تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 630 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

حالا این دو هنوزم ثبت نام میکنند؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حالا این دو هنوزم ثبت نام میکنند؟
    آره ثبت نام می کنن...

3. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

راستی دوستان این درس 30 زبان و ادبیات پیش که حذف شده مال سحراب سپهری ایا تاریخ ادبیات و توضیحاتی که داده هم حذفه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز:
    من قصد مقایسه قلم چی با سنجش ندارم.
    من بنده پارسال هم قلم چی آزمون میدادم و هم سنجش وقتی کنکور دادم فهمیدم که سوالهای سنجش کجاست قلم چی کجاست!!!!

سنجش سوالهای آبکی از کنکور هم خیلی دور است!

اونهایی که پارسال قلم چی دادن دفترچه آخر مهرماه را باز کنن قسمت هندسه تحلیلی ، سوال اول هندسه تحلیلی 87 را مقایسه کنین اون وقت میفهیمن که قلم چی خیلی به درد کنکور میخوره.

6. این کاربر از farhad_realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nicky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی دوستان این درس 30 زبان و ادبیات پیش که حذف شده مال سحراب سپهری ایا تاریخ ادبیات و توضیحاتی که داده هم حذفه؟
    توضیحات و متن درس حذفه ولی کلماتشو نگاه بندازی ضرر نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز راه حل شما رو ادامه دادم و به همون جواب خودم یعنی رادیکال 2gh ( رادیکال 20h ) رسیدم به این ترتیب:

V0^2 - (V0/2)^2=2gh1
    (V0/2)^2 -0 = 2gh2
    درنتیجه :
    V0^2 - 2gh2=2gh1
    V0^2=2gh1+2gh2
    V0^2=2g(h1+h2)
    V0^2=2gh
    یعنی چی طبق سوال باید vo بر حسب پارامتر های h و g گفته بشه چون فقط اون ها توی مساله ذکر شده؟ مگه جواب باید بر حسب چیزی باشه که تو صورت سوال ذکر میشه؟ این سوال گزینه نداره که ببینیم جواب درست چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

-----------------
    راستی دوستان کسی از کیفیت دیفرانسل خوشخوان خبر داره ؟
    تستاش خوبه و سخت اما درسش چنگی به دل نمی زنه.چون فقط به صورت نکته نکته درس داده بدون توضیح یا اثبات.واسه همین جنبه ی حفظی میگیره

10. این کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در کل انعطاف پذیری کمی داره. مگه تو کانونی نیستی دیگه باید اینارو بدونی من حوصله توضیح زیاد مثل شما رو ندارم ولی چندتا مشکل هست مثل:
    1_ممکنه ما خودمون خیلی دست بالا فرض کنیم مثلا من برنامه ریخته بودم تا آخر شهریور به60 ساعت برسونم ولی آلان آبانه من هنوز 20 ساعت میخونم
    2_هر چقدر هم جای خالی بذاری ممکنه بالاخره با تنبلی خودت و یا یک اتفاق کل برنامت بهم بریزه
    3_اگه دانش آموز باشی ممکنه یه موقع یه هفته یه امتحانایی داشته باشی که نتونی برناه ات رو اجرا کنی و تغییرش بدی
    4_یا حتی ممکنه یه هفته به دلیل کمبود گاز!!! مدارس تعطیل شه تو وقت اضافه بیاری
    5
    6
    .
    .
    .

هر کدوم که پیش بیاد باید درصد زیادی از برنامه ات را عوض کنی.البته من نمیگم اصلا برنامه ی دراز مدت نداشته باش ولی نه به این سفت وسختی

اگه تو کانون ثبت نام نکردی برو ثبت نام کن دفتر برنامه ریزی کانون از همه شون بهتره من با خیلی از دانش آموزای خوبم صحبت کردم در اکثریت موارد اینجوری جواب نمیده ولی خوب یه افرادی هم پیدا میشن که میتونن ولی حرفا من رو نقض نمیکنن چون تعدادشون کمه
    من کانونی نیستم ولی از سال دوم دارم با جدول اسکینری(همون که تو دفترچه قلم هست)کارمیکنم.اون قسمت صبح تا ناهار و ناهار تا شام هم که هر ادم عاقلی باید بدونه چیکار میخواد بکنه.قسمت کار ها مفید و منفی هم که همون مراقبت و محاسبه ی خودمونه.پس برنامه قلم چیز فوق العاده ای نیست.(قابل توجه بعضی از دوستان.)
    مشکل اینه که ما منتظریم لقمه رو واسمون بگیرن در صورتیکه اونی موفق میشه که خودش لقمه رو بگیره و بخوره و بره.

