تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 323 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آقا پس جواب ما چی شد؟!

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

دوستان در این مورد چه توضیحی دارن؟!!!
    باید بدون گارانتی و با زبان عربی بخریم دیگه...
    من به این نتیجه رسیدم که:
    اونهایی که فارسی دارن و جدیدن وارد کشور میشن (قبلی ها نه) این مشکل رو داره و به ورژن ربطی نداره.
    جوابتون رو دادم دوست عزیز....میتونی با فروشنده شرط کنی که توی منو همچین چیزی بوده باشه الان که فرق بدون گارانتی و با گارانتی 2000 تومن ناقابله پس با گارانتی توصیه میشود....

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه بلد نیستیم

انگار تا حالا با سیمبیان کار نکردی
    دوست عزیز خاصیت گوشی های سیمبیان اینه که هر چیزی کهبا بلوتوث میگیره به اینباکس هدایت میشه و شما باید فایل رو ببینی و تو مموریت سیوش کنی. اون گوشی هایی که تو پوشه های دریافتی ذخیره می کنن گوشی های جاوا هستن نه سیمبیان
    عزیز من یعنی انقدر من حالیم نمیشه که سیمبیان ها اول میره تو اینباکس بعد سیو میشه.این تو اینباکس میره ولی توی مسیر زیر ذخیره میشه.e:recived files و دیگه نمیشه تو گالری ذخیره کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
    دوستان من هم مشکلات شما رو داشتم.... ولی حل شد فقط با آپدیت اما طریقه ی آپدیت و نکات قابل توجه ...!!!
    من اینا رو تو یک فروم ایتالیایی راهنماییم کردن ... حتا فروم نوکیا هم جواب ندادن ولی فروم ایتالیا جواب داد...

----

نکته : قبل از همه چیز گوشی نوکیا X6 محافظت شدس و سیستم عاملش غیر قابل هکه ... یعنی هرکی گوشیشو -- کرد دیگه بی خیال درست کارکردن گوشیش بشه ...

----

من گوشیم 16 گیگ فارسی و اون آهنگ باحالای فارسی هم داشت ...

اول از همه صبر کردم تا نسخه ی جدید اومد ...
    دوم با نرم افزار NOKIA SOFTWARE UPDATER و با اتصال کابلی به سیستم گوشیمو آپدیت کردم کانکشن من 128 وایرلسه و 20 دقیقه برای فایل 130 مگابایتی بعید بود زود تموم شد . OVI هم به 3.04 تبدیل کرد و گوشیمو به 21 تبدیل کرد ...
    سوم گوشیم ریستارت شد و کل تنظیماتم پیشفرض شد و من به هیچی دست نزدم حتس فایلهامو حذف نکرد ...و نقشه ی جدید رو هم بهش داده بود .

---------

من قبل آپدیت فقط GPS BLUETOOTH رو داشتم ولی الانه همش اومده و براحتی استفاده می کنم .

---

آرزوی موفقیت

4. این کاربر از shuvvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a_b

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

یک سوال اگر گوشی آپدیت بشه شرایط گارانتی بهم نمی خوره؟
    همچنین کسی می تونه فیلمی چیزی از آموزش آپیدت گوشی رو بذاره؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
    دوستان من هم مشکلات شما رو داشتم.... ولی حل شد فقط با آپدیت اما طریقه ی آپدیت و نکات قابل توجه ...!!!
    من اینا رو تو یک فروم ایتالیایی راهنماییم کردن ... حتا فروم نوکیا هم جواب ندادن ولی فروم ایتالیا جواب داد...

----

نکته : قبل از همه چیز گوشی نوکیا X6 محافظت شدس و سیستم عاملش غیر قابل هکه ... یعنی هرکی گوشیشو -- کرد دیگه بی خیال درست کارکردن گوشیش بشه ...

----

من گوشیم 16 گیگ فارسی و اون آهنگ باحالای فارسی هم داشت ...

اول از همه صبر کردم تا نسخه ی جدید اومد ...
    دوم با نرم افزار NOKIA SOFTWARE UPDATER و با اتصال کابلی به سیستم گوشیمو آپدیت کردم کانکشن من 128 وایرلسه و 20 دقیقه برای فایل 130 مگابایتی بعید بود زود تموم شد . OVI هم به 3.04 تبدیل کرد و گوشیمو به 21 تبدیل کرد ...
    سوم گوشیم ریستارت شد و کل تنظیماتم پیشفرض شد و من به هیچی دست نزدم حتس فایلهامو حذف نکرد ...و نقشه ی جدید رو هم بهش داده بود .

---------

من قبل آپدیت فقط GPS BLUETOOTH رو داشتم ولی الانه همش اومده و براحتی استفاده می کنم .

---

آرزوی موفقیت
    آهان پس بايد با NSU آپ کنيم آره؟؟ اگه اينجوريه که يه حرکتي يزنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

133 مگ دان کردم با NSU الان داره نصب ميکنه دعا کنين درست شه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

آاااااااااااااااااااااااا ااااااا بچه ها درست شدددددد

بابا زودتر ميگفتي ديگه در ضمن گوشيه من -- شده بود اما باز درست شد

همه نرم افزارامم هست الان در کناره GPS bluetooth , سه چهارتا گزينه ديگه هم اومده ايوووووول
    Last edited by hamijoon; 13-07-2010 at 23:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فریم مربوط میشه به cpu گوشی که توان پرذازشش رو داشته باشه یا نه....شما نصب کن ببین چی میشه.
    opera mini هم فیاتر شک**ن هست خودش....
    حرفتون متین ولی اینجا نه! میدونی چرا برای اینکه یه کلیپی که فابریک کارخونه بود رو هم با اسمارت مووی پخش کردم هم با پلیر آک خود گوشی . اسمارت مویی گند زد به پخش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آقا پس جواب ما چی شد؟!

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

دوستان در این مورد چه توضیحی دارن؟!!!
    باید بدون گارانتی و با زبان عربی بخریم دیگه...
    من به این نتیجه رسیدم که:
    اونهایی که فارسی دارن و جدیدن وارد کشور میشن (قبلی ها نه) این مشکل رو داره و به ورژن ربطی نداره.
    من یه ماهی میشه خریدم شاید کمتر با گارانتی اصلی و وفریم ویر 20 روش بود همچی مشکل جی پی اس نداشتم و ندارم.
    تازه بگم تو محیط سربسته تو اتاق هم جی پی اس من کار کرد. اونم به طرز شگفت انگیز با سرعت زیاد! و بگم حتی برنامه لوکیشن رو هم باز نکردم خود ovi map رو باز کرده بودم!!!!

از مال من که پک کامل و اسپشیال با گارانتی اصلی بود که همراهش مپ نوکیا رایگان اومده بود هیچ مشکلی بوجود نیامد

این راه رو گفتند با آپ دیت فریم ویر باید حل بشه اگه نشد پروداکت کدتو عوض کن فریم ویر منطقه دیگه ای رو روش نصب کن دیگه راه حلای نمی دونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

عزیز من یعنی انقدر من حالیم نمیشه که سیمبیان ها اول میره تو اینباکس بعد سیو میشه.این تو اینباکس میره ولی توی مسیر زیر ذخیره میشه.e:recived files و دیگه نمیشه تو گالری ذخیره کرد.
    من شدیدا معذرت میخوام
    باید بگم که اول بهم بگو فایل دریافتیت عکسه یا صداست یا فیلم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •