یا خدا این مشکل چه قد رایج شده
فایل آپدیت رو از xbox.com بگیرین و بریزین رو فلش و طبق دستور العمل نصبش عمل کنین ، احتمالا جواب نمیدهاگه جواب داد که هیچ ، اگه جواب داد اینجا دوباره بگین بقیه دوستان یه سری راه دیگه بگن
![]()
یا خدا این مشکل چه قد رایج شده
فایل آپدیت رو از xbox.com بگیرین و بریزین رو فلش و طبق دستور العمل نصبش عمل کنین ، احتمالا جواب نمیدهاگه جواب داد که هیچ ، اگه جواب داد اینجا دوباره بگین بقیه دوستان یه سری راه دیگه بگن
![]()
پارسا جان اپدیت و از کجای این سایت بگیرم !!؟یا خدا این مشکل چه قد رایج شده
![]()
+
از کجا میشه فهمید کدوم اپدیت رو داره FIFA12
FIFA12 مگه XGD3 نیست؟؟؟
بگذریم ، از اونجایی که بازی جدیدیه 13599 ــه... البته ، اگه شما به این داشبورد آپدیت کنین باید LT+ 1.91 رو هم بریزین (آموزشش توسط خودم تو انجمن هست)...
این هم لینک :
تمام روش هایی که توسط اون میتونین داشبورد رو اپدیت کنین توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببخشید تکراری ......
سلام! دوستان من یه چند وقتی بود وقت نکرده بودم بازی کنم و کلا الان فک کنم داشبوردم عتیقس!
تا قبل از اون آپدیتی که برا Brotherhood بود آپدیت کرده بودم , بعد الان برای فیفا می خوام آپدیت کنم یارو گفت
آپدیت سخت افزاری داره نمی دونم چی و اینایه رقم نجومی هم گفت منم منصرف شدم
الان کسی می تونه کمک کنه من اینو خودم آپدیت کنم؟ ممنون میشم![]()
ببین احتمالا ایشون میخواستهJTAGکنه.....
کلا الان شما یکم صبر کنیدC4EVAفریم ویر جدیدشو میده و خیلی راحت تر میتونی بریزی خبرهای خوشی داره ازش میاد فعلا یکم صبر کنید.
خیلی ممنون ولی الان یعنی هیچجوری نمی تونم فیفا رو بازی کنم؟
دوستان اگه کسی میتونه واسم فایل avatar editor.xex از آپدیت 13599 آپلود کنه
با تشکر.
دانلود می کنم برایت
رو چه سایتی آپلود کنم ؟
parsaspace خوبه؟
سلام پارسا جان ، میشه لطفا لینک آمورشت رو هم بدی ، و اینکه من آپدیت بازی های Assasins & NFS رو داشتم ولی الان که فیفا 12 رو گذاشتم و ازم آپدیت خواست و قبول کردم ، وسطش گیر کرد و کلا دیگه دستگاه تو همین صفحه مونده می گه Cant read from th disk , reinsert the disk , خودم دانلود کردم و با فلش ریختم ولی بازهم همین صفحه میاد
Error : 3151-XXXXXXXXXXXXXX- c000 - 014F
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)