اقا نیما,اگه ممکنه پیگیر شید ببینید این wimax دوستتون چطور شده.حداکثر و حداقل سرعتس؟قطی داره یا نه؟ 128 گرفته؟
اقا نیما,اگه ممکنه پیگیر شید ببینید این wimax دوستتون چطور شده.حداکثر و حداقل سرعتس؟قطی داره یا نه؟ 128 گرفته؟
دوست عزیز Gateway هر شهری کاملآ فرق میکنه.
این شاتل خیلی داره اذیت میکنه من که دیگه کلافه شدم نه دانلود شبانه ایی داریم نه سرعت خوبی داره همشم که قطع میشه
چند شب پیش داشتم با یکی از دوستام حرف میزدم هر 3 دقیقه یه بار قطع میشد آبرومو برد آخه این چه وضعیه
باید از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم یه شرکت خوب معرفی کنید خیلی کلافه شدم
دیشبم سرعت نیماد افتضاح بود. به پشتیبانی که میگم میگه ترافیک زیاد به زودی درست میشه. یکی نیست بگه بیشتر از ظرفیتتون برای چی خط میدین
میتونی از صبانت بگیری . تا الان که خوب بوده (حداقل برای من) من 128 ازش گرفتم دانلودم بین 25 تا 28 میرسه ولی شبانه اش خیلی دیره 3 تا 7 صبح ؟؟؟؟؟؟؟؟ من مرکز ولیعصرم
مسلم جان از مخابرات بگیرظاهرا خود مخابرات چند وقتی است که داره به یوزراش اینترنت adsl میده شاید تا چند وقت دیگه تو اهوازم راه اندازی بشه
برایه راهنمایی بیشتر به این تاپیک برو
اما پیشنهاد خودم پارس آنلاین هست یه پرس وجو درباره این شرکت از بچه های این تاپیک بکن ببینین وضعیتش الان چطوره؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی که به همه کمک می کنید ولی منو تو شک انداختید
یعنی شما می گید سرعت 128 با 512 یا 1مگ فرق نداره یعنی اکه 1مگ از طلوع لقمان بگیرم پولم رو هدر ندادم
این جور که شما می گید 125 با 1 مگ از لحاظ سرعت فرق نداره!!
اصلا به نظر شما من که دانلودم زیاده پول بدم برای 1 مگ عاقلانه هست؟![]()
win2k3 جان صبانت قطعی نداره ؟ چقدر طول میکشه تا رانژه بکنه ؟ شبا مشکل افت سرعت نداره ؟
djmilad_mrb عزیز این اینترنتی که شرکتای خصوصی میدن همش چیلتره احتمالا مال مخابرات اینترانته دیگهحالا تو اهواز خبری ازش هست؟
این پارس آنلاین و صبانت قیمتاش تقریبا یکیه محدودیتش هم یکیه
دوستان کسی با پارس آنلاین مشکلی نداره ؟
دوستانی که بین wireless و wimax مثل من گیر کردن چیکار کنن آخرش؟
البته توصیه خودم به کسایی مثل خودم اینه که برن سراغ wimax. آخه بالاخره تکنولوژیش جدیدتره اگرم خواستید جابجا شید راحتترید
البته این انتن بیرونی ضدحاله ولی از لحاظ کیفیت خدمات بعیده ایرانسل خوب نباشه حداقل بعد از یه مدت که گذشت
حالا تا نظر دوستان چی باشه
Last edited by Cyber-Dude; 29-01-2010 at 21:20.
دوست عزیز اون صحبت مربوط به نیمادنت بود نه همه شرکتها
حجم دانلود که ربطی به سرعت نداره . به حجم ترافیک مصرفی مربوط میشه که بهتره نامحدود بگیری. حالا هرچقدر پول بدی آش میخوری یعنی با سرعت بیشتری دانلود میکنی. (با این حساب حجم دانلود به سرعت هم مربوط میشه که... اصلا بیخیال)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)