و جواب شما:
    1-کسی که میخواد برنامه ریزی کنه باید خودش رو بشناسه.چه تو این روش چه روشهای دیگه.
    2-.3-.4-کسی که میخواد کنکور بده باید تنبلی رو بذاره کنار وگرنه کلاش پس معرکس.بعدشم قرار نیست 24 ساعتت پر باشه.اگه عقب افتادی به جای روزی 7 ساعت یه روز 8 ساعت درس میخونی.(کار سختی نیست.)اگه یه اتفاقی بیفته و نتونی درس بخونی روزی که تعطیلی میتونی جبران کنی یا یکی دوساعت از خوابت بزنی بشینی درس بخونی.بعضی وقتا هم که تو یه درس از برنامه جلویی میشینی عقب افتادگیهای یه درس دیگه رو جبران میکنی.

و یه نکته ی دیگه اینکه تو اگه با دفتر چه ی قلم پیش بری نمیفهمی داری درست و رو حساب میخونی یا رو هوا.اونجا حتی نمیدونی کی همه ی درسات تموم میشه.اول سال اروم میری اخر سال تند در صورتیکه:
    رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو انست که اهسته و پیوسته رود.
    یا این که چون نمیدونی کی درسات تموم میشه یا اینکه بلدی یا نه از هولت 7 8 بار هر درسی رو بخونی.

البته حرفت رو قبول دارم کسی ازین برنامه استفاده میکنه که بخواد درس بخونه.واسه کسی نیست که خودشو بزور به برنامه ازمونا میرسونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

سلام. دوستان صاحب نظر و کارشناس 2 تا نظر ازتون میخوام و رشته ی من هم تجربی هست و کانون هم میرم :
    1-من میخوام دین و زندگی رو بزارم بعد از عید (و خود عید) بخونم.و بقیه رو با کانون پیش برم.آیا کار درستی میکنم؟
    2-کلا ریاضی من قوی نیست.در عوض هندسه رو خوب بلدم.پس 3 تا از سوال های کنکور رو میزنم.1 دونه هم ماتریس میاد که اونم میزنم.خیلی هنر کنم یکی دیگه هم متفرقه بزنم.حالا شما پیشنهاد میکنین این 8 ماه باقی مونده رو کدوم مبحث ریاضی رو بخونم که الف:حل مساله هاش در کنکور وقت گیر نباشه. ب:راحت باشه. ؟
    میشه جواب این دو سوال رو بدین ؟!؟!؟!
    هر کی هر چی به فکرش میرسه بگه.لطفا.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. دوستان صاحب نظر و کارشناس 2 تا نظر ازتون میخوام و رشته ی من هم تجربی هست و کانون هم میرم :
    1-من میخوام دین و زندگی رو بزارم بعد از عید (و خود عید) بخونم.و بقیه رو با کانون پیش برم.آیا کار درستی میکنم؟
    2-کلا ریاضی من قوی نیست.در عوض هندسه رو خوب بلدم.پس 3 تا از سوال های کنکور رو میزنم.1 دونه هم ماتریس میاد که اونم میزنم.خیلی هنر کنم یکی دیگه هم متفرقه بزنم.حالا شما پیشنهاد میکنین این 8 ماه باقی مونده رو کدوم مبحث ریاضی رو بخونم که الف:حل مساله هاش در کنکور وقت گیر نباشه. ب:راحت باشه. ؟
    میشه جواب این دو سوال رو بدین ؟!؟!؟!
    هر کی هر چی به فکرش میرسه بگه.لطفا.
    در مورد سوال اولت باید بگم که اگه دنبال یه نتیجه خوب هستی بهتره رو برنامه پیش بری !
    من در مورد ریاضی تجربیا چیزی نمی دونم ولی خوب مسلما اونکه بودجه بندی بیشتری تو کنکور داره رو بیشتر بخون

14. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •