من بین سه تا مدل HP HDX X16 و dv5-1199 و dv5-1299 گیر کردم.تورو خدا یه نفر کمک کنه...تقریبا همه پست ها رو خوندم، اما نتونستم به یه نتیجه گیری کلی برسم، اگه کمکم کنین ممنون میشم.
من بین سه تا مدل HP HDX X16 و dv5-1199 و dv5-1299 گیر کردم.تورو خدا یه نفر کمک کنه...تقریبا همه پست ها رو خوندم، اما نتونستم به یه نتیجه گیری کلی برسم، اگه کمکم کنین ممنون میشم.
dv6-1199 هم اضافه کن و همین dv6-1199 را بگیر و حالشا ببر![]()
راستش با ATI زیاد حال نمی کنم ، دوس دارم Geforce یا Nvidia باشه!
قیمت dv6-1199 چنده تو ایران؟ کانفیگش خداست!
من خودم الان با 1299 خیلی حال میکنم...اما نگران گرمای بیش از حدش هستم.چون تو پستای قبلی خیلیا این مشکلو داشتن.
من 1299 دارم.خیلی ازش راضیم.اصلا هم داغ نمی کنه (به اون شدتی که میگن نیست!)
سلامم..HP HDX 16-1140 که بتازگی ایران اچ پی آورده نسبت به سری قبلی1155 ارزونتره متاسفانه امکانات کمتری داره.. برو همون DV6 را بگیر.. در برتری HDX در کانفیگهای بالاترش شکی نیستش..
سلام. بچه ها تصمیم گرفته بودم که برم دیگه 1199 رو بخرم. کلی گشتم و یه جا تو شارجه بود که همه لپتاپ اونجا می فروشن. کلشو تو این گرما رفتم اصلا به گوششون هم اشنا نبود .بیشترشون یا dv5 داشتن یا dv6-1053 . همچین هم تبلغ می کردن هر کی نمی دونست سری می خرید.![]()
به یه نتیجه رسیدم امروز اینکه واقعا کشور امارات تو لپتاپ خیلی عقبه. ادم از ایران بگیره خیلی بهتره . اینجا همه فسیلن.
DV6-1199
همه چیش عالی
اما LCD نسبت به بقیه(1640 دل)ضعیف تره
اما در بازار کنونی برا بازی بهترین انتخاب با توجه به قیمتش و ارزش در مقابل پول پرداختیه
یه توضیحی درباره ی مقایسه این دو کارت گرافیک میشه بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% منم برای این گیم لعنتی تو این هوای گرم 2 ساعت دنبالش گشتم. اخرم مجبورم از ایران بخرم.شاید فردا که برم emirates mall اونجا پیدا بشه.
ولی lcd یه xps 1640 چون hd هست رو دست نداره. اگه گرافیک 1199 روی xps 1640 بود عالی میشد. البته می تونین توی سایت دل کاستوم کنین و گرافیک 1024 سفارش بدین ولی 4 ماه طول می کشه که به دستتون برسه.کاری که من می خواستم کنم اما دیدم خیلی دیره 4 ماه دیگه![]()
توی تهران نمایندگی ایران اچ پی توی خیابان ایرانشهر هست ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)