یک سوال
چطوری تو بوت منو (جایی که انتخاب می کنی تو کدوم ویندوز بره ) اسم ویندوز های که فایل هاش رو پاک کردم رو حذف کنم ؟ تو xp رو یاد دارم اما سون رو نه
یک سوال
چطوری تو بوت منو (جایی که انتخاب می کنی تو کدوم ویندوز بره ) اسم ویندوز های که فایل هاش رو پاک کردم رو حذف کنم ؟ تو xp رو یاد دارم اما سون رو نه
دوست عزیز میتونی از
Computer > Properties > Advaced System Settings > Advaned >Stat up And Recovery >Settings >
بری
البته نمیدونم ماجرا چیه.برای من اون دکمه ادیتی که تو ایکس پی وجود داره و تکستشو ادیت میکنی نیستولی احتمال زیاد اگه اسم اون فایل تکست رو بلد باشیم میشه ادیتش کرد
یکی این راه رو تو ایکس پی بره و اسم فایل تکست رو بگه
![]()
یه جوونمرد نبود به دوتا جوونمرد کمک کنه؟؟؟![]()
دوست عزیز تو 7 دیگه اصلا نیازی به دکمه ادیت نیست چون تو کادر بالایی اسم 7 و سایر سیستم عاملهای رو که رو سیستم نصب داری رو بهت داده فقط کافیه انتخاب کنی
همون مسیری رو که نوشتی برو تنضیمان کادر اول "System StartuP" تو قسمتdefault operation system
اگه میخوای 7 پیش فرض باشه 7 رو انتخاب کن وگرنه گزینه ealier version of windows
موفق باشی
"یا علی"
بله باید کرک قبلی رو پاک کنی...برای پاک کردنش هم توی خوده برنامه ی کرک یه گزینه داره به نام Unistall7Loader که باید روش کلیک کنی و بعد روی Install7Loader برای نصب کرک جدید استفاده کنی...
من هم از کرکی که شما استفاده کردی استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم!
شاید یه جای کارت اشتباست...
مراحلی که انجام میدی واسه کرک کردن رو توضیح بده...
شما از این کرک استفاده کنید جواب میده..
به شرطی که مراحل رو به درستی انجام بدی..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بلد نیستی بگو توضیح بدم...
خب این یکی از قابلیت های ویندوز 7 هست دیگه!
بده؟!![]()
خب الان هم 7 بود اما باز هم تو بوت منو صبر می کرد تا انتخاب کنم ! الان زمانش رو برداشتم .
جدا ؟ یعنی تا همین قدر توانایی گرافیک رو بالا می بره ؟![]()
کلا" مقدار حافظه ی کارت گرافیکی زیاد تو پرفرمنس نهایی تاثیر نمیذاره...ولی خب این قابلیت ویندوز 7 خیلی به نظره من کارایی نداره!
Last edited by Persian_Gun's; 28-08-2009 at 23:55.
اگه توضیح بدی ممون میشم
ایشالا کامل درست شه بریم پی کارمون
فقط اون مشکل گرافیک رو شما هم داری؟؟؟
خوب به نظرم یکم که نه خیلی غیر عادی هستش. یعنی داره از رم شیر میکنه میگیره؟؟؟![]()
1-تو استارت تایپ کن UAC و بعد اینتر کن...
2-تو پنجره ای که ظاهر میشه یه درجه هست که اون درجه رو باید تا آخرین حد ممکن بیاری پایین و بعد Ok کنی...
3-سیستم رو ریست کن...
4-کرک رو اجرا کن و بروی Unistall7Loader کلیک کن...
5-روی install7loader کلیک کن...
بعد از ریست شدن سیستم کامپیوتر شما باید کرک شده باشه...
در مورده گرافیک هم باید بگم که ماله منم مثله واسه شما هست...
از هارد شیر میکنه...
بدرود.![]()
سلام داداش
خیلی خیلی خیلی ممنون
همه این کار ها رو کردم. اومد بالا دوباره صفحه سیاه و بیا اکتیو کن. گفتم دهههه
بعد کنسل زدم .بعد دیدم اون واتر مارک پایینی رفته. آرم جنیو شدن رو هم دیدم. اکتیوت ویندوز رو هم اجرا کردم گفت اکتیو شده
خیلی خیلی ممنون.
آقایون خانوما هرکی کرک میخواد این کرکی که داداشمون رو داد امتحان کنید جواب میده . خیلی هم توووووووووووپه
حالا من تا صبح کلی برنامه روش نصب میکنم.
نورتون رو هم آپدیت میکنم. هیکل سیستم بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)