تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 241 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض قلب مايکروسافت در بدن کوون

کوون براي محصول جديدش به استفاده از ويندوز روي آورد

قلب مايکروسافت در بدن کوون
    سرويس صوتي – پخش‌کننده جديد کوون با نام V5 به‌زودي وارد بازار ايران مي‌شود.
    به گزارش عصرارتباط، بسياري از ما پخش‌کننده چند طبقه طلايي رنگ Jet Audio را به ياد داريم که پس از تغيير شکل به فرم امروزي خود در آمده و در حقيقت نام‌هاي Cowon و Jet Audio ما را با ياد نرم‌افزارهاي پخش چندرسانه‌اي مي‌اندازد. اما کوون علاوه بر ساخت برنامه Jet Audio يکي از برترين سازندگان پخش‌کننده‌هاي چندرسانه‌اي نيز هست و توليداتش همگي داراي صدايي دلنشين و شفاف هستند که براي فرد صوت‌گرا از هر چيز ديگر مهم‌تر است. پخش‌کننده چندرسانه‌اي V5 کوون دستگاهي است که براي بررسي و تست در اين بخش انتخاب شده و به زودي از طرف امرتات، نماينده رسمي محصولات کوون در ايران در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
    ابعاد دستگاه V5 برابر 8/12*2/8* 57/1 سانتي‌متر است و تقريبا 197 گرم وزن دارد. با اين‌که مي‌توان تعداد زيادي آي‌پاد نانو را در پوسته خالي اين پخش‌کننده جاي داد اما دستگاه با اندکي تلاش در جيب شلوار جاي مي‌گيرد و در حالي که فشار حاصل از آن کاربر را متوجه حضور شيئي بزرگ مي‌کند اما لااقل مي‌توان آن را همه جا به همراه برد. در ساخت بدنه پلاستيکي سفيد و مات دستگاه ظرافت کمي به کار رفته و به همين دليل بدنه آن فاقد اجزاي حساس به ضربه است. پخش‌کننده‌هاي بزرگ به باتري‌هاي بزرگي نياز دارند و هيچ بعيد نيست در پشت پوسته دستگاه يک باتري هم مساحت با قسمت پشتي مشاهده شود. باتري داخلي V5 براي شارژ به سه ساعت و نيم زمان نياز دارد و پس از آن مي‌توان دستگاه را براي 45 ساعت پخش مداوم موسيقي به کار برد. اگر هدف از خريد دستگاه نمايش فيلم باشد عمر باتري به 10ساعت مي‌رسد که براي نمايش حدود 3 فيلم کفايت مي‌کند اما با خاموش کردن نمايشگر و رفتن به حالت استندباي مي‌توان دستگاه را 12 روز بدون شارژ زنده نگه داشت. شارژ باتري V5 از طريق يک آداپتور برق شهري انجام مي‌شود که اين روزها همراه هيچ دستگاه ديگري ارايه نشده و موهبتي بزرگ است. بخش اعظم قسمت رويي بدنه V5 توسط نمايشگر 8/4 اينچي آن احاطه شده که رزولوشني برابر 800 *480 پيکسل دارد و دقت عالي آن براي نمايش عکس و فيلم کافي است. اين نمايشگر لمسي مقاومتي تنها راه ارتباط کاربر با دستگاه است و توانايي پخش 7/16ميليون رنگ را نيز دارد. زاويه ديد محدود آن نمايش دسته‌جمعي را مشکل مي‌کند و به همين دليل دستگاه V5 براي تماشاي فردي ساخته شده اما بلندگوي داخلي پرقدرت آن مي‌تواند اتاقي کوچک را براي استفاده عمومي از صداي موسيقي پر کند.
    روي بدنه V5 دکمه‌هاي اندکي ديده مي‌شود که مهم‌ترين آنها دکمه روشن و خاموش به همراه حالت Hold است. در کنار اين دکمه که در بخش فوقاني بدنه تعبيه شده يک سوراخ کوچک براي ميکروفون تدارک ديده شده و يک LED نواري کوچک وضعيت شارژ، اتمام شارژ و حالت استندباي را با رنگ‌هاي قرمز، سبز و آبي نشان مي‌دهد.
    در سمت راست بدنه يک جفت دکمه براي کنترل حجم صدا نصب شده و دکمه ديگري روي بدنه V5 ديده نمي‌شود. اما بهتر بود سازنده همانند ساير پخش‌کننده‌هايش دو دکمه براي جلو و عقب بردن آهنگ روي بدنه آن تعبيه مي‌کرد تا کاربر مجبور نباشد براي اين کار بدنه بزرگ و حجيم دستگاه را از جيب بيرون آورد. در سمت ديگر بدنه ورودي آداپتور، خروجي هدفون، پورت عمومي و شکاف کارت SD نصب شده که دو مورد اخير پشت دري همرنگ بدنه پنهان مي‌شوند. پورت عمومي دستگاه براي اتصال به رايانه کاربرد دارد اما با خريد يک کابل ديگر مي‌توان دستگاه را به تلويزيون‌هاي HD نيز متصل کرد. نمايشگر بزرگ دستگاه در برابر لمس عملکرد مناسبي دارد اما دکمه‌هاي مجازي بسيار کوچک موجود در رابط کاربري فرد را به استفاده از قلم ارايه شده در بسته‌بندي مجبور مي‌کند.
    با روشن کردن دستگاه محيط کاري ويندوز CE نظر کاربر را به خود جلب مي‌کند که برنامه‌هاي کاربردي زيادي براي آن ساخته شده و مرور قابليت‌هاي آن خارج از حوصله اين بخش است. همچنين فقدان Wi-Fi نيز دستگاه را از نزديک شدن به استاندارد يک تبلت ايده‌آل دور مي‌کند. رابط کاربري دستگاه شامل آيکون‌هاي متحرکي است که با فشردن هرکدام خانه‌هايي در اطراف باز مي‌شود و گزينه‌هاي مربوط قابل دسترسي مي‌شود. در صفحه پخش موسيقي مي‌توان به منو، آهنگ در حال اجرا، فايل‌هاي هر پوشه، آهنگ‌هاي دلخواه، اکولايزر و تنظيمات دسترسي داشت که به صورت نواري در سمت چپ تصوير به نمايش در مي‌آيند. در زير عکس آلبوم هنرمند دکمه‌هاي مجازي کنترل پخش قرار گرفته‌اند و مي‌توان حالت پخش تصادفي و تکرار را نيز در کنار آنها يافت. ليست اجراي آهنگ‌ها در سمت راست نمايشگر قرار مي‌گيرد و بدين ترتيب همانند يک برنامه مديريت موزيک مناسب مي‌توان به تمام پارامترهاي پخش صوتي و تصويري دسترسي داشت. کيفيت پخش V5 نيز همانند ساير ساخته‌هاي کوون عالي است و با يک دست هدفون با کيفيت مي‌توان از آن به عنوان مخزني بي‌پايان از فايل‌هاي صوتي و تصويري استفاده کرد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------

