تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 220 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

مزخرفترین سری از بازیهای call of duty
    جدي؟؟؟اينقدرام بد نبودا!!!ولي خب modern warfare يه چيزه خفنه تكرار نشدني بود...

اقایون اهنگ تیتراژ پایانی بازی رو کسی میتونه برا دانلود اینجا بزاره!!عجب اهنگی بود!
    نگو كه دلم آب ميشه!!!آهنگ مرحله آخرم پديده بود...ديوونه كننده بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

7

مزخرفترین سری از بازیهای call of duty
    بعضی حرفها رو مجبور میکنید پاسخ ناجور بدم!!
    ببخشید اقای میلاد خان بنده 15 هزار تومن بابت این بازی دادم(نسخه ی اصلی)اونقدر نق نزدم!شما بازی رو 1000 تومن کرک شده خریدید اینقدر نق میزنید؟؟تازه جدیدا 1000 تومن رو تحویل درب منزل میگیرید!!یعنی عملا یه پخ برا تمام اون اسامی تیتراژ اخر بازی!!اونوقت اونور هم جانماز رو اب میکشید !!اگه ادعای بازی سازی دارید بسم الله!!بازیهای ایرانی رو تا الان دیدیم!!به غیر از 2 یا 3 تاشون که در حد بازیهای سال 2000 بودند بقیشون مثل همین بازی شبهای برره و رانندگی در تهران که نمونه ی کاملی از مصیبت صنعت بازی سازی و نرم افزار نویسی کشور رو نشون میدادند!!!cod5 ضعفهایی داشت ولی نه اونقدر که یک نفر که مفتی بازی کرد و همشو تو 2 ساعت تموم کرده روی easy mode بیاد اینجا بنویسه مضخرف!!!!

3. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بعضی حرفها رو مجبور میکنید پاسخ ناجور بدم!!
    ببخشید اقای میلاد خان بنده 15 هزار تومن بابت این بازی دادم(نسخه ی اصلی)اونقدر نق نزدم!شما بازی رو 1000 تومن کرک شده خریدید اینقدر نق میزنید؟؟تازه جدیدا 1000 تومن رو تحویل درب منزل میگیرید!!یعنی عملا یه پخ برا تمام اون اسامی تیتراژ اخر بازی!!اونوقت اونور هم جانماز رو اب میکشید !!اگه ادعای بازی سازی دارید بسم الله!!بازیهای ایرانی رو تا الان دیدیم!!به غیر از 2 یا 3 تاشون که در حد بازیهای سال 2000 بودند بقیشون مثل همین بازی شبهای برره و رانندگی در تهران که نمونه ی کاملی از مصیبت صنعت بازی سازی و نرم افزار نویسی کشور رو نشون میدادند!!!cod5 ضعفهایی داشت ولی نه اونقدر که یک نفر که مفتی بازی کرد و همشو تو 2 ساعت تموم کرده روی easy mode بیاد اینجا بنویسه
    مضخرف!!!!
    حاجی چرا قاطی میکنی...هر کسی حق داره نظرشو بگه...دلیل نمیشه به مردم بگیم خفه شن چون ما خوشمون از بازی میاد و یکی دیگه نمیاد...بی خیال

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

حاجی چرا قاطی میکنی...هر کسی حق داره نظرشو بگه...دلیل نمیشه به مردم بگیم خفه شن چون ما خوشمون از بازی میاد و یکی دیگه نمیاد...بی خیال
    متاسفانه ما واسه همه ی بازی ها این مشکل رو داریم !
    درسته هرکسی میتونه نظرشو بگه .
    بقیه هم باید انتقاد پذیر باشن .
    منم خودم طرفدار cod هستم .
    حرف های اون دوست عزیزمون هم خیلی جالب بود .
    بعضیاش هم واقعا درست بود .

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

فانه ما واسه همه ی بازی ها این مشکل رو داریم !
    درسته هرکسی میتونه نظرشو بگه .
    بقیه هم باید انتقاد پذیر باشن .
    منم خودم طرفدار cod هستم .
    حرف های اون دوست عزیزمون هم خیلی جالب بود .
    بعضیاش هم واقعا درست بود .
    درسته...اما کلا انتقاد باید سازنده باشه...ما اینجا هی بزنیم تو سرو کله هم فقط اعصاب خودمونو بهم ریختیم...هیچ فرقیم به حال شرکت سازنده بازی نمیکنه....اگه انتقاد میخوایم کنیم بهتره اینقدر فنی باشه و سعی کنیم به سایت اصلی بازی بفرستیم...........حالا ما هی بگیم این بازی بده اون بازی خوبه که فرقی نمیکنه فلان شرکت تا چند سال اینده برای خودش مشخص کرده چه بازیهایی بسازه و با چه موتوری...بی خیال بهتره بریم بازی کنیم ما که توانایی ساخت نداریم..................ولی در کل این قسمتش من که مشکلی توش ندیدم شما دیدی؟؟؟ این قسمتش قشنگ بود

