بله به راحتی البته يه تا پيک تو قسمت Ngage هست که بهادر جان زده کاملاً آموزش داده![]()
بله به راحتی البته يه تا پيک تو قسمت Ngage هست که بهادر جان زده کاملاً آموزش داده![]()
دوست عزيز با خود نرم افزار pc studio که قسمت update نداره
بايد از سايت سامسنگ نرم افزارشو بگيرم ؟
آره باید از سایتش دانلود کنی حجمش 34.6 هست
امروز با نمایشگاه مرکزی سامسونگ خ جمهوری شیخ هادی برای قیمت گوشی تماس گرفتم گفت 525
بهش گفتم 510 بود گفت بوده اما حالا لیست قیمت جدید 525
دوستان قیمت بدون گارانتی رو دارند؟
من امروز صبح از یکی از دوستام توی کرمان گرفتم با قیمت قبل بهم داد و با تخفیف با گارانتی گرفتم 500 بدون گارانتی کلا نگیر مثل من میشی بدون گارانتی قبل از عید 440-450 بود
سلام به همه دوستان
من بطور اتفاقی یه 8510 خریدم و کاملا ازش راضی هستم از e66
نوکیاخیلی بهتره(جز باطری) حالادو تا سوال دارم. نحوه استفاده از AGPS ان و دوم اینکه لازم هست اپدیت بشه یعنی تاثیری داره یا اینکه همون ورژن خودش خوبه؟
پیشاپیش از همکاری همه شما و مباحث خوبتون سپاسگذارم
چرا می خوای بدون گارانتی بگیری.
همش 30-40 تومن اختلاف قیمت داره ولی دیگه ازش مطمئنی![]()
سلام
باتری شما شب تا صبح شارژ کم میکنه؟
اگه آره بزار شارژش کامل خالی بشه بعد باتریشو یه بار در بیار دوباره بزار و در حالت خاموش بزار کامل شارژ بشه احتمالا درست میشه
واسه راه اندازی gps تو قسمت برنامه های کاربردی s60 3rd برو نحوه نصب اسمارت کام رو نوشته
ورژن گوشیت چیه؟ اگه تازگی خریدی آپدیت نمیخاد
من همیشه با گارانتی معتبر میگیرم و تا حالا گوشی بدون گارانتی نگرفتم اما میخوام بدونم چه خبره که شرکتش یه مرتبه از 510 رسونده به 525!!!!!
در حالی که همه چیز داره ارزون میشه ما باید بابت یه گوشی 15 هزار تومان پول اضافی بدیم.
نظر دوستان چیه؟
شما می خوای 510 تومن بدی این 15 تومن هم بده روش!هیچ مشکلی هم پیش نماد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)