ممنون محمد جان جالب بود
ایمپالا/کاپریس 73-77 سراغ داشتی خبر بده ما هم ایمپالا دار بشیم 73 باشه که چه بهتر
بیوک ریویرا هم طالبم
ریویرا فقط مدلی که عقبش این شکلی باشه↓
عجله ندارم می خام یه چیز خوب و ترو تمیز به قیمت مناسب گیر بیارم
9 ماه وقت دارم فقط
ممنون محمد جان جالب بود
ایمپالا/کاپریس 73-77 سراغ داشتی خبر بده ما هم ایمپالا دار بشیم 73 باشه که چه بهتر
بیوک ریویرا هم طالبم
ریویرا فقط مدلی که عقبش این شکلی باشه↓
عجله ندارم می خام یه چیز خوب و ترو تمیز به قیمت مناسب گیر بیارم
9 ماه وقت دارم فقط
Last edited by TopGear; 11-09-2009 at 02:22.
سلام علی
علی یکی رو میگفتم یادته؟قهوه ای مدل 75 الان اون توی محل ما آوردنش ماشین تمیزی هستش فقط راهنمای جلو رو کم داره دوس داری برم آمار بگیرم ازش محلمونم میشه خیابون دامپزشکی کوی رجایی نشانی کوی هم اینجاس که از 4 راه خطیب که اومدی پایینتر یه تعمیرگاه بنز و بی ام و هستش کمی از اون پایینتر یه 18 متری اونجا رجایی هستش اول کوی جلوی اون آپرتمانا نگه میداره.
سلام.
شما انتخاب بسیار جالبی کردید..البته اینکه یه ریویرا برای بازسازی بتونید پیدا بکنید و با قیمت پایین محال نیست اما واقعا سخته...کسی یه همچین چیزی رو به آسونی و مفت از دست نمیده مگر اینکه تو باغ نباشه!!
اگر پیدا کردید به من هم خبر بدین!
سلام.
کامارو جان شما هم اگه دوست داشتی داستان خرید ماشینت رو بگو یا اینکه اصلآ چطور شد به ماشین آمریکایی علاقه مند شدید.
=====
درسته ریویرا اونم این مدل ماشین خیلی با ارزش و خوشگلیه.
بابام میگه تا چند سال پیش 2 تاش تو اصفهان بود که هر دو رفتن تهران.
====
یه دونه ایمپالا 74 سراغ دارم فوقولاده تمیز بدون بیمه و پلاک ایران میگه 3
یه 76 بی ستون هم سراغ دارم ولی خیلی کار داره میگه 3.5
یه 64 8 سیلندر بی ستون هم سراغ دارم باید کامل بازسازی بشه میگه 4
ماشینه کجاست؟
اگه خودت نخریدی من میخوامش.
عکس ندارم.
ماشینه سمت سلفچکانه ادرس دقیقشو ندارم.امارشو پسر خالم داد خیلی استثناییه.
اگه واقعآ خریداری برو اون 73 رو بخر تمومش کن دیگه![]()
در مرود بخش بندی آخرش موفق شدیم تلاش شما بچه ها بود که حرف رو به کرسی نشوند الان طرح رو دادیم تا بخشها آماده بشن بعد اون فعالیت رو بیشتر میکنیم شما هم یه خوبی بکن در حق من حقیر اینقدر حرص نخور عزیز و تارخیچه ماشین های مورد علاقت رو در بیار بچه خواهشا دیگه کل کل رو بذاریم کنار شروع کنیم به مطلب جمع کردن آمریکایی فقط دست ما هستش نذارید اسپمیزه بشه برید تو خط معرفی همین ویکی پدیا منبع خوبی هستش .
اصلا یه سوال
کدوممون اصلا میدونیم شاسی ها بدنه های جنرال موتروز چند سری داره کدوم ماشینا تو چه سری تولید شدن؟
مثلا اف بادی یا a-body یه کم رد مورد اینا مطلب جمع کنیم.
محمد اینایی رو که گفتی عکسی چیزی ازشون نداری بخصوص اون دوتا بی ستونها.
سلام.
نه عکس ندارم خودمم اون 2 تا بی ستونها رو ندیدم ولی دوستام دیدن.
===
منم با پست قبلیت موافقم البته من زیاد تخصصی نیستم.
نه محمد تو اطلاعات خوبی در مورد ماشینهای موجود توی ایران داری و دور و برت هم آمریکایی سوار زیاد هستش خودتون 4 تاش رو دارین
اگه اون 64 رو دیدی یه چند تا عکس و آمار توی تی تی به اون فرزین agusta بده دیگه این همه آه و ناله نکنه
راستی محمد من برم دنبال اون فرد ماستنگ 73 به نظرت خوب میشه ماشین واقعا اتاق تمیزی داره
پلاک شده و سر پا
اگه کارتشم رنگش رو مسی زده باشن محشر میشه یه رنگ مسی قشنگ میزنم روش
سلام.
آره برو دنبالش اگه خودت نخواستی من اگه قیمتش خوب باشه میخوام.(حاظرم حتی به خاطرش کامارو رو بفروشم!)
===
آره اون 64 رو میرم ببینم خدا رو چه دیدی؟شاید بابام خوشش اومد و خریدش.البته ماشین دست یه دلاله فی بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)