جوابتون رو دادم دوست عزیز....میتونی با فروشنده شرط کنی که توی منو همچین چیزی بوده باشه الان که فرق بدون گارانتی و با گارانتی 2000 تومن ناقابله پس با گارانتی توصیه میشود....
جوابتون رو دادم دوست عزیز....میتونی با فروشنده شرط کنی که توی منو همچین چیزی بوده باشه الان که فرق بدون گارانتی و با گارانتی 2000 تومن ناقابله پس با گارانتی توصیه میشود....
عزیز من یعنی انقدر من حالیم نمیشه که سیمبیان ها اول میره تو اینباکس بعد سیو میشه.این تو اینباکس میره ولی توی مسیر زیر ذخیره میشه.e:recived files و دیگه نمیشه تو گالری ذخیره کرد.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
دوستان من هم مشکلات شما رو داشتم.... ولی حل شد فقط با آپدیت اما طریقه ی آپدیت و نکات قابل توجه ...!!!
من اینا رو تو یک فروم ایتالیایی راهنماییم کردن ... حتا فروم نوکیا هم جواب ندادن ولی فروم ایتالیا جواب داد...
----
نکته : قبل از همه چیز گوشی نوکیا X6 محافظت شدس و سیستم عاملش غیر قابل هکه ... یعنی هرکی گوشیشو -- کرد دیگه بی خیال درست کارکردن گوشیش بشه ...
----
من گوشیم 16 گیگ فارسی و اون آهنگ باحالای فارسی هم داشت ...
اول از همه صبر کردم تا نسخه ی جدید اومد ...
دوم با نرم افزار NOKIA SOFTWARE UPDATER و با اتصال کابلی به سیستم گوشیمو آپدیت کردم کانکشن من 128 وایرلسه و 20 دقیقه برای فایل 130 مگابایتی بعید بود زود تموم شد . OVI هم به 3.04 تبدیل کرد و گوشیمو به 21 تبدیل کرد ...
سوم گوشیم ریستارت شد و کل تنظیماتم پیشفرض شد و من به هیچی دست نزدم حتس فایلهامو حذف نکرد ...و نقشه ی جدید رو هم بهش داده بود .
---------
من قبل آپدیت فقط GPS BLUETOOTH رو داشتم ولی الانه همش اومده و براحتی استفاده می کنم .
---
آرزوی موفقیت
یک سوال اگر گوشی آپدیت بشه شرایط گارانتی بهم نمی خوره؟
همچنین کسی می تونه فیلمی چیزی از آموزش آپیدت گوشی رو بذاره؟
آهان پس بايد با NSU آپ کنيم آره؟؟ اگه اينجوريه که يه حرکتي يزنم![]()
133 مگ دان کردم با NSU الان داره نصب ميکنه دعا کنين درست شه![]()
آاااااااااااااااااااااااا ااااااا بچه ها درست شدددددد
بابا زودتر ميگفتي ديگه در ضمن گوشيه من -- شده بود اما باز درست شد
همه نرم افزارامم هست الان در کناره GPS bluetooth , سه چهارتا گزينه ديگه هم اومده ايوووووول
Last edited by hamijoon; 13-07-2010 at 23:57.
حرفتون متین ولی اینجا نه! میدونی چرا برای اینکه یه کلیپی که فابریک کارخونه بود رو هم با اسمارت مووی پخش کردم هم با پلیر آک خود گوشی . اسمارت مویی گند زد به پخش![]()
من یه ماهی میشه خریدم شاید کمتر با گارانتی اصلی و وفریم ویر 20 روش بود همچی مشکل جی پی اس نداشتم و ندارم.
تازه بگم تو محیط سربسته تو اتاق هم جی پی اس من کار کرد. اونم به طرز شگفت انگیز با سرعت زیاد! و بگم حتی برنامه لوکیشن رو هم باز نکردم خود ovi map رو باز کرده بودم!!!!
از مال من که پک کامل و اسپشیال با گارانتی اصلی بود که همراهش مپ نوکیا رایگان اومده بود هیچ مشکلی بوجود نیامد
این راه رو گفتند با آپ دیت فریم ویر باید حل بشه اگه نشد پروداکت کدتو عوض کن فریم ویر منطقه دیگه ای رو روش نصب کن دیگه راه حلای نمی دونم
من شدیدا معذرت میخوامنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بگم که اول بهم بگو فایل دریافتیت عکسه یا صداست یا فیلم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)