تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 295 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ، دوستان می بخشید که این جا این سئوال رو می پرسم ...
    من یه DVD Recorder از LG خریدم ... می خوام از تمام دستگاه هایی که به تلویزیون میره صدا و تصویر ضبط کنم ... چه جوری باید این کارو کنم ؟؟؟؟

خیلی ممنون

دوستان اگه میشه به من هم کمک برسانند ...
    راستی بازم بخاطر سئوال نا به جام منو ببخشید ... اگر کسی از دوستان جای اصلی این پرسش رو می دونه بگه ... ()
    Last edited by tommy vercetti; 17-05-2010 at 16:43.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک dvdplayer 9750 lg خریدم که با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم اما تصویر احساس می کردم که کنتراست بسیار پایینی داره امروز هم از خروجی hdmi و هم خروجی کامپوننت تصویر گرفتم و تلویزیون رو دو تصویر کردم که هر دو از dvd ' گرفته شده در کمال تعجب شفافیت تصویر از خروجی کامپوننت در حالت 576p در مقابل خروجی HDMI در همان حالت بالاتره و کنتراست بهتره و با چشم کاملا قابل تشخیصه ( تلویریون LED sharp)

علت این قضیه چیه کابل hdmi هم همان کابل همراه با dvd lg است که در کارتنش بود

اگه لازم باشه تصویر رو براتوتن میزارم

لطفا منو کمک کنید تا علت این قضیه رو بدونم
    شاید به خاطر کابلش باشه چون مطمئننا به خاطر قیمت بالای کابل HDMI کابل با کیفیتی همراهش ارائه نمیکنند.
    ضمننا از لحاظ کیفیت تصویر از طریق HDMI به نظرم فیلیپس بهتر از الجی باشه.

3. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان اگه میشه به من هم کمک برسانند ...
    راستی بازم بخاطر سئوال نا به جام منو ببخشید ... اگر کسی از دوستان جای اصلی این پرسش رو می دونه بگه ... ()
    سلام
    خروجي تلويزيون را وصل كن به ورودي دي وي دي ركوردر تا تمام ورودي ها به تلويزيون ضبط بشه
    فقط در اين نوع اتصال حتما بايد تلويزيون روسن باشد.

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    خروجي تلويزيون را وصل كن به ورودي دي وي دي ركوردر تا تمام ورودي ها به تلويزيون ضبط بشه
    فقط در اين نوع اتصال حتما بايد تلويزيون روسن باشد.

منم اولش دقیقا همین کارو کردم ... اما فقط صدا رو ضبط می کنه ... تصویر نداره ...
    اما در حالت معمول از آنتن براحتی می گیره ...

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم اولش دقیقا همین کارو کردم ... اما فقط صدا رو ضبط می کنه ... تصویر نداره ...
    اما در حالت معمول از آنتن براحتی می گیره ...
    ركوردر را بايد روي LINE IN تنظيم كنيد. امكان داره روي تيونر باشد.
    خروجي TV رو حتما چك كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1 سوال

سلام دوستان.تازگی یه ال سی دی سونی 40EX500 خریدم.خاستم سینما بخرم براش ولی دیدم پلیرش چیز جالبی نیست.سوالم اینه که اگه بخام پلیر جداگونه بخرم و سیستم صوتی رو هم جدا بگیرم اگه مثلا سیستم صوتی 6 بانده + ساب باشه باید پلیر هم 6 تا خروجی داشته باشه یا چیزی تو این مایه ها؟ببخشید اگه سوالم آماتوریه!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

باید پلیری بخری که قابلیت پردازش و ارسال سیگنالهای چند کاناله ( دالبی و ... ) رو داشته باشه (به عبارتی خروجی های دیجیتال و اپتیکال داشته باشه) اونوقت میتونی این پلیر رو به یه دک دالبی یا AV ----- وصل کنی (شاید یه سینمای خانگی معمولی این قابلیت رو داشته باشه که به عنوان یه Av ----- بشه ازش استفاده کرد) و از صدای چند کاناله واقعی لذت ببری.
    بعضی AV رسیورها هم هستن که صدای استریو رو میگیرن و به طور مجازی 5.1 یا 7.1 کاناله میکنن که اون دیگه مربوط میشه به قابلیتهای ----- شما ولی به هیچ وجه کیفیت یه صدای چند کاناله رو که به صورت Native یا واقعی با سیستم چند کاناله صدا برداری شده باشه ندارن...

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید چجوری؟با چی و چجوری وصل کنم؟
    اینجوری اونوقت از هر دوتا پلیر میتونم استفاده کنم؟
    بله از هر دو میتونید استفاده کنید.
    ببینید پلیر فعلیتون چه ورودیهایی برای صدا داره. همشون حداقل یه ورودی AUX دارن. اگه ورودی اپتیکال داشته باشه که چه بهتر. خروجی صوت پلیر جدید رو به این ورودی وصل کنید و تصویرشم به تلوزیون بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

12 سوال 2

ممنون از جواب.تو بازار که تحقیق کردم دیدم فقط پلیر مارشال هست که 5.1 کاناله هست که میشه یه سیستم صوتی 5 بانده رو بهش وصل کرد.من منظور شما رو متوجه نشدم از اینکه گفتی وصل کنم به رسیور؟مگه خروجیهای پلیر به بلندگوها وصل نمیشه؟پس ----- این وسط چه کارست؟(----- من هایویون 9696)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ممنون از جواب.تو بازار که تحقیق کردم دیدم فقط پلیر مارشال هست که 5.1 کاناله هست که میشه یه سیستم صوتی 5 بانده رو بهش وصل کرد.من منظور شما رو متوجه نشدم از اینکه گفتی وصل کنم به رسیور؟مگه خروجیهای پلیر به بلندگوها وصل نمیشه؟پس ----- این وسط چه کارست؟(----- من هایویون 9696)
    عزیز من، ایشون منظورشون از ----- دستگاهی است که تمام سیستم های صوتی و تصویری بهش وصل میشه ، منظور از ----- ، گیرنده ماهواره نیستش. در ضمن اون فروشنده اشتباه به شما گفته ، فیلیپس هم مدلهایی داره که خروجی 5.1 آنالوگ داره مثل 5986 و 5996 ولی در صورتی میشه استفاده کرد که اسپیکر خودش آمپلی فایر داشته باشه.

13. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •