گیر ندین دیگه.یه سری چیزا هست ما فن های سونی اریکسون هم از بودنشون راضی نیستیم و مطمئنا برندهای دیگه هم از موارد دارن.یکیش داشتن همین فست پورت هست.یه جور سیاست هست منحصر به سونی اریکسونم نیست.
قرار نیست ساتیو یه گوشی بی عیب و نقص باشه.
گیر ندین دیگه.یه سری چیزا هست ما فن های سونی اریکسون هم از بودنشون راضی نیستیم و مطمئنا برندهای دیگه هم از موارد دارن.یکیش داشتن همین فست پورت هست.یه جور سیاست هست منحصر به سونی اریکسونم نیست.
قرار نیست ساتیو یه گوشی بی عیب و نقص باشه.
دوست من کسی به گوشی ساتیو توهین نکرد و سونی اریکسون رو زیر سئوال نبرد.
حرف من اینه که مثلاً گوشی فوق العاده ای مثل ساتیو چرا باید بدون جک 3.5 میلیمتری صدا وارد بازار بشه. چرا یه دونه اسپیکر داره چرا فیلم برداریش HD نیست؟ چرا تاج خازنی نیست؟
من خودم طرفدار دو آتیشه نوکیا هستم. اما می خوام گوشی Vivaz رو بخرم. پس من با سونی اریکسون مشکل ندارم.
همین...![]()
کسی نگفت که شما توهین کردی
کلا سونی اریکسون یک سری سیاست های مسخره داشت مثل فیلم برداری ضعیف -- نداشتن پورت 3.5 میلی متری -- و استاندارد نبودن پورت ها و ...که یواش یواش داره این ایرادات برطرف میکنه نمونش راچل و ویواز
در ربطه با اسپیکر هم به نظرم الان دوره صدای بلند و گوشی با اسپیکرهای قوی گذشته و همه دیگه دنبال صدای با کیفیت هستن که تو زمینه کیفیت سونی اریکسون واقعا خوبه ولی خب نوکیا هم تو زمینه بلندی صدا و هم کیفیت واقعا سرآمده
در رابطه با فیلم برداری اچ دی هم قبلا بحثش شد این سی پی یو کشش فیلم برداری اچ دی نداره همون طور که تو 8910 برای رسیدن به صدای بهتر کیفیت فیلم برداری 22 فریم بر ثانیه شد
در کل به نظرم فیلم برداری ساتیو خوبه و ایراد به حساب نمیاد ولی نداشتن تاچ خازنی یه عیب اساسیه هر چند که تاچ مقاوتی ساتیو هم واقعا حساس و عالی هست ولی خب خازی یه چیز دیگست
آخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقآ اصلآ هم اینطور نیستآخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی اسم 24 مگاپیکسلی سونی رو میشنوی انتظار چی رو داری پس ؟ از این خبرا نیست ! فیلمبرداری که هیچ حتی زووم هم نداره (24 مگی)
سی پی یو این گوشی توانشو داره ولی خاب خوب نمیشه ! و البته قسمت مهمش اینه که سونی مثه سامسونگ نیست که زوور چپوون اچ دی تو گوشیش کنه ! سامی اچ دی رو گذاشت (کیفیت تصویر خوب) ولی با صدای مضخرف ! وقتی رفت صدا رو درست کنه زد مجبور شد از فریم ریت بزنه !
اینجوریه ! وگرنه ستیو هم میتونست اچ دی باشه ! ولی خاب سونی هیچ مشتری رو گوول نمیزنه و همیشه به فکره کیفیته !
جک 3.5 هم که قبول ندارم نبودش بده ولی ضعف بزرگی نیست ! یه سری تبدیلهایی هست که بدون سیم فست پورت سونی رو تبدیل به جک 3.5 میکنه !
اینجوری که شما دارین میگن، پس این گوشی همیچ مشکلی نداره.
ما هر جور توضیح میدیم شما برداشت خودت رو از حرف ما میکنی.
کجای حرف من این بود که شما توهین کردی؟باز رفتم نوشته خودم رو خوندم ولی ندیدم همچین چیزی رو.
آقا ما هم حرفمون حرف شماست.اینکه چرا این مواردی که شما میگی رو ساتیو نداره.
جوابش رو هم خودمون میدیم:چون سیاست مسخره سونی اریکسون هست واسه بعضی موارد و در بعضی موارد هم مثل فیلم برداری بر میگرده به توان سخت افزاری گوشی.
چرا بحث میکنید ؟!
برید مثله یه بچه خوب امنیا اچدی بخرین که همه چیزهاییرو که میخاین داره تازه قیمتشم 100 تومن ارزونتره
دلیلیم برای صبر کردن واسه ویواز وجود نداره
فقط شاید یکم کیفیت فیلمش بالاتر باشه
به جاش lcd ش خیلی کوچیکتره
تاچش مقاومتیه
بازم اسپیکرش جلوی امنیا اچدی کم میاره
مموری نداره
و خیلی چیزای دیگه
کلاً به نظرم ارزش صبر کردن نداره
با عرض معذرت
دوستان دارن در مورد ساتیو حرف میزنن یا گوشی دیگه ای؟! با گوشی کار کردین دارن در موردش قضاوت میکنین دیگه؟
یه لحظه شک کردم گوشیم ساتیو نیست!!
اتفاقا امروز با دوربین 9 مگاپیگسلی خودم (فوجی 9600 ) و ساتیو رفتم تو باغ و فضای آزاد عکس انداختم برای مقایسه ... مقایسه شو اگه شب وقت کنم میذارم ، اگه هم نشد میره واسه فردا ... ولی همینقدر بگم به نظرم ساتیو عالی بوده ... در کل دوربین دیجیتالم بهتر بوده ولی اختلاف زیاد نیست و بعضی جاها ساتیو بهتر بوده ...
ریویوی خودم از این گوشی هم به زودی![]()
بابا من که حرف بدی نزدم.
وقتی میگین که جک 3.5 میلیمتری خیلی مهم نیست و با یه تبدیل!!!!! میشه حلش کرد و یا وقتی می گین که نباید از یه گوشی 12 مگاپیکسلی انتظار بالایی داشت و انتظار ما خیلی زیاده و یا مشکل تک اسپیکره بودن سونی اریسکون رو به کیفیت بالای صدا ربط میدین. پس گوشی ساتیو یه گوشی کامل و بدون نقص هستش.
متاسفانه شما یه مقداری از روی تعصب قضاوت می کنین.
مثلاً خود من که عاشق نوکیا هستم و فقط گوشی های نوکیا رو میخرم و 5800 خودمو برای این فروختم که N97 بخرم. متوجه شدم که گوشی های جدید سونی اریکسون خیلی بهترن و امکانات بالاتری دارند و برای همین تصمیم گرفتم گوشی Vivaz رو بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)