تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 1024 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟

دوستان راهنمایی کنن من خودمو دارم بیچاره میکنم درس های اختصاصی روی برنامه پیش نمیره چه کارکنم ( از همینجا می خوام john doe عزیز راهنماییم کنن )
    من طبق برنامه کانون پیش میرم فقط تعداد درس هایی که میاد 15 درسه که حداقل برای هر آزمون هر درس باید حداقل باید 10 ساعت براش وقت گذاشت یعنی هفته ای 75 ساعت چه کار کنم دارم دیوونه میشم ..
    ...
    برنامه ی تابستونو نمی خواد جدی و وسواسی بخونی فقط از روی کتاب روزنامه وار برو وگرنه داغون میشی از مهر انگیزه ی خوندن نداری

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من برای دین و زندگی کتاب دین زندگی سفید گاج رو گرفتم که همونجور که میخواستم بود (درسنامه کامل که بشه به عنوان یک منبع اصلی کنار خود کتاب ازش استفاده کرد + تست کامل)
    از همین بابت زبان و ادبیات فارسی سفید رو هم گرفتم ولی نکته اینجاست که کتاب فقط تسته! حتی بدون پاسخنامه...؟!؟
    کتاب مکمل نیاز داره ؟ اسم کتاب های مکملش چیه؟!
    خب عزيز من شما بايد پاسخنامشو جدا بخري يه سر به فروشگاه گاج.آي آر بزن!

برنامه ی تابستونو نمی خواد جدی و وسواسی بخونی فقط از روی کتاب روزنامه وار برو وگرنه داغون میشی از مهر انگیزه ی خوندن نداری
    منظور شما دروس عموميه ؟

واقعاَ شما ها میرسید درس های عمومی رو هم بخونید ؟؟؟
    خب نه ! همون عربي و زبان انگليسي به نظر من كافيه!

من پیش زمینه خوب و قوی ندارم و کلا چون تو این سه سال درس خوب نخوندم باید تو تابستون توی تمام درس ها عقب موندگیم رو جبران کنم.
    دقيقا همينطوره !

سلام
    به نظر من بهترین کتابا واسه ادبیات وزبان فارسی کلک معلم و گاج سبزه...البته من تجربمو میگم چون کتابای مختلفیو خوندم
    به نظرم بهتریناش همیناس!!!!!!
    گاج سبز واسه اونایی که سطح ادبیاتشون خیلی پایینه هم خوبه...
    من ادبياتم خوبه ! ميخوام ببينم كلك معلم كه ميگين همشو بايد گرفت ؟ چون هر كدوم جدا جدان ! لطفا راهنمايي كنين كدوم كتاباشو بايد بگيرم ؟

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من ادبياتم خوبه ! ميخوام ببينم كلك معلم كه ميگين همشو بايد گرفت ؟ چون هر كدوم جدا جدان ! لطفا راهنمايي كنين كدوم كتاباشو بايد بگيرم ؟
    خوب 3 تا پایه رو بگیر اگه میخوای کامل باشه!!!!!!

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

همرو بگیر وبخون من از ادبیات 30 درصد شروع کردم کنکورمو 87 زدم تازه به این سختیم بود

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

[SIZE=2]:

به نظر من املاهاش خیلی مفید بودن.املای زبان فارسیش.ولی قرابت معناهاش زیاد به درد نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من املاهاش خیلی مفید بودن.املای زبان فارسیش.ولی قرابت معناهاش زیاد به درد نمیخوره
    قرابت معنايي واسه انرژي اتمي رو بگير! نشر الگو! خيلي خووووووفه

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه فیزیکهای اندیشه سازان گیر میاد یا نه؟
    دست دومش رو ميتوني گير بياري!
    اگه تهراني اينحت هم دسته دو داره هم كپي!
    ميدان انقلاب! خيابون 12 فروردين! پاساژ كتاب 12 فروردين!
    آقاي اعلايي

8. 2 کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

یه سوال دارم :
    از اونجایی که این اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره یه نفر دقیقاَ به من بگه اون کتابیش که آموزش سال دوم رو داره وخیلی هم ازش تعریف می کنن( همونی که دیگه چاپ نمیشه ) اسم دقیقش چیه ؟ 1و2 با هم هست یا نه ؟ اسم دقیق مولفش هم بگید لطفاَ
    امیدوارم که ناراحت نشید ولی هرکس میخواد جواب بده لطفاَ دقیق بگه من تا حالا از 10 نفر پرسیدم بدتر گیج شدم .

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

یه سوال دارم :
    از اونجایی که این اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره یه نفر دقیقاَ به من بگه اون کتابیش که آموزش سال دوم رو داره وخیلی هم ازش تعریف می کنن( همونی که دیگه چاپ نمیشه ) اسم دقیقش چیه ؟ 1و2 با هم هست یا نه ؟ اسم دقیق مولفش هم بگید لطفاَ
    امیدوارم که ناراحت نشید ولی هرکس میخواد جواب بده لطفاَ دقیق بگه من تا حالا از 10 نفر پرسیدم بدتر گیج شدم .
    کی گفته اندیشه سازان 60 تا کتاب فیزیک داره؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    فرنوش جان باید بهتون بگم که هرکس وقتی 1 کاری (مثل آزمون دادن) رو انجام میده که در خودش احساس نیاز پیدا کنه ولی خیلی ها که همینجوری ثبت نام میکنن از احساس نیاز دیگران(در واقع تجربه دیگران) استفاده میکنن.

در ضمن باید بهت بگم که اگه تو با دلیل دیگران یه کاری رو انجام بدی(مثلث ثبت نام تو آزمون) هیچوقت تو اون کار موفق نمیشی ،به نظر من هروقت خودت به دلیلش رسیدی ثبت نام کن.
    ممنون از نظرتون و اینکه بگم من از اوناییم که یه روش داره و شک زیادی هم توش نداره. اما میبینه خیلیها میرن آزمون، حالا مونده تو شک که بره یا نه. اگه بره مجبوره برنامه ش رو عوض کنه. نمیخوام تا وسط راه برم و ببینم اشتباه کردم.
    راستش هنوز یه دلیل قانع کننده واسه آزمون پیدا نکردم.

عزیز من ،دقیقا رمز موفقیت انسان های ممتاز اینه که به موقع به دلیل انجام کاراشون پی میبرن.
    موافقم. وقتی کسی دلیل منطقی برای کاری که میکنه نداره، یا داره اشتباه میکنه، یا تقلید میکنه. فکر نمیکنم همچین کسی پیشرفت کنه، چون توی سختی حتما از خودش میپرسه واسه چی دارم این کارو میکنم؟ بعدم چون دلیلی نداره، نا امید میشه.

رمز موفقیت یک انسان استفاده از تجربه های دیگرانه
    با اینم موافقم. خوبه که آدم از تجربه ها استفاده کنه، اما تا حدی که مطمئنه اونا به دردش میخورن و پسرفتش نمیدن. ممکنه هر کاری روی هرکسی سازگار باشه.

خب دلايل ديگه اي كه ميشه بهشون اشاره كرد : حاضر شدن سر جلسه ي آزمون و بخصوص وقف دادن خود با جو آزمون دادن ... و يكي ديگه هم كه آزمون ساعت 8 صبحهه ولي اگه از خودت آزمون بگيري هيچ موقع 7 يا 7:30 بيدار نميشي!! ولي اونجا مجبوري ...
    چي گفتم؟؟؟؟!!!
    خب در مورد سحرخیزی: من سحرخیز نیستم! اما 8 ساعت بیشتر نمیخوابم.
    در مورد حاضر شدن سر جلسه و آشنایی با جو: اگه منظورتون امتحان کردن بودن توی اون اوضاع استرس و اینا و تمرین کردنشه، فکر کنم سر جلسه آزاد آزمایشی امتحانش کردم! فکر میکنم برای من کافیه.
    مورد دیگه ای هست؟ اگه بگین ممنون میشم.

يعني صبحونه هم نخوريم ؟
    راستي نميدونم چرا من خودمو بتركونم بيشتر از 6 ساعت نميتونم درس بخونم ! صبحها كه اصلا درس نميخونم بعد از ظهر هم از 3 - 4 شروع ميكنم !!! به نظر شما چيكار كنم؟؟ راستي شب تا 3 بيدارم!

چرا صبحونه میخورین آخرش! اما اول که بیدار شدین، یه چای میخورین، بعد یه ذره درس میخونین تا فکرتون درسی بشه، بعدش صبحونه رو به عنوان استراحت میخورین.

اين ديگه چه مدلشه ؟ ما همون درس خودمونم به زور ميخونيم !
    تایید میشه! خواهرم خیلی به درس علاقه داره آخه! وقت زیادی میاره!

اول بگم که همه اینها برداشت من از سوالها بوده و ممکنه غلط باشه.مثلا یکی از فرقایی که داشت تو این بود که شما سالهای قبل برای تشخیص چند جزیی بودن جمله همون چند تا فعل که تو کتاب بود رو حفظ میکردید کافی بود ولی امسال طوری داده بودن که باید روح جمله رو میفهمیدی و یا تعداد واج که تا بحال سوال دادنش کم نظیر بوده ،این نشون میده که باید هم مفهومی خوند و هم تمرین زیاد کرد.
    من نمیدونم شما چطوری درس میخونین، اما من که تستهاشو دیدم، متوجه فرقش نشدم. تا حالا فعل حفظ نکردم. توی تستهاش ساختارشون رو میبینم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •