سلام .
من یه نرم افزار می خام که فایل های تصویری DAT رو به 3gp تبدیل کنم .
هچنین نرم افزار برای تبدیل asf به 3gp .
شدیدا ً نیاز دارم .
سلام .
من یه نرم افزار می خام که فایل های تصویری DAT رو به 3gp تبدیل کنم .
هچنین نرم افزار برای تبدیل asf به 3gp .
شدیدا ً نیاز دارم .
اینایی که
گذاشتین واسه چیه ؟
چی کار مییکنه ؟
سلام،
آقا من یه فیلم 350 مگی دانلود کردم که 4 تیکه هست ولی الان که هر 4 تیکه رو کامل دان کردم موقع پخش فقط میشه تا تیکه ی اول رو دید
برنامه ای هست که بشه این 4 تیکه رو چسبوند به هم؟
نرم افزاری که بتونه فایلها رو به midi یا amr تبدیل کنه کدومه؟
بهترین وبا کیفیترین نرم افزار مبدل فایلهای صوتی چیه اگر کرک داره ادرس ان رابدید---متشکرم
سلام
اصلا نمیشه بصورت صد در صد معین کرد که کدوم نرم افزار مبدل بهتره . و در تاپیک های مختلف هم درباره اش بحث شده و دوستان نرم افزاری رو که باهاش راحت تر هستند ، معرفی میکنند .
یکی از برنامه های خوب در این زمینه ، که در عین ساده بودن ، به کاربر اجازه تعیین میزان کیفیت خروجی رو هم میده ، Easy CD-DA Extractor هست که چندین نوع فرمت رو ساپورت میکنه .
شخصا از نسخه portable این نرم افزار استفاده میکنم که نیاز به کرک و سریال هم نداره . و براتون اپلودش میکنم .
دانلود :
حجم : تقریبا 5 مگابایت .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pd2006; 27-09-2007 at 11:15.
با سلام خدمت بچه هایی که تو این تاپیک فعالیت می کنن. یکی از دوستان من چند روز پیش یه n73 me خریده و توی مموری اون فیلم ghostrider به صورت کامل بود. سوالی که واسه من پیش اومده اینه که این فیلم به صورت یه برنامه نصب هست و به صورت فایلهای تصویری رایج نیست تو مموری اون دو تا فایل به نام GhostRider.bkm=1kb و GhostRider.MO=282MB هست. ویه آیکن هم تو Applications به همین نام هست جالب اینجاست که این فیلم نصبت به حجمش کیفیتی در سطح DVD داره. من یه فیلم به مدت 52 دقیقه با فرمت AVI به بالا ترین کیفیت کانورت کردم 275 مگ شد ولی این فیلم با اینکه یک ساعت و 54 دقیقه هست فقط 282 مگ حجم داره. اگه کسی راجع به چگونگی تبدیل فیلم به این شیوه می دونه خواهش می کنم به ما هم یاد بده. از اینکه طولانی شد معذرت می خوام.شاید هم اینجا جای این سوال نبود در هر صورت شرمنده.
من با دی وی بی یک مقدار فیلم ضبط کردم که شد 4 گیگ با move maker نتوانستم فیلم رو قطعه قطعه کنم یه نرم افزار قوی برای اینکار معرفی کنید چند تا هم شد مشکلی نیست!
متشکرم از اینکه من را راهنمایی کردید-----http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(39).gif-
سلام به همه
لطفا یه نرم افزار برای تبدیل فیلمها با فرمت mp4 به avi به من معرفی کنید. اگه لینکش رو هم بدید ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)