تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 354 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما اون قسمت فلش رو با شست به سمت داخل فشار بده و بعد در رو به سمت پایین بکش. خیلی راحت باز میشه.
    آقا ممنون بابت راهنمایی، ولی هر کاری کردم باز نشد! حالا باز هم سعی میکنم!

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فلش براي دوربين نداره ؟ دوربين دوم چطور ؟
    خیر - خیر.

بهترین رم از نظر برند و ظرفیت برای این گوشی چیه؟
    توشیبا، ترنسند و سان دیسک چیزهای خوبین، البته به شرط کلاس 6 بودنشون.

من گوشیم 5233 هست ولی فارسی نداره
    ببینم شما از علاء الدین گرفتی؟! اکثرا اونجا بدون گارانتی میفروشن و این نمی گن گارانتی نداره که فارسی هم نداره.....حدود 150 هم هست قیمتش....یه جاهای خاصی با گارانتی می فروشن.

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید آیا پلاستیک اندازه مانیتورش تو بازرا هست که روی صفحه بکشیم؟ واسه خودش که ور اومد وغیرقابل استفادست.

قبلا هم گفتم. صفحه قبل رو يه نگاه مينداختي بد نبود.
    محافظ گوشي سوني اريكسون x1 اندازشه.

4. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض کمک در مورد استار 5233

سلام من یه استار 5233 دارم ولی منشی تلفنیش کار نمیکنه و پلیرش هم وقتی داره فایل تصویری پخش میکنه به صورت تمام صفحه نشان نمیده چکار کنم فداتون شم

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پلیرش هم وقتی داره فایل تصویری پخش میکنه به صورت تمام صفحه نشان نمیده چکار کنم فداتون شم
    در این مورد، زبان گوشی رو انگلیسی کنید درست میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زبان گوشی انگلیسی است ولی باز تمام صفحه نمیاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید لطفا یه عکس از کیف فابریکش اگه دارید بذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

13 نظر و سوال

سلام دوستان
    ببخشید اول نظرم و میگم شاید به درد یه نفر که خواست بخره بخوره ، بعد چند تا سوال میپرسم اگر وقت کردین آقایی کنید شمام جواب بدید شاید مشکل ما حل شد ممنونم

من از پاساژ علائدین با کیف مخصوص و قلم مخصوص و کاور ال سی دی گارانتی متفرقه رنگ نقره ای رو خریدم 165 تومن
    گوشی فوق العاده هست و من که 6 ماه آیفون داشتم باورم نمیشه یه صفحه مقاومتی تا این حد خوب باشه (چون قبل از آیفون O2 داشتم ، واقعا افتضاح بود صفحه مقاومتیش ، هرچند این سامسونگ رو هم نمیشه انتظار داشت مثل خازنی باشه و در همون لحظه لمس و بدون فشار کار کنه ولی کیفیت جالبی داره و با فشار یا برخورد خیلی کمی سریع واکنش میده)

من 35 تا بازی ، 4 تا کلیپ کوتاه ، 8 تا mp3 ریختم توش و حافظه گوشی پر شد ( 3 مگ خالی مونده برای عکس گرفتن فقط)
    از نظر هنگ نکردن که عالی هست (حتی بهتر از آیفون چون سیستم عامل نداره) من آیفونم خیلی هنگ میکرد شاید 3 روز یه بار باید ریست میکردم (البته زیاد کار میکشیدم)

تشخیص حروف فارسی خوبه و من با قلم راحت فارسی مینویسم راحت تشخیص میده و نیازی به QWERTY فارسی حس نمیکنم

کیفیت موسیقی عالی هست و ضمنا ایرفون که دوستان میگفتن خیلی گندست تو گوش نمیره به نظر من که اندازه هست و بزرگ نیست نمیدونم شاید تو این سری جدیدا مشکلش برطرف شده ولی من که از این کوچیکتر ایرفون یک تکه ندیدم همچنین کیفیت پخش در ایرفون عالی و در اسپیکر گوشی متوسط هست اینو بگم ایرفون از نظر کیفیت خوبه ولی bass نداره

پیغامگیر که پیش فرض روی گوشی تعبیه شده عالی هست ، فقط یک مشکل محسوس اینه که حتی در حالت سایلنت هم اگر بره رو پیغامگیر بازم صدای طرف که داره پیغام میزاره شنیده میشه البته آروم هست مثل مکالمه و loud یا حالت بلندگو نیست من راهی برای اینکه صدا پخش نشه پیدا نکردم

به جز بازیهایی که نیاز به شماره ها مثلا زدن 4 یا 9 اینا دارن تو وسط بازی(البته اونا رو هم میشه)، بازیهایی که فقط با جهتا کار میکنن خیلی راحت میشه بازی کرد (کلیدای جهت و اوکی مجازی داره)، بازی پیدا نکردم که با شتاب سنج سامسونگ کار کنه اگه کسی داره لطفا بزاره

ضمنا بازی 240 عرض و 320 طول سایز استاندارد برای بازی هست (چون 80 پیکسل رو دکمه های مجازی گرفتن)
    اگر بازی لمسی باشه با اندازه 240 در 400 میتونین بازی کنین حداکثر مثل یکی از بازیهای خود گوشی

گوشی به صورت پیش فرض 2 تا تم داره و قابلیت نصب تم هم داره ولی من هنوز خوب نگشتم تا تمی براش پیدا و نصب کنم

دوربین برای من قابل قبوله و عکسهای خوبی میگیره (بهتر از آیفون)

اینترفیس واقعا عالی هست خیلی بهتر از آیفونه ولی 1 مشکل جدی داره ، کاش حالتی داشت که وقتی ابزار رو چیدیم بشه قفلش کرد الان هی دستم میخوره و ابزار تکون میخورن میریزن بهم عصبیم کرده ، اگر کسی راحی داشت برا این بگه لطفا

به نظرم امکانات فوق العاده ای داره و تنها عیبهاش به نظرم نبود wi-fi هست و نبود فلاش
    باقی موارد به نظرم بیشتر ضعف هست تا عیب جدی

باطری هم من تقریبا دست به گوشی نزدم 8 روز شارژ داشت روز 9 ام اواسطش ارور لا باطری داد
    بعد هم من حدود 7 ساعت با گوشی ور میرفتم (حدودا: بلوتوث 1 ساعت ، بازی 3 ساعت ، رادیو و موزیک البته با صفحه روشن نمایش 2 ساعت ، ور رفتن و اینور اونور شدن تو گوشی برا تنظیمات 1 تا 1ونیم ساعت)
    یعنی گوشی من:
    در حالت بدون استفاده حدود 200 ساعت (8 و خرده ای روز) شارژ نگه میداره (البته 4 5 تا پیامک و 2 تا هم پیغام صوتی تو این مدت گرفته شده و منم 2 تا اس ام اس دادم)
    در حالت اسفاده یکسره (بازی و بلوتوث و ... ولی نور صفحه نمایش همیشه روشن): حدود 7 ساعت (شبی که تا صبح برقا رفته بود)
    در حالت استفاده کم مثلا روزی 2 تماس و 3 تا 4 تا هم اس ام اس: حدود 4 روز (130 ساعت)
    کار میکنه
    اینا رو خودم شخصا تست کردم

5 ، 6 تا ازین 35 تا بازیم واقعا محشره مثلا شورش در شهر سگا (دقیقا همون) ولی با کیفیت بهتر که میشه راحت بازی کرد با صفحه مجازی و چندتا بازی خفن دیگه هم هست که توستهای بعدی اگر بخواین میزارمشون براتون

فقط چمد تا سوال داشتم میشه راهنماییم کنید لطفا
    1. من همراه اول دارم که شماره رو قزوین گرفتم ولی ساکن تهرانم ، اعتباری هست ، رفتم از سایت شماره رو دادم و فعال کردم ایمیلش اومد برام که فعال شد gprs خطم ولی اس ام اس راجع به اینکه فعال شده نیومده ، (یک جا خوندم 5 هزار تومن هزینه فعال سازی هست ولی من 700 تومن اعتبار داره گوشیم از زمان فعال سازی) ، متاسفانه الان نمیتونم وصل شم اینترنت کسی میدونه مشکل چیه؟ از خطه که از قزوین گرفتم یا باید 5000 تومن شارژ کنم تا کم کنه از حسابم بعد فعال شه یا اینکه تنظیماتم اشتباهه؟
    میشه راهنمایی کنید و اگر کسی با این گوشی وصل شده به همراه اول تنظیماتش رو به منم بگه

2. کسی فیلم 400x240 سراغ داره که دانلود کنیم برا گوشی؟ فیلم 320x240 هست ولی اگه 400xx240 پیدا بشه چون صفحه 3 اینچه راحت میشه فیلم دید باهاش و لذت برد و حتی زیر نویسم بشه خوند به هرحال اگه 320x240 خوب هم سراغ دارید اگه میشه بگید ما هم استفاده کنیم

3. کسی قیمت رم میکرو اس دی 1 گیگ و 2 گیگ رو داره؟ یه چیز متوسط (ارزون ولی خوب)

ازتون معذرت میخوام که زیاد سوال کردم ایشالله مجوعه بازیها و نرم افزرها یی که نصب کردم رو گوشی رو براتون آپلود میکنم یه جای خوب و میزارم برای جبران (بازی و رمان و نرم افزارای جالب و غیره) من حدود 150 تا بازی و نرم افزار نصب کردم و پاک کردم الا این 30 ، 40 تایی که مونده همه میشه راحت با این گوشی کار کرد

10. 5 کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشی به صورت پیش فرض 2 تا تم داره و قابلیت نصب تم هم داره ولی من هنوز خوب نگشتم تا تمی براش پیدا و نصب کنم
    تم روش نصب نميشه.

مشکل چیه؟ از خطه که از قزوین گرفتم یا باید 5000 تومن شارژ کنم تا کم کنه از حسابم بعد فعال شه یا اینکه تنظیماتم اشتباهه؟
    نه. 5000 تومن نميخواد. وصل شدنش رايگانه. تنظيماتش رو نميدونم. من وقتي نوكيا داشتم خودش تنظيم بود بعد كه 5233 رو خريدم و سيمكارت رو روش انداختم بدون هيچ تنظيماتي به اينترنت وصل شد.

قيمت رم 4 گيگ حدود 11-10 تومن هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینم عکس از کیف فابریک:
    کیف جالبی هست به صورتی که قسمت اسپیکر سوراخ شده و همچنین روی کیف عکس کلیدهایی که گوشی داره سر جاشون کشیده شده یعنی میشه وقتی زنگ میخوره بدون دراوردن گوشی از کیف کلید سمت چپ رو از روی کیف زد (شکلش رو داره) و بعد راحت صحبت کرد (جلو میک هم آزاده)
    کیف کاملا اندازه هست و ظاهر زیبایی داره
    اشکالات: کیف برای چپ دست ها مناسب نیست ، نمیتونین وقتی گوشی تو کیف هست بهش ایرفون وصل کنید (مگه اینکه گوشی رو برعکس بزارید که البته مشکلی ایجاد نمیکنه ولی جلوی اسپیکر گوشی گرفته میشه ، مشکل بعدی هم با کاور ال سی دی هست که اگه گوشی با کاور رو بزارید توش ثه گوشی از کاور رو بلند میکنه و چون داخلش یه جورایی نرمه ، مو میچسبه به کاور و کاور دیگه به گوشی نمیچسبه (هرچند من گو شه های کاور رو بریده بودم که بلند نشه)

ممنون از شما دوست عزیز که راهنمایی کردید ، حالا کسی جواب این سوالارو نداره واقعا؟

1. من همراه اول دارم که شماره رو قزوین گرفتم ولی ساکن تهرانم ، اعتباری هست ، رفتم از سایت شماره رو دادم و فعال کردم ایمیلش اومد برام که فعال شد gprs خطم ولی اس ام اس راجع به اینکه فعال شده نیومده ، متاسفانه الان نمیتونم وصل شم اینترنت کسی میدونه مشکل چیه؟
    میشه راهنمایی کنید و اگر کسی با این گوشی وصل شده به همراه اول تنظیماتش رو به منم بگه

2. کسی فیلم 400x240 سراغ داره که دانلود کنیم برا گوشی؟ فیلم 320x240 هست ولی اگه 400xx240 پیدا بشه چون صفحه 3 اینچه راحت میشه فیلم دید باهاش و لذت برد و حتی زیر نویسم بشه خوند به هرحال اگه 320x240 خوب هم سراغ دارید اگه میشه بگید ما هم استفاده کنیم

13. 2 کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •