اوف ! نزدیک بود ، از بیخ گوشمون رد شد ، دیگه دل رو زدم به دریا باطری رو در آوردم دوباره گذاشتم روشن کردم خوشبختانه منفجر نشد![]()
![]()
اوف ! نزدیک بود ، از بیخ گوشمون رد شد ، دیگه دل رو زدم به دریا باطری رو در آوردم دوباره گذاشتم روشن کردم خوشبختانه منفجر نشد![]()
![]()
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه برادر تم نمیخوره!n,ستان تو رو خدا کسی می دونه کوکی تم داره یا نه ؟ این تم آیفون چیه که میگن؟ دانلودش کردم ولی هیچی توش نیست خیلی عجیبه لطفا کمک کنینننننننننن اگه تمش عوض بشه تا حالا گوشی رو دستش نیومدهولی دوربینش نا امیدمون کرد
نترس برادر الجیه! اونم ایران!راستی چرا این همه ارزان شد؟ یهوووو خیلی بد شد همه نرن بخرن . خوشبختانه تو شهر ما ایلام نمی شناسنش زیاد به خاطر همین کلاسش بالاست. فقط تمش خسته کننده شده دیگه![]()
آق من امروز رفتم گوشی رو خریدم.
حالا سوالامو بعدا میپرسم ولی 2 چیز رو بگم:
میگفتن 4 تا بزی از قبل نصب شده ولی من فقط 3 تاشو دیدم.پس اون پازله کو؟؟؟
توی جعبش هم نه محافظ داشت و نه دو کارت اشانتیون.
منظورتون همون لوله ها هست؟! مال منم نداشت! نمی دونم شاید نسخه ی مخصوص ایران نداره!میگفتن 4 تا بزی از قبل نصب شده ولی من فقط 3 تاشو دیدم.پس اون پازله کو؟؟؟
توی جعبش هم نه محافظ داشت و نه دو کارت اشانتیون.
این دومی رو راستش نمی دونم چرا اینجوریه مال بعضیا داره مال بعضیا هم نه! مال من که کامل کامل بود!![]()
داداش مبارکت باشه . شما کدوم رو گرفتی ؟ این جدیده که جومونگ روشه یا همون ورژن قدیم رو ؟ قیمت چند ؟
مر30.والا عکس جومونگ رو جعبش نیست ولی روی ال سی دی پاک کنش عکس جومونگ هست.
قیمتش هم 165 بود.
آقا چه جوری میشه تو گوشی آهنگ و عکس و... ریخت؟؟
پی سی سوییت رو هم نصب کردم.وقتی گوشی رو به پی سی وصل میکنم چرا مثل همون k810 خودم قسمت رم و حافظه ی خود گوشی تو مای کامپیتر نمیاد؟؟؟
ببین ، اون PC Suit رو من خیلی استفاده نمی کنم ... سرعت انتقال داده هاش کمه ... وقتی گوشی روشنه وصل کن به کامپیوتر ، بعدش تو گوشیت یه پنجره باز میشه چند تا گزینه داره ، فکر کنم ایناست :
PC Suit
Mass Storage
Music Sync
Internet
درست یادم نیست ، ولی یه چیزی تو همین مایه ها بود ...حالت Mass Storage رو انتخاب بکن ، بقیه اش مثل گوشی های سونی اریکسون و ... هست ، توی مای کامپیوترش درایو جدید میاد ، البته دو تا میاد ، یکیش نمی دونم چی هست ، برو توشون ببین تو کدوم یکیش فایل هات هست ، تو همون درایو بریز ... گرفتی یا با عکس توضیح بدم ؟
میگم کوکی رادیو داره؟!
بعدش این که ماشین حسابش وقتی گوشی رو می چرخونی تغییر می کنه؟
راستی دیروز آمل دوستم قیمت کردش 145 تومن: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)