تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 165 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن اون 2 نفری که (یکی جلوی نور ماشین) و اون یکی داره میره سر پستشو همون اول بزنی.البته بهت پیشنهاد می کنم بزاری بره بعد اونی که جلو ماشین واستاده از پشت بگیرش بکش تو تاریکی خفش کن.اون اسکل دیگه هم که تا رفت تو سایه با تیر راحت بزن تو سرش(فقط تو تاریکی بزنیش)
    بقیشم دیگه راحته...

موفق باشی
    فکر نکنم راه زیاد خوبی باشه چون اگر یکم زیاد طول بدی یک نفر دیگر هم می ره دقیقا همون جای اول و یه دوری می زنه
    من خودم اول همین کارو کردم ولی بعد وسط بازی یه دفعه لو رفتم و گفت که یه نفر اینجا مرده
    در کل من فقط دو نفر رو کشتم و اون هم دو نفر آخر بود که دیگه نمی شد کاریش کرد(مخصوصا نفر آخر رو)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin.t_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام
    تو حالت CO OP سیو نمیشه؟؟
    اگه میشه چطوری ؟؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم راه زیاد خوبی باشه چون اگر یکم زیاد طول بدی یک نفر دیگر هم می ره دقیقا همون جای اول و یه دوری می زنه
    من خودم اول همین کارو کردم ولی بعد وسط بازی یه دفعه لو رفتم و گفت که یه نفر اینجا مرده
    در کل من فقط دو نفر رو کشتم و اون هم دو نفر آخر بود که دیگه نمی شد کاریش کرد(مخصوصا نفر آخر رو)

البته من خودمم این روشی که بهت گفتم رو انجام ندادم...2-3 بار زدم کشتم همون نفر دوم رو لو رفتم بعدش که یک صحنه از 2باره لود کرد دیدم اون طرف دوم نیست که کشیک بده و فقط همونی که جلو ماشین واستاده بود که راحت تو تاریکی کشتمش!
    مرحله راحتیه فقط یکم تمرکز می خواد و دقت...

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این تیکه خیلی آسونه شما برو دزدگیره یه ماشینو در بیار بعد تو پشت ماشین وایسا یارو میاد ولی اونوره ماشینو نگاه میکنه برو و از پشت بدون اسلحه بکشش---بعدم سعی کن حرکات دوربین ها رو حفظ کنی که کجا میرندو میاند فقط همین دوستمموم راست میگه چچند بار که باختی و لود شد دیگه 2 نفر نیستند میشند یک نفر فقط زیدادی معطل نکن وگرنه یکی دیگه میاد واسه گشت

اقا یه سوال من از یه مرحله از لیزرها رد شدم حالا آخرای اون مرحله یه جایی هست که پر لیزره وارد اتاق سمت چپ میشم چند تا لبزره از روی صندلی ها هی میپرم و لیزر ها رو رد میکنم از دره سمت راستی میرم بیرون حالا تو راهنما نوشته از دره روبرویی برید بیرون اما همش اینجا لیزره و به هیچ وجه نمیشه رفت--باید چی کار کنم ؟؟یکی کمکم کنه اعصابم خورد شد

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا یه سوال من از یه مرحله از لیزرها رد شدم حالا آخرای اون مرحله یه جایی هست که پر لیزره وارد اتاق سمت چپ میشم چند تا لبزره از روی صندلی ها هی میپرم و لیزر ها رو رد میکنم از دره سمت راستی میرم بیرون حالا تو راهنما نوشته از دره روبرویی برید بیرون اما همش اینجا لیزره و به هیچ وجه نمیشه رفت--باید چی کار کنم ؟؟یکی کمکم کنه اعصابم خورد شد

دوست عزیز بعد از اینکه از صندلی ها رد شدی پریدی بالا اون لبه دیوار رو بگیری که بره بالا ؟؟؟
    فکر نکنم اونجا رو باید از در بری بیرون هاااااا !!!! اگر یک جای بازی کلآ گیر کردی مطمئن باش راه رو اشتباه رفتی

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز بعد از اینکه از صندلی ها رد شدی پریدی بالا اون لبه دیوار رو بگیری که بره بالا ؟؟؟
    فکر نکنم اونجا رو باید از در بری بیرون هاااااا !!!! اگر یک جای بازی کلآ گیر کردی مطمئن باش راه رو اشتباه رفتی

ممنون آخر بعد از 2 ساعت تفکر عمیق فهمیدم که باید میومدم توی راهرو میرفتم توی اتاق سمت راستی میرفتم روی میز از بالای دیوار میرفتم اون ور و سپس لوله گازو میگرفتمو از توی طاق رد میکردم

من این سوالو هر تاپیک بازی میپرسم جواب نمیدند یا پاک میکنند--خواستم بپرسم واسه انجام این بازی ها چه نوع دسته ای باید خرید ؟؟؟من یکی خریدیم اما فقط واسه فوتبال جواب میده--آیا دسته خاصی دارند اینا؟نمیدونید حدودا قیمتش چنده؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون آخر بعد از 2 ساعت تفکر عمیق فهمیدم که باید میومدم توی راهرو میرفتم توی اتاق سمت راستی میرفتم روی میز از بالای دیوار میرفتم اون ور و سپس لوله گازو میگرفتمو از توی طاق رد میکردم

من این سوالو هر تاپیک بازی میپرسم جواب نمیدند یا پاک میکنند--خواستم بپرسم واسه انجام این بازی ها چه نوع دسته ای باید خرید ؟؟؟من یکی خریدیم اما فقط واسه فوتبال جواب میده--آیا دسته خاصی دارند اینا؟نمیدونید حدودا قیمتش چنده؟
    از همون goggles یا z استفاده کن تمام لیزر ها رو میبینی

9. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

من که خیلی وقته تمومش کردم !

ولی نکات جالبی که توش دیدم اینا بود :

- وقتی میری بمب C4 رو روی ژنراتور کار بزاری روی ژنراتور کاملا مشخص هست که باید بمب رو اونجا بزاریم ولی بازم به فونت بزرگ روی دیوار نوشته : C4 را روی ژنراتور کار بنداز ! واقعا احمقانست!

- مرحله عراق ! بسیار بد بود ! یعنی اصلا یک ضد حال کامل بود که انگار واسه کش دادن داستان اینکارو کرده بودن !

- سیستم شلیک خودکار هم بد نبود اما بهتر بود که روش بیشتر کار بشه !

- بازی خیلی راحت بود ! خیلی !

- داستان بازی خیلی ضعیف بود !

-عصبانیت سم در نوع خودش جالب بود ! انقد عصبانی شده بود همه رو هد شات میکرد

-گرافیک بازی هم خوب بود.

من تمام مراحل رو (به غیر از عراق) رو به صورت مخفی کاری رفتم با این حال باز هم راحت بود ! حتی وسط بازی من میرفتم چک کنم روی Normal نباشه !!!!

خیلی کوتاه بود ! به نظرم یه چیزای اضافی داشت که اصلا قابل قبول نبود !

شماره مامور دو جانبه خیلی خیلی از این بازی بهتر بود ! واقعا جای تاسف داره اگه سازندگان برای شماره بعدی همین روند رو ادامه بدن !

هر چند شایعه های زیادی برای شماره بعد نیست ولی فک میکنم با این اوصاف فیشر رو بازنشست کنن ! چون واقعا پیر شده!

امیدوارم که شماره بعدی یه فلش بک باشه ! و به ماموریت های قدیمی سم بپردازه!

ولی با همه این حرفا مولتیش خوب بود ! (ما که نزدیم شنیدیم !)

11. 3 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من تونستم تا عراق برم
    ولی بعدش آنتی ویروسم کاری کرد که دیگه نتونم این بازی رو بکنم
    از اون طرفم که هر فایلیشو بخوای دانلود کنی فیلتره
    من واقعا از این بازی خوشم اومده بود
    دارم دیوونه میشم که نمیتونم بازیش کنم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که خیلی وقته تمومش کردم !

ولی نکات جالبی که توش دیدم اینا بود :

- وقتی میری بمب C4 رو روی ژنراتور کار بزاری روی ژنراتور کاملا مشخص هست که باید بمب رو اونجا بزاریم ولی بازم به فونت بزرگ روی دیوار نوشته : C4 را روی ژنراتور کار بنداز ! واقعا احمقانست!

- مرحله عراق ! بسیار بد بود ! یعنی اصلا یک ضد حال کامل بود که انگار واسه کش دادن داستان اینکارو کرده بودن !

- سیستم شلیک خودکار هم بد نبود اما بهتر بود که روش بیشتر کار بشه !

- بازی خیلی راحت بود ! خیلی !

- داستان بازی خیلی ضعیف بود !

-عصبانیت سم در نوع خودش جالب بود ! انقد عصبانی شده بود همه رو هد شات میکرد

-گرافیک بازی هم خوب بود.

من تمام مراحل رو (به غیر از عراق) رو به صورت مخفی کاری رفتم با این حال باز هم راحت بود ! حتی وسط بازی من میرفتم چک کنم روی Normal نباشه !!!!

خیلی کوتاه بود ! به نظرم یه چیزای اضافی داشت که اصلا قابل قبول نبود !

شماره مامور دو جانبه خیلی خیلی از این بازی بهتر بود ! واقعا جای تاسف داره اگه سازندگان برای شماره بعدی همین روند رو ادامه بدن !

هر چند شایعه های زیادی برای شماره بعد نیست ولی فک میکنم با این اوصاف فیشر رو بازنشست کنن ! چون واقعا پیر شده!

امیدوارم که شماره بعدی یه فلش بک باشه ! و به ماموریت های قدیمی سم بپردازه!

ولی با همه این حرفا مولتیش خوب بود ! (ما که نزدیم شنیدیم !)
    مولتیش خیلی خوف بود خشی جون: د ی
    من از این نوشته های روی دیواراش خیلی بدم اومد! ولی در کل راحت بود،اون مرحله عراق هم بد نبود،ولی کلا سبک بازی عوض شد واسه یه مرحله!
    در کل جالب بود،
    من تونستم تا عراق برم
    ولی بعدش آنتی ویروسم کاری کرد که دیگه نتونم این بازی رو بکنم
    از اون طرفم که هر فایلیشو بخوای دانلود کنی فیلتره
    من واقعا از این بازی خوشم اومده بود
    دارم دیوونه میشم که نمیتونم بازیش کنم
    آنتی ویروستون چیه؟

14. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •