دوستان میشه این صدای امنیا را افزایش داد با تشکر ولی روشی بود که تو همین تاپیک در پست های قبل بود که من با اون روش که کردم اصلا صدای گوشیم در نمیومد که مجبور به هارد ریست میشدم با تشکر...
دوستان میشه این صدای امنیا را افزایش داد با تشکر ولی روشی بود که تو همین تاپیک در پست های قبل بود که من با اون روش که کردم اصلا صدای گوشیم در نمیومد که مجبور به هارد ریست میشدم با تشکر...
برو توی تاپیک بازی های Pocket Pc... اونجا هر بازی که معرفی شده زیرش لینک دانلود برای گوشی های مختلف گذاشته شده. هر کدوم که i900 داره دانلود کن.... ماشالا تعدادش کم نیست........
اين دوربين جلو را چطور ميشه راه انداخت
دوربین جلو مربوط به video call هستش - همون نسل سوم(3G) که قرار تا 1 سال دیگه اپراتورش توی ایران کارشو شروع کنه.......
در حالت عادی نمیتونی ازش استفاده کنی.... فقط یه کد هست که دوربین رو تست میکنه. الان یادم نیست....
راستی گفتی دوربین یه چیزی یادم اومد... قبلا هم گفتم ، عکس هایی که بیرون میگیرم خیلی خوبه ولی عکس های توی خونه و نور کم زیاد تعریفی نداره.. شماها امتحان نکردید؟!
در شبکه workgroup با internet ؟
دوستان خودم پیدا کردم .
بد نیست ادم پستا قبلییو بخونه ثوابم داره !
بت a2 رو توصیه میکنم میتونی روش update رو اروبلاگ من برداری اما :
1 . دانلود UMDL_GrandPrix_v
2. تغیید platform به grandprix lv image:
3.انتخاب part ها مختلف رام: boot, pda,csc,phone
4. زدن detect
5. reset امنیا
6. صبر تا پایان عملیات update
اما نکات مهمی هست که یکی از اونا نصب driver و ....از وبلاگ بخون
تو پستا اول farnaz این دیکشنری رو upload کرده
سلام و خسته نباشید.
میتونی مزایای رام a2 رو بگی؟
من از j9 استفاده میکنم. پیشنهاد میکنی عوض کنم یا نه؟
ممنون
سلام دوستان، 2 تا سوال:
گوشی من یه موردی داره، گاهی صفحه گوشی روشن نمیشه! با دکمه ها که ور می ری صداشون در میاد یعنی گوشی روشنه، زنگ هم میخوره ولی تصویر یوخده! Reset که میکنی درست میشه، کسی اطلاعاتی داره؟
یه سوال بدوی دیگه دارم! اصلا این رام چی هست!!؟! چطور باید نصب کنی؟
برا ارتقای گوشی لازمه همه رامهای جدید رو نصب کرد یا آخریش کافیه؟
الان آخرین رام کدوم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)