تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 577 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

وقتي اوبونتو رو بصورت Live‏ بالا ميارم، خيلي از پسوند ها رو اجرا ميكنه ولي وقتي اونو نصب كردم، ديگه هيچ پسوندي رو اجرا نميكنه،

پلاگين ميخواد.
    بعد از نصب حتي بعضي از برنامه ها از جمله GNOME partition manager‏ حذف ميشن!
    چطور اوبونتو رو با تمام پكيج ها و پلاگين ها نصب كنم؟ CD‏ اوبونتو دارم! 6.10
    خب عجیبه! برای من که تاحالا این اتفاق نیفتاده.
    gparted هنگام نصب نیازه و نه بعد از اون. اگر به این برنامه نیاز دارین خیلی راحت از همون CD یا DVD نصبش کنید. اول CD یا DVD رو به مخازن اضافه کنید که اگه از روی اون نصب کرده باشین خود به خود این اتفاق میفته. بعد سی‌دی رو بذارین و کد زیر رو بزنید تا gparted نصب شه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته نسخه‌ی اوبونتوی شما خیلی قدیمیه!!! تقریبا دو سال پیش!!! نسخه‌ی جدید رو امتحان کنید. یا دانلود یا از سایت زیر بخرین:
    کد:

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

مجانی میفرستن، بدرد نمیخوره؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

مجانی میفرستن، بدرد نمیخوره؟
    دوست عزیز، نسخه ی 6.10 در آوریل سال 2008 یعنی همین ماه از لیست پشتیبانی خارج می شه و update براش نخواهد آمد، پس اکیدا توصیه می شه که نسخه ی جدیدتری حالا یا 7.04 یا 7.10 و یا آخرین نسخه 8.04 رو بگیرید.
    ارسال رایگان هنوز هست ولی در مقادیر تکی.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولا که بهتره نسخه جدید رو سفارش بدید, چون نسخه 7.10 یکی از پر ایرادترین نسخه های اوبونتو بود !

کد:
    کد:

اگر می خوای سریعتر به دستت برسه بهتره از فروشگاه زیر یک نسخه را سفارش بدی :
    کد:
    کد:
    کد:

روش نصب هم اینجا توضیح داده :

کد:
    کد:
    خوب مراحل نصب رو دیدم برای پارتیشن و EX3 یا همچین چیزی که باید درست کرد باید چیکار کنم ؟ با پارتیشن مجیک تحت ویندوز انجام بدم یا در نراحلش خودش انجام میده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من سی دی نسخه 7.4 لینوکس اوبونتا را دارم. چند ما پیش بدون آشنایی با نصبش نصبش کردم و باعث شد ویندوزم بره و هزار تا بدبختی دیگه...
    حالا هم می ترسم نصبش کنم. تو چند جا آموزشش را خوندم ولی بازم درست نفهمیدم. می خواهم لینوکس را در کنار ویندوز داشته باشم. اگه می شه روش نصبش را به طور ساده توضیح بدید. فکر کنید هیچ چیز از کامپیوتر نمی فهمم. با تشکر

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اگه می شه روش نصبش را به طور ساده توضیح بدید. فکر کنید هیچ چیز از کامپیوتر نمی فهمم.
    چرا انقدر خودتون دست کم میگیرید
    حرفی که شما بیان میکنید مثل این هستش که شخصی بخواد بدون آشنایی به زبان فارسی بخواهد شاهنامه رو یاد بگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا انقدر خودتون دست کم میگیرید
    حرفی که شما بیان میکنید مثل این هستش که شخصی بخواد بدون آشنایی به زبان فارسی بخواهد شاهنامه رو یاد بگیره
    دیگه این قدر هم نا آشنا نیستم. ولی اگه میشه پارتیشن و این چیزها را ساده توضیح بدید.

در ضمن می خواستم بدونم فرق Ubuntu با gobuntu و kubuntu و .. چی هست ؟
    Last edited by ostovarsaeed; 29-04-2008 at 19:45.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دیگه این قدر هم نا آشنا نیستم. ولی اگه میشه پارتیشن و این چیزها را ساده توضیح بدید.

