تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 261 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون
    ببينيد من يك فايل mt2s كه با دوربين سوني فول اچ دي (هنديكم )گرفته شده را با لپ تاپ و كابل اچ دي ام آي به lcd وصل كردم هنگام حركت يك حالتي مثل برگ زدن سريع تصوير بوجود مي آيد ولي اگر همين فيلم را با خود دوربين كه به lcd وصل شده ببينيم كاملا طبيعي است حال من سووالم اين است كه اگر با وسترن پخش شود كاملا مثل خود دوربين است و يا نه؟
    سلام بله دوست عزیز مثل خود دوربین پخش می کنه من اول این دستگاه را برای دامادمون بخاطر همین کار گرفتم که بعد دیدم خوب جواب میده سری لایو برای خودم گرفتم برای دامادمون سری اولیش گرفته بودم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض salam

سلام دوستان..من یه seagate goflex خریدم..اما متاسفانه زیر نویس فارسی srt ,sub اصلا پخش نمی کنه البه srt یه صورت چیزای اجق وجق نشون میده .میگن اپدیت بشه شاید بکنه..بنظر شما با western برم عوض کنم یا نه؟؟؟؟؟ ایا western پخش می کنه فارسی زیر نویس یا نه>؟؟؟ تروخدا کمکم کنید چیکار کنمممممممممممممم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

.sub رو بايد بخش كنه ولي .srt رو نه چون فارسي رو ساپورت نمي كنه

فكر نمي كنم دستگاهت چيزي از وسترن كم داشته باشه كه بخواي عوضش كني

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان..من یه seagate goflex خریدم..اما متاسفانه زیر نویس فارسی srt ,sub اصلا پخش نمی کنه البه srt یه صورت چیزای اجق وجق نشون میده .میگن اپدیت بشه شاید بکنه..بنظر شما با western برم عوض کنم یا نه؟؟؟؟؟ ایا western پخش می کنه فارسی زیر نویس یا نه>؟؟؟ تروخدا کمکم کنید چیکار کنمممممممممممممم
    نه مشکل جای دیگس ربطی به دستگات نداره برو برنامه Txt2VobSub
    دانلود کن مشکلت حل می شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

والا من الن یک ساله که وسترن لایو دارم و واقعا باهاش حال می کنم
    اگر می گن این زیر نویس های فارسی اس آر تی رو نشون نمیده درست نمی گن نشون میده منتها بعضی از حروف جداست ولی برای من مهم نیست عادت دارم راحت می خونم
    همه فیلم هامو با زیر نویس اس ار تی می بینم
    البته سیگیت هم باید قابلیت پخش اس ار تی فارسی یا همون عربی رو داسته باشه باید تو قسمت کدینگ دستگاهتون بید تا معلوم بشه

6. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

12

سلام دوست عزیز

من و پ ان هم دارم و فعال هم هست ولی بازم یوتیوب همون پیام رو که دوستان گفتند میده.
    اگه ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه تنظیماتت بنویس که ما هم انجام بدیم و به یوتیوب وصلش کنیم وسترنمون رو.

متشکرم

فقط مدل لایو فونت عربی داره نه مدل معمولی

ف*ی*ل*تره عزیز باید v*p*n بگیرید

من از وی پی ان استفاده میکنم به همه سایتها راحت وصل شدم

داره خودمونی میشه kgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوباره

البته یوتیوب که قبلا هم ف ی ل ط ر بود پس چرا حالا یکهو قطع شده؟؟ یکی دوتا از دوستام هم یوتیوب رو هنوز مثل قبل دارن !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض سلام

والا من با sub هم امتحان کردم ..یعنیidx sub فارسی..نمیاره که هیچ. تازه دستگاه هنگ هم میکنه و باید هارد و بکشم تا درست بشه..تو قسمت tex enconding هم رفتم عربی نداره و فقط utf8داره که با ما می خوره رو اونم میزارم نمیارهsrt رو هم با utf8 سیو کردم باز هم نشد...حالا نمی دونم با اپدیت چی می شه اگر کسی می دونه اگه اپدیت کنم حداقل sub رو نشون می ده لطفا بگه..چون می خوام عوض کنم موندم اپدیت کنم یا نه چون نمی دونم صد درصد درست میشه یا نه..من seagate گرفتم با خاطر پشتیبانی چند فرمت بیشتر و فک می کردم حداقل subفارسی نشون می ده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستانی که مشکل عدم پخش فرمت sub/idx در دستگاهشون رو دارند مطمئن باشند که دستکاهشون مشکلی نداره دوستان برنامه txt2vobsub رو معرفی کردند اما این برنامه واقعا مزخرفه همون بهتر که با برنامه SubtitleCreator استفاده کنند که به مراتب حرفه ای تر و کامل تر از برنامه قبلیه اما مشکل عدم پخش فرمت sub/idx های که از این برنامه استخراج میشه و سایر sub/idx های دیگه تنها با برنامه BDSup2Sub هستش که یه برنامه جاوا هستش و به راحتی sub/idx رو قابل پخش میکنه
    امیدوارم مفید باشه چون من هم مشکل عدم پخش فرمت sub/idx رو داشتم که به راحتی با معرفی این برنامه مشکل حل شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوباره

البته یوتیوب که قبلا هم ف ی ل ط ر بود پس چرا حالا یکهو قطع شده؟؟ یکی دوتا از دوستام هم یوتیوب رو هنوز مثل قبل دارن !!!!
    من هم قبلا داشتم. به نظرم از وقبی آپدیت 1.4 را زدم پر کشیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •