با سلام
من قصد دارم 512 سه ماهه با 5 گیگ بگیرم تو سایت زده 44200 تومان!قیمتهای سایتش درسته یا گران شده؟
دوستان راضی هستند؟قطعی پشتیبانی کم و زیاد شدن سرعت چطوره؟
با سلام
من قصد دارم 512 سه ماهه با 5 گیگ بگیرم تو سایت زده 44200 تومان!قیمتهای سایتش درسته یا گران شده؟
دوستان راضی هستند؟قطعی پشتیبانی کم و زیاد شدن سرعت چطوره؟
سلام دوست عزیز
قیمتها درسته ولی به نظرتان گرون نیست !؟ آخه اینها دانلود رایگان تو حتی 1 ساعت شبانه روز هم ندارند
و از لحاظ سرعت و مخصوصا پشتیبانی هیچ حرفی نیست خیلی عالیه
اگر شرایطتان ایجاب میکنه که ازش سرویس بگیرید هیچ مشکلی نیست شرکت خوبی هم هست
سرعت ها مثل اینکه افت کرده چند روز برا من یه ساعتایی سرعت میاد پایین
سلام دوست عزیز
مرسی از راهنمایی هاتون.گرون که هست اما من محکوم به استفاده از این شرکت هستم اگر بامبول در نیاره!!فعلاً که 3 روز زنگ می زنم شرکتش وصل می شود اما می گوید مسغول جواب دادن هستند!!
من فقط شاتل،پارس آنلاین،فن آوا و داتک را می توانم بگیرم(بقیه به مرکز مخابراتی ما سرویس نمی دهند) دو مورد اول که خیلی گران هست!!فن آوا هم تماس گرفتم فرمودن فقط 512 با 15 گیگ می دهیم ماهی 60 تومان!
با این اوصاف داتک قیمتاش برای من مفته![]()
برایipw هم این اتفاق افتاده تا 2 3 هم میرسه( مثل سال قبل داره میشه که اصلا نمیشه صفحه باز کرد)
یکم منطقی نمی یاد 15 گیگ فناوا که 6 تومنه نسبت به 5 گیگ داتک بیشتر میصرفه که.......چجوری برای خودت حساب کردی؟؟
راستی زیاد ناراحت اشغال نشو چون وقتی یک مشکل پیش میاد اینجوری میشه....باید 2 3 ساعتی نگه داری تا جواب بدن.تو سایتشون بخش درخواست سرویس رو پر کن.
راستی یک اس ام اس نصف نیمه از داتک امده نمی دونم چیه ... تو مخرابرات معلوم نیست چه بلایی سرش اوردن![]()
سلام !
شاتل اگر در منطقه شما سرویس اکو میده که واقعا خیلی خیلی به صرفه تره. 512 ماهیانه 18 تومان با 3 گیگ محدودیت که اگر 3 ماهه و 6ماهه ببندید که خیلی بیشتر به صرفه میشه (ولی یه م از ترافیک هم کم میشه) چون شبها از ساعت 1 تا 7 رایگانه که اگر کمی برنامه ریزی کنید با برنامه ای مثل آی دی ام و تنظیم آن میتونید تو این مدت 1300 ماگبایت دانلود کنید یعنی به عبارتی شبی 1.3 گیگابایت.
اگر که شاتل اکو را در منطقه شما ساپورت نمیکنه انتخابتان محدود میشه به داتک !
چون پارس آنلاین که کلا بیخیالش فن آوا هم که شرایط بدی داره و نمیارزه....
اگر هزینه اش خیلی مهم نیست و دانلود هم زیاد مهم نیست باید بگم که سرویس داتک خوبه. ولی اگر دانلود میخواید یه نیم چشمی هم به سرویس 128 ساتل (که در حقیقت 192) هست داشته باشید که شبها هم از 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه ها هم کلا پهنای بند رایگانه ...
ولی یه چیزی دوستمون درست گفتند ها ! 3ماهه 15 گیگ 60 تومان یعنی ماهی 5 گیگ ولی داتک 512 میده در کل 3 ماه با 5 گیگ !
البته همه چیز بستگی به نوع استفاده و کاربرد شما داره که تعیین کننده ی همه چیزه ..
سلام دوست عزیز
متاسفانه شاتل در منطقه ما اکو ندارد!!
نه دوست عزیز 3 ماهه با 15 گیگ که خوبه 60 تومان!!یک ماه 15 گیگ را 60 تومان می دهند!!من بیشتر از 20 تومان نمی خواهم هزینه کنم!!
بیشترم وبگردی دارم تا دانلود.
يعني چي؟ 256 و 512 و ... هم در واقع بيشتر يا نه ؟؟؟
والله من 128 را دیدم چند جا به همین صورتی بود که گفتم اکثرا هم تو منطقه ی مخابراتی شهدای هفتم تیر بوده
حالا اگر مناطق دیگر اینطوری نیست من مسئولیتی به گردن نمیگرم![]()
![]()
نه دیگه اونطوری خیلی زیاده همین داتک به صرفه تر هست.
زنگ بزنید ببینید پورت خالی دارند یا نه !
البته اگر از من مینوید یه روز قشنگ پاشید با مدارک بیایید شرکت و کار را تمام کنید.
تهران - سیدخندان - سهروردی شمالی - خ ابن یمین - پلاک 14 ساختمان داتک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)