اقا با برنامه Driver Genius تمام درایور های لپ تاپتونو اینستال یا اپدیت کنید
اقا با برنامه Driver Genius تمام درایور های لپ تاپتونو اینستال یا اپدیت کنید
دوستان سی پی یو AMD A6-4400 واسه لپتاپ V3 چطوره ؟ مثل اینتل هست؟
از دوستان کسی Aspire S7 داره اصلا اومده ؟
چه قیمته ؟ من الان v3 دارم میخواستم اینو بگیریم چون Win8 داره و لمسی است
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم لپ تاپ acer e1 i3
لپ تاپ خوبی هست یا نع؟ برای کارهای معمولی ، و اینکه باتریش چقدر شارژ نگه میداره و در کل لپ تاپ خوبیه آیا؟
سلام به همه
یکی از دوستام Acer-Aspire-V3-571G-53216G75MAKK این مدلی رو خریده ...دنبال درایور هاش هرچی گشتم نبود میشه لینک دانلودش رو واسم بزارید ممنون همگی(ویندوز ۷ و ۸)
بهترین ومطمئن ترین جا سایت خود acer هست
پست اشتباه ارسال شد
Last edited by 3aman021; 28-05-2013 at 12:26.
دوستان من میخوام لپ تاپ بگیرم و
ACER Aspire V3-571G-i7-2G
مد نظرم هست که مشخصاتش ایناس :
سی پی یو Intel Core i7-3610M
کارت گرافیکش NVIDIA® GeForce® GT730M ----- 2
رمش 8 DDR3/1333MHz
هارد 750 -- 5400
15.6 اینچ
با قیمت 2750 . میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم : این کارت گرافیک از 555 - 630 -640 - 645 و ATI 7690 قویتر هست یا نه ؟(با توجه به بنچ مارک های مربوط به GPU لپتاپ ها)
و آیا به نظر شما من با این پول انتخاب بهتری هم دارم چون برای خودم قدرت CPU و GPU مهمه و میخوام با این پول قویترین لپ تاپ رو بگیرم.
و سوال آخر اینکه لپ تاپ های ایسر به جز بدنه براق و صفحه نمایش براق چه نکات منفی دیگه ایی دارن مثلا کیفیت ال سی دی و زاویه دید چطوری هست و عمر باطری و ....
با تشکر
سلام
امیدوارم جای درستی پست داده باشم ..
لب تاپ من (ایسر) مدتی هست موقع بلوتوث هیچ دستگاهی رو نمیشناسه ..تمام درایوها رو هم نصب کردم ..
حتی بلوتوث روشن هم میشه ولی تو اون قسمتی که باید دستگاه رو بیاره که روش کلیک کنی , هر چقدر صبر میکنم دستگاه رو نمیشناسه ..
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
با سلام من داشتم چند تا دي وي دي فيلم رو ميديدم.وهر 3 دقيقه دي وي دي رو عوض ميكردم يه دفعه كلا دي وي دي درايوم قطع شد.از اون روز هر چه ميذارم از دي وي دي تا سيدي خام و پر هيچي نشون نميده.چند بارم كلا ويندوز عوض كردم (با فلاش) ولي هيچ فرقي نكرده با اين كه علامتش توي my computer هست.
مدل
5755 Aspire-G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)