سلام
دوستان یه سری هارد هست که فروشنده ادعا میکنه بردهاشون سالمه ولی بد سکتور دارن
بطور مثال هارد 1 ترا رو داره میده 45،میخواستم ببینم چجوریه اصلا بدسکتور قابل رفع هست یا خیر؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام
دوستان یه سری هارد هست که فروشنده ادعا میکنه بردهاشون سالمه ولی بد سکتور دارن
بطور مثال هارد 1 ترا رو داره میده 45،میخواستم ببینم چجوریه اصلا بدسکتور قابل رفع هست یا خیر؟
ممنون میشم پاسخ بدین
دوستان یه چیزی،هارد من که همین مشکل عدم شناسایی رو پیدا کرده...حدودا 420 گیگ از 500 گیگش پر شده هستش.
آیا مقدار فضای اشغال شده هارد رو شانس زنده شدنش تاثیر داره ؟ یا نه هر هاردی با هر ظرفیت اشغال شده ای شانس یکسانی تو برگشتش به حالت اول داره ؟
ممنون
نه ربطي نداره
سلام
دوست من بهتر است توجه داشته باشید که هیچ عقل سالمی هارد با قیمت بالای 100 هزار تومان را زیر 50 هزار تومان نمی فروشد. حتی اگر یک درصد هم امکان داشته باشد. پس شما دارید برد هارد می خرید و می توانید از بازار پرس و جو کنید و قیمت برد ها را بپرسید.
سلام دوستان
هارد من درست شد و مشکلش حل شد،مثل روز آخری که کار می کرد ! یعنی 1 بایت از اطلاعاتشم از دست ندادم...!
تشکر ویژه از حامد جان (MJHamed) که ایشون زحمتشو کشیدن![]()
حامد جان خیلی خیلی ممنونم ازت...
سلام
من یه هارد نو خریدم 1 ترابایت (مدل ST1000DM003 سیگیت)
2 تا هارد رو باهم وصل کردم و هارد نو رو پارتیشن بندی کردم با ویندوز 7 بعد هارد اول رو باز کردم و هارد نو که پارتیشن شده بود رو وصل کردم که ویندوز xp نصب کنم . پارتیشن c رو انتخاب کردم شروع کرد به کپی کردن و بعد ریست شد بعد دیگه به ادامه نصب نرفت و پیغام داد که لود نمیشه هر بار که می خوام ویندوز نصب کنم اینجوری میشه
لطفا کمک کنید
با یک سی دی ویندوز دیگه و درایو اپتیک دیگه هم تست کردین ؟
چه اتفاقی میفته در مرحله دوم ارور میده ؟
سی دی ویندوز xp رو عوض کردم دیگه اون پیغام رو هم نمیده همینطور صفحه سیاه موند
بله در مرحله دوم نصب ویندوز همینطور مونده
البته با دی وی دی ویندوز7 هم امتحان کردم ویندوز که نصب شد وقتی ریستارت شد ارور داد
A disk read error occurred
Press alt+ctrl+delete to restart
یه نکته اینکه وقتی بوت رو اول روی هارد میزارم هی ریستارت میشه تا وقتی که بوت رو اول روی سی دی بزارم
Last edited by masoudmoosavy; 17-07-2012 at 15:30.
جوابتون رو دادم لطفا تو اون تاپیک بحث رو ادامه بدین
سلام
دوستان هارد من هم به تازگی بالا نمیاد ولی موتورش روشن هست(برق وارد هارد میشه ok)ولی سیستم خطای no hard drive میده لطفا کمک کنید....
مدل Maxtor DiamondMax22 STM3500320AS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)