نه دوست من
همین دفترچه ی پودمانی کاردانی که نتایجش اومد
نه دوست من
همین دفترچه ی پودمانی کاردانی که نتایجش اومد
فیلم سازی گرایش عکاسی و فیلم برداری - فرهنگ و هنر واحد 11 تهران
سلام
يه سوال دارم
براي ثبت نام کارشناسي نا پيوسته
انتخاب اولو هرجا بزني همونجا بايد امتحان بدي ؟
نخیر فکر نمیکنم اینطور باشه چون بر اساس کد پستی و محل سکونت حوزه شما تعیین میشه
این قانون فکر کنم حدود 4 سال پیش حذف شد
سلام
دوستان مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبره؟یعنی من می تونم با مدرک کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی واسه ادامه تحصیل به یه دانشگاه خارجی برم؟
بعد من می خوام الکترونیک بخونم تو عنوان مرکز نوشته:مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت کارخانه جات پارس الکتریک یا نیرو محرکه
این کارخانه جات پارس الکتریک یا نیرو محرکه یا....چی هستن؟چه ربطی به دانشگاه دارن؟
شما برای ادامه تحصیل در خارج از کشور باید قوانین دانشگاه مورد نظرتون رو مطالعه کنید بعضی از دانشگاههای جهان هستند که دانشگاهی جزء دانشگاه دولتی رو قبول ندارند
اون نیرو محرکه سازمانی است که این دانشگاه ( علمی کاربردی ) رو ساپورت مالی و ........ میکنه بعضی مواقع هم از همین دانشجوها در کارخانه جات خودشون استخدام میکند
سلام . كسي نميدونه نتايج كارداني ترمي علمي كاربردي كي اعلام ميشه ؟! الان 1 ماهه كه ميگذره از آزمون ولي از نتايج خبري نيســــــت !!![]()
من برای ثبت نام رفتم گفتن کلاسها پنجشنبه ها و جمعه هاست آیا اساتید با ما راه میان که همین 2 روز رو هم یکیش رو بریم یا راه نداره(پودمانی...کاردانی)
سلام
من برای ثبت نام رفتم دانشگاه واحد گردشگران بنیاد
رشته فناوری اطلاعات بعد از اینکه شهریه رو ریختم اومدم دانشگاه میگن قراره جای دانشگاه عوض بشه از شریعتی حسینیه ارشاد بره سمت نیاوران,کسی خبر داره؟ چطوری میشه شهریه رو پس گرفت؟
Last edited by saeid6441; 13-11-2011 at 21:05.
سلام دوستان
من میخواستم بدونم برای مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کی دفترچه میاد.....
آیا نیمه ی دوم سال 90 هم دفترچش میاد.....
متاسفانه من چون ملاک رو این گونه قرار داده بودم که مثل پارسال دوباره دفترچه 23 آبان میاد دنبالشو نگرفتم و العان میبینم اصلا خبری نیست!!!!!!و مثل اینکه شهریور ثبت نامش بوده و من قافل شدم ازش
لطفا راهنمایی کنید......یعنی باید یک سال دیگه صبر کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)