در ضمن می خواستم بدونم فرق Ubuntu با gobuntu و kubuntu و .. چی هست ؟
    دوست عزیز در همین تاپیک سرچ کنید، تا به الآن بارها توضیح داده شده توسط افراد مختلف با بیان ها متفاوت
    در کل 2تا پارتیشن نیاز دارید یک swap و یک رووت / برای این هم که دستخوش فرمت کل هارد نشید کافی در قسمتی که ازتون در مورد نوع نصب سوال می کنه شما روش manually رو انتخاب کنید، و همانجا نرم افزار پارتیشن بندی هم هست.
    برای root فکر کنم از 4گیگ به بالا خوب باشه، برای swap هم دوبرابر رم پیشنهاد میشه ولی اگر رمتون زیاد هست می تونید در حد نصف یا یکچهارم رم صرفا برای نرم افزارهای خاص بگزارید، اگر در کار سرور و LAMP هستید swap نیاز هست.
    می تونید پارتیشن home هم بسازید برای جدا کردن home و root از هم که کاری کاملا دلبخواه هست،

این توضیح برای بار آخر

موفق باشید، اگر سوالی خاص داشتید باز هم گزارش کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز در همین تاپیک سرچ کنید، تا به الآن بارها توضیح داده شده توسط افراد مختلف با بیان ها متفاوت
    در کل 2تا پارتیشن نیاز دارید یک swap و یک رووت / برای این هم که دستخوش فرمت کل هارد نشید کافی در قسمتی که ازتون در مورد نوع نصب سوال می کنه شما روش manually رو انتخاب کنید، و همانجا نرم افزار پارتیشن بندی هم هست.
    برای root فکر کنم از 4گیگ به بالا خوب باشه، برای swap هم دوبرابر رم پیشنهاد میشه ولی اگر رمتون زیاد هست می تونید در حد نصف یا یکچهارم رم صرفا برای نرم افزارهای خاص بگزارید، اگر در کار سرور و LAMP هستید swap نیاز هست.
    می تونید پارتیشن home هم بسازید برای جدا کردن home و root از هم که کاری کاملا دلبخواه هست،

این توضیح برای بار آخر

موفق باشید، اگر سوالی خاص داشتید باز هم گزارش کنید.
    تا اونجا که گفتید پیش رفتم.ولی در قسمت پارتیشن گیر کردم. swap را توانستن انتخاب کنم ولی ROOT را پیدا نکردم. فروارد هم که می زدم می گفت روت انتخاب نشده. در ضمن من 15 سالمه . مهندس کامپیوتر که نیستم. موندم کاربران حرفهای لینوکس چرا این قدر جواب آدم را حرفهای می دهند.می خواستم بدونم بعد از نصب می شه کاری کرد که درایو های ویندوز تو بخش لینوکس هم بیاد؟
    با تشکر

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تا اونجا که گفتید پیش رفتم.ولی در قسمت پارتیشن گیر کردم. swap را توانستن انتخاب کنم ولی ROOT را پیدا نکردم. فروارد هم که می زدم می گفت روت انتخاب نشده. در ضمن من 15 سالمه . مهندس کامپیوتر که نیستم. موندم کاربران حرفهای لینوکس چرا این قدر جواب آدم را حرفهای می دهند.می خواستم بدونم بعد از نصب می شه کاری کرد که درایو های ویندوز تو بخش لینوکس هم بیاد؟
    با تشکر
    اولا آفرین که داری از حالا یاد میگیری!
    دوم اینکه برای اینکه یک پارتیشن بشه روت، Mount Point رو بده : /
    Slash خالی.
    بله! میشه! خودش میاد توی لیست درایو هات.
    در ضمن، به نظر من بهتره از نسخه جدید استفاده کنی، 8.04 .
    به شماره نسخه ها هم دقت کنید، 7.04 نه 7.4
    موفق باشی ( که میشی )
    بعدا که یکم توی لینوکس راه افتادی ( خیلی به زودی! ) میبینی که داشتن ویندوز بد بختیه نه پاک شدنش...
    Last edited by c0dest0rm; 29-04-2008 at 21:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •