حالا این دو هنوزم ثبت نام میکنند؟
حالا این دو هنوزم ثبت نام میکنند؟
آره ثبت نام می کنن...
راستی دوستان این درس 30 زبان و ادبیات پیش که حذف شده مال سحراب سپهری ایا تاریخ ادبیات و توضیحاتی که داده هم حذفه؟
دوست عزیز:
من قصد مقایسه قلم چی با سنجش ندارم.
من بنده پارسال هم قلم چی آزمون میدادم و هم سنجش وقتی کنکور دادم فهمیدم که سوالهای سنجش کجاست قلم چی کجاست!!!!
سنجش سوالهای آبکی از کنکور هم خیلی دور است!
اونهایی که پارسال قلم چی دادن دفترچه آخر مهرماه را باز کنن قسمت هندسه تحلیلی ، سوال اول هندسه تحلیلی 87 را مقایسه کنین اون وقت میفهیمن که قلم چی خیلی به درد کنکور میخوره.
توضیحات و متن درس حذفه ولی کلماتشو نگاه بندازی ضرر نداره
یعنی چی طبق سوال باید vo بر حسب پارامتر های h و g گفته بشه چون فقط اون ها توی مساله ذکر شده؟ مگه جواب باید بر حسب چیزی باشه که تو صورت سوال ذکر میشه؟ این سوال گزینه نداره که ببینیم جواب درست چیه؟
تستاش خوبه و سخت اما درسش چنگی به دل نمی زنه.چون فقط به صورت نکته نکته درس داده بدون توضیح یا اثبات.واسه همین جنبه ی حفظی میگیره
من کانونی نیستم ولی از سال دوم دارم با جدول اسکینری(همون که تو دفترچه قلم هست)کارمیکنم.اون قسمت صبح تا ناهار و ناهار تا شام هم که هر ادم عاقلی باید بدونه چیکار میخواد بکنه.قسمت کار ها مفید و منفی هم که همون مراقبت و محاسبه ی خودمونه.پس برنامه قلم چیز فوق العاده ای نیست.(قابل توجه بعضی از دوستان.)
مشکل اینه که ما منتظریم لقمه رو واسمون بگیرن در صورتیکه اونی موفق میشه که خودش لقمه رو بگیره و بخوره و بره.
و جواب شما:
1-کسی که میخواد برنامه ریزی کنه باید خودش رو بشناسه.چه تو این روش چه روشهای دیگه.
2-.3-.4-کسی که میخواد کنکور بده باید تنبلی رو بذاره کنار وگرنه کلاش پس معرکس.بعدشم قرار نیست 24 ساعتت پر باشه.اگه عقب افتادی به جای روزی 7 ساعت یه روز 8 ساعت درس میخونی.(کار سختی نیست.)اگه یه اتفاقی بیفته و نتونی درس بخونی روزی که تعطیلی میتونی جبران کنی یا یکی دوساعت از خوابت بزنی بشینی درس بخونی.بعضی وقتا هم که تو یه درس از برنامه جلویی میشینی عقب افتادگیهای یه درس دیگه رو جبران میکنی.
و یه نکته ی دیگه اینکه تو اگه با دفتر چه ی قلم پیش بری نمیفهمی داری درست و رو حساب میخونی یا رو هوا.اونجا حتی نمیدونی کی همه ی درسات تموم میشه.اول سال اروم میری اخر سال تند در صورتیکه:
رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو انست که اهسته و پیوسته رود.
یا این که چون نمیدونی کی درسات تموم میشه یا اینکه بلدی یا نه از هولت 7 8 بار هر درسی رو بخونی.
البته حرفت رو قبول دارم کسی ازین برنامه استفاده میکنه که بخواد درس بخونه.واسه کسی نیست که خودشو بزور به برنامه ازمونا میرسونه.
سلام. دوستان صاحب نظر و کارشناس 2 تا نظر ازتون میخوام و رشته ی من هم تجربی هست و کانون هم میرم :
1-من میخوام دین و زندگی رو بزارم بعد از عید (و خود عید) بخونم.و بقیه رو با کانون پیش برم.آیا کار درستی میکنم؟
2-کلا ریاضی من قوی نیست.در عوض هندسه رو خوب بلدم.پس 3 تا از سوال های کنکور رو میزنم.1 دونه هم ماتریس میاد که اونم میزنم.خیلی هنر کنم یکی دیگه هم متفرقه بزنم.حالا شما پیشنهاد میکنین این 8 ماه باقی مونده رو کدوم مبحث ریاضی رو بخونم که الف:حل مساله هاش در کنکور وقت گیر نباشه. ب:راحت باشه. ؟
میشه جواب این دو سوال رو بدین ؟!؟!؟!
هر کی هر چی به فکرش میرسه بگه.لطفا.
در مورد سوال اولت باید بگم که اگه دنبال یه نتیجه خوب هستی بهتره رو برنامه پیش بری !
من در مورد ریاضی تجربیا چیزی نمی دونم ولی خوب مسلما اونکه بودجه بندی بیشتری تو کنکور داره رو بیشتر بخون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)