تبریک به همه دوستان
آلمان پدیده که میگفتن این بودیدونه سرویس پرشی هم نتونستن بزنن اینا
نمیدونم چطور روسیه را بردن
در هر صورت اختلاف دو تیم کاملا مشهود بود و ایران در کلاس دیگری بازی می کرد از همه بچه ها و کادر فنی به خصوص ولاسکو تشکر میکنم![]()
تبریک به همه دوستان
آلمان پدیده که میگفتن این بودیدونه سرویس پرشی هم نتونستن بزنن اینا
نمیدونم چطور روسیه را بردن
در هر صورت اختلاف دو تیم کاملا مشهود بود و ایران در کلاس دیگری بازی می کرد از همه بچه ها و کادر فنی به خصوص ولاسکو تشکر میکنم![]()
چرا عزیز ، خیلی خوبه که مخالف و هوادار رقیب وجود داشته باشه کری بخونیم![]()
زنده باد مخالف من
اینکه در ناامیدی بسی امید است و تلاش در پایین جدول برای رسیدن به صدر چیزی بود که به جرات میتونم بگم نظیر نداشت در چندین سال اخیر در فرهنگ ورزشی ایران.
دم اونهایی که در والیبال و فوتبال فرهنگ سعی و کوشش در همه لحظات رو در ما زنده کردند گرم.
+جو ورزشگاه فوق العاده بود...بعد روانی تاثیر زیادی داشت، بازم میگم دم سالن رفته ها گرم.
اینم سوتی شبکه 3:
اخرش این مجریا فهمیدن امتیاز المان رو اشتباه زدن!!![]()
من دلم از این مسوزه که این تیم حذف میشه و نمیتونم این بازیهای زیبا رو ببینیم
واقعا حیف
خواب منم تبریک میگم
الان چی میشه گفت راجع به این بازی .. ؟ دقت کردید تعداد اسپکهای قدرتی صحیح و جوندار آلمانیها سر جمع در کل بازی به 10 تا نرسید؟ از سرعتی که اصلا خبری نبود ..آلمانیها حتی جرات نکردن یه سرویس پرشی درست حسابی بزنند . کاملا نشون دادند اسیر تماشاچیها و بازی فوق العاده تیم ما شده بودند .
یادمون نره قائمی نبود تا با اسپکهای دست چپ و سرویسهای وحشتانکش کنار این بچه ها بیشتر قدرت تیم رو به رخ جهان بکشه و چقدر خوبه که الان سرویس زنهای پرشی تیم در کلاس یک جهانی کم نیستند: امیر غفور. پوریا فیاضی . محمد موسوی .شهرام محمودی .فرهاد قائمی .. البته فیاضی تو این مسابقات بازی نکرد درست و حسابی
این تیم جوون و بسیار قدرتمنده . اگر روش سرمایه گذاری بیشتری بشه مطمئنم در سالهای آینده جزو 5 تیم برتر دنیا خواهد بود .
بازی قشنگی کردیم خوب بود !! ولی حیف شد کاشکی صعود می کردیم !!![]()
واقعا حیف این تیم که حذف شد. کاش بازیهای اولشون هم جدی گرفته بودن
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
اندکی صبر سحر نزدیک است
خوشبختانه والیبال تورنومنتهای زیادی داره و غیر از لیگ جهانی تقریبا هر سال یه تورنومنت دیگه هم داریم (جام جهانی المپیک و ...)
از والیبال ایران خبرهای بیشتری خواهیم شنید
تبریک بچه ها بزرگیشون رو کردن تو ..چشه آلمانیا...
کسی این عکسه تیم ملی رو که بالای جدول زده بودن با سایز بالا داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)