عليك سلام
    قربون دستت
    d2 بايد بهتر باشه درسته؟
    مزيتاشو نسبت به i9 ميگي؟
    نمیشه گفت بهتر هست البته در کل بهتر هست ولی مثلا جت افکت 3 نداره و قدیمی هست و هم قشنگ هم نیست
    مزیت هاش نسبت به i9 مانیتور بزرگ تر مدت شارژ بیشتر
    در کل به نظر من i9 بهتره

2. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

نمیشه گفت بهتر هست البته در کل بهتر هست ولی مثلا جت افکت 3 نداره و قدیمی هست و هم قشنگ هم نیست
    مزیت هاش نسبت به i9 مانیتور بزرگ تر مدت شارژ بیشتر
    در کل به نظر من i9 بهتره
    مرسيييييييييي

i9 دكمه هاي لمسيش دير عمل نميكنه؟
    صداش در مقايسه با x-fi2 چطوره؟
    Last edited by alphacino; 31-05-2010 at 08:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

يه سوال داشتم
    ايا پليرهايي مثل o2 كه به غير از موزيك تصويري هم پخش ميكنند نسبت به پليرهايي كه به طو ر اختصاصي موزيك پخش مكنند مثل sony_walkman_NWZ-B142F صداي پايينتري و كيفييت پايينتري ندارند؟
    Last edited by alphacino; 01-06-2010 at 12:40.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسيييييييييي

i9 دكمه هاي لمسيش دير عمل نميكنه؟
    صداش در مقايسه با x-fi2 چطوره؟
    با توجه به سابقه و عملكردي كه كاوون توي محصولاتش داره بعيد به نظر ميرسه مشكلي مخصوصا سخت افزاري داشته باشند
    در مورد x-fi بايد بگم صداي خيلي خوبي داره واقعا ولي صداي محصولات كاوون يك سرو گردن بالاتر ه البته به نظر شخصي من كه چندين ساله ازشون استفاده كردم و همچنين برندهاي ديگه
    در مورد o2 نه اصلا اينطور نيست اتفاقا صداي خيلي خوبي داره
    و اينجوري نيست كه هر برندي و مدلي كه روي تصوسر كار كنه صداش ضعيف هست واز اين حرفها
    من خودم o2 داشتم وفروختم صداش خيلي عاليه

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

لیست نمایندگی های امرتات نمایندگی رسمی کوون تو ایران در ساختمان پایتخت:

البته خیلی از این ها فقط لپ تاپ امرتات میفروشند.

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sitra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض s9

سلام به دوستان
    من سه چهار روز پیش (s9 16gig )خریدم .از فروشگاه نظریان جنب علاالدین.298 تومن و 10 تومن هم محافظ lcd و 15 تومن هم شارژر برق شهر رو گرفتم.
    این دستگاه بسیار عالیه و خیلی چیزای جالب داره .تم هم می خوره تمهاش توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست.
    از نظر من یک پلیر فوق العاده است .کاربری بسار آسانی داره.نگاه کردن فیلم از طریق این دستگاه بسیار لذت بخشه.رنگها کاملا طبیعی هستش و ......
    به همه دوستان پیشنهاد می کنم قبل از خرید هر نوع پلیری قبلش در مورد s9 تحقیق کنند .حتما نظرشون عوض می شه .

10. 3 کاربر از sitra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مبارك دوست عزيز
    نه تنها از نظر شما بلكه از نظر من وخيلي از دوستان حرفه اي يكي از بهترين پلير هاي موجود در بازار دنياست

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    من سه چهار روز پیش (s9 16gig )خریدم .از فروشگاه نظریان جنب علاالدین.298 تومن و 10 تومن هم محافظ lcd و 15 تومن هم شارژر برق شهر رو گرفتم.
    این دستگاه بسیار عالیه و خیلی چیزای جالب داره .تم هم می خوره تمهاش توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست.
    از نظر من یک پلیر فوق العاده است .کاربری بسار آسانی داره.نگاه کردن فیلم از طریق این دستگاه بسیار لذت بخشه.رنگها کاملا طبیعی هستش و ......
    به همه دوستان پیشنهاد می کنم قبل از خرید هر نوع پلیری قبلش در مورد s9 تحقیق کنند .حتما نظرشون عوض می شه .
    دوست عزیز مبارک باشه....بنده هم یه سالی میشه که این مدل رو خریدم و بسیار راضی هستم....اگه یه هدفون خوب هم برای خریداری بشه دیگه عالی هستش....
    و اینکه صفحه نمایش این مدل بسیار خوب هست و ضد خش...بنده تو این یه سال همه کاری باهاش کردم ولی اصلا یه خش هم برنداشته و تقریبا میشه گفت از محافظ بی نیاز هست...
    راستی شارژر برق شهری که گرفتید مال خود کاوون هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

q5 80gb اینجا چنده قیمتش ؟؟ امازون زده 350 دلار
    همین یه مدل فقط gps داره ؟؟
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

q5 80gb اینجا چنده قیمتش ؟؟ امازون زده 350 دلار
    همین یه مدل فقط gps داره ؟؟
    فكر ميكنم 600 تومان بود تقريبا مدلهاي ديگري هم هست منتها وارد ايران نميشه يا هم مخصوص بازار كره هست

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •