یه مدتی باهاش رانندگی کنی همه چی دستت میاد وبهش مسلط میشی
من 8 سال داشتم ماشین خوبیه مخصوصا توی جاده
جاده های پر پیچ وخم وگردنه هارو من با سمند 405 و پارس خیلی میرفتم ولی با سمند راحت تر وبا سرعت تر میتونستم بپیچم
یه مدتی باهاش رانندگی کنی همه چی دستت میاد وبهش مسلط میشی
من 8 سال داشتم ماشین خوبیه مخصوصا توی جاده
جاده های پر پیچ وخم وگردنه هارو من با سمند 405 و پارس خیلی میرفتم ولی با سمند راحت تر وبا سرعت تر میتونستم بپیچم
سلام دوستان
من سمند EF7 پایه گازسوز مدل 90 دارم
یه مدتی هست که وقتی دور موتور از 3000 بالاتر میره یه صدایی ناجوری از موتور میاد! مخصوصا اگه توی دنده 4 یا 5 باشه! مشکلی از نظر روندن پیش نمیاد ولی صداش بدجوری روی اعصابه
به نظر شما مشکل از کجاس؟ اگه خواستین میتونم صداش رو ضبط کنم و آپ کنم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سمند سال چی هست و چه فرقی با LX یا EF7 دارد؟!
دوستان من یه سمند مدل 90 دیدم ال ایکس سال که میخام بگیرم .
ماشین کامپیوتر سخنگو نداره و فروشنده گفته که به جاش سیستم مولتی پلکس داره . میشه یه توضیح در این رابطه بدید .
سیستم مالتی پلکس همون کار سخنگو رو انجام میده ولی خیلی دقیق تر . این سیستم سیم پیچی ها برداشته شدن و به جاش مدار های الکترونیکی کار شده . صفحه کیلومتر هم فرق میکنه و وسط صفحه نمایش یک نشانگر شماتیکی خودروست که مشخص میکنه دقیقا کدوم در باز است یا دقیقا مشکل موتور چیه ( در ماشین های معمولی چراغ زرد روشن میشه اما مالتی پلکس مشخص میکنه کجا مشکل هست )
کلن سیستم خوبیه ولی خیلی خطا داره و هنگ میکنه و باید ببرید نمایندگی ریستش کنن .
روی چه مدل هایی از سمند، از این سیستم مالتی پلکس استفاده شده؟!
چه جور صدایی آپ کنی بهتره
سلام. بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم که به جای 206 کارکرده برم سمند صفر بخرم!
اما این خیلی زد تو ذوقم:
اولا اینکه واقعا داخل شهر صدی 12 میسوزونه؟؟؟
مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر) 12.07
بعد اینکه تفاوت SE با LX به غیر ظاهرشون تو چیه؟
نهایتا اینکه EF7 ها مصرفشون چطوریه؟
با تشکر و سپاس فراوان
se یک سری از آپشنها رو نداره مثلا سنسور دنده عقب - پرژکتور - آیینه برقی - بالابر برقی سرنشین عقب - چراغ مطالعه عقب اینها مهم ترین تفاوتهاست و یه سری دیگه هم جزئی هست اما از حیث مصرف من برای خارج شهر راضی هستم و برای من هم خارج شهر مهمه فکر کنم بتونید با یک باک پر از مشهد به تهران برسید حدود 900 کیلومتر اگر داخل شهر بیشتر مصرف داری 405 تی یو 5 بگیر اگر مصرف برات مهمه
سلام
مواردی که برای این صدا به نظر من میرسه
1- دسته موتور و وزنه ی تعادل دسته موتور منظروم همون گوی سیار رنگ هست که با دسته موتور پیچ شده این گوی 1 پیچ داره بازش کنید ببینید صدا از بین میره یا نه
2- منبع اگزوز . حالا یا آخری یا وسطی و خود سیتم اگزوز بررسی بشه
3- گیربکس و ماهک ها و لیور دنده که احتمالش کمه همه ی این موارد باید بررسی بشه البته اگه صداش را ضبط کنید و انجا آپلود کنید بهتر میشه تو تشخیص صدا کمکتون کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)