سلام دوستان
من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :
ASI , lua , Net , ++C
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام دوستان
من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :
ASI , lua , Net , ++C
من پچ 1.4 رو نصب كردم ولي تفاوتي نديدم اگه تفاوت داره بگيد تا بدونيم نصب شده يا نه
طبیعیه
شماها دیر اومدین
خیلی وقت از عرضه بازی گزشته و خود بازی هم جوری بود که بعد از پایان مراحل داشستانیش دیگه زیاد بازی کردن حال نمیداد بابت همین ولش کردن همه.اون روزایی که تاپیک روزی 6 صفحه میرفت جلو کجا بودین؟؟
به هر حال امیدوارم بازی کسی اینجا سر بزنه.
دوستان آیا راهی هست که بشه وقتی داخل بازی هستیم با اسپارک آی وی ادیتش کنیم و لازم نباشه بیایم بیرون؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من از اینا ندارم،کجاست؟
اون تراینری که قبلا توی تاپیک گزاشته بودن و خیلی خوب بود نوشته هاش سمت چپ صفحه میومد با چه دکمه ای فعال میشد؟
داخل همون پوشه ای که بازی رو از اونجا نصب می کنن قرار دارن!من از اینا ندارم،کجاست؟
Last edited by Locker; 19-11-2009 at 21:35.
من همچین چیزایی دیدم اما فرمتش فرق میکنه.اصلا فرمت url ندارم.
پس اگه برات امکان داره این دو فایل (setup.exe - setup.ini ) رو برام آپلود کن خیلی خیلی ممنون میشم .
نبود!!
این عکس محل نصب بازیمه:
هرکدوم رو میخوای بگو برات آپ کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)