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

انتقاد بايد منطقي باشه مثلا يك دوستي بود ميگفت Crysis بدترين بازي هست ! وقتي ازش پرسيدن چرا گفت چون توش با فضايي ها ميجنگيم! و يا كسي كه اصلا انگليسي سرش نميشه مياد Mass Effect و يا Fallout 3 رو جز بازيهاي بد به حساب مياره . تو اينجور موارد مشكل از خودطرف هست ... اين دوست عزيز اگه چند تا دليل هم ميآورد شايد ما هم متقاعد ميشديم
    اين نسخه هم به جز چند تا باگ و هوش مصنوعي همه چيزش عالي بود . تو بعضي موارد از نسخه ي قبلي تقليد سازنده كرده بود ، مانند مرحله ي اسنايپر به علاوه اينكه چند تا نوآوري هم وارد سري COD كرد . با قرار دادن چند صحنه ي زيبا هم در بازي به نوعي ميخواست تنوع احساسي ايجاد كنه تا از جنگ خسته نشيم براي مثال وقتي ما از دوستمون پرسيدم كه پس كي به خونه برميگرديم و اون ميگفت به زودي اما به محض باز كردن در خودش كشته ميشد . يا اوني كه داشت از جنگ كتاب مينوشت Reznov بهش گفت كه كسي كتاب تو رو نخواهد خوند ولي جلوتر اون نويسنده مرد و Reznov كتاب رو برداشت و گفت شايد كسي باشه كه بخواد كتاب رو بخونه و ...
    در كل اگر اين نسخه بهتر از نسخه ي 4 نباشه كمتر هم نيست . فقط مشكل Call of Duty: World at War هوش مصنوعي نسبتا ضعيف و برخي باگ هاش هست .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی برای Activison افت داشت که بازی بعد از Call of Duty 4 این بازی باشه واقعا شیفتگان COD 4 از دیدن این بازی وحشتناک نا امید شدند از جمله من انتظار چیز بهتری داشتم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ولی برای Activison افت داشت که بازی بعد از Call of Duty 4 این بازی باشه واقعا شیفتگان COD 4 از دیدن این بازی وحشتناک نا امید شدند از جمله من انتظار چیز بهتری داشتم
    ما چون فکر می کردیم دیگه Infinity Ward در ساختنش دخالت نداره بازی بدتر از این از آب در بیاد که خوب اینطور نشد و بازی خوب بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

حالا یه سوال دیگه!!این اخرین سری از cod در محیط جنگ جهانی بود؟؟؟نمیدونم چرا با اون توضیحات پایان بازی و تصاویری که نشون داد و اماری که از جنگ دوم جهانی داد احساس کردم یه جوری میخوان سر و ته قضیه ی جنگ جهانی رو هم بیارن و برن سر جنگهای جدید!!البته به نظر من اگه هین روال یکی در میانشو ادامه بدن بهتره!!که مثلا سری بعدی در مورد جنگهای جدید باشه مثلا همین جنگ عراق یا افغانستان و یا حتی قدیمی تر مانند جنگ ویتنام و بعدش دوباره سری بعدی بازی در مورد جنگ جهانی باشه!!چون cod واقعا در مورد جنگ جهانی معرکه هست!به خصوص اون محیط و اهنگهاش!کاری که الان سریهای جدید مدال افتخار اصلا ازش بر نیومدند!
    یه سوال دیگه ایا قبلا ubisoft هم در مراحل ساخت بازی cod همکاری داشت؟؟؟اگه داشته پس چرا الان دیگه نیستش؟؟؟

11. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان عزیز مگر این نیست که هر کس تو تاپیک مربوط به بازی بیاد نظرشو بگه و حالا مثلا انتقاد هم بکنند. همه که یه سلیقه و یه جور نگرش ندارن. پس دموکراسی رو برا چی گذاشتن. من خودم به شخصه یکی از متعصب ترین طرفدارای cod هستم. این بازی هم از نظر من شاهکار بود. ولی اعتراضی به نظر کسی در مورد بازی نمی کنم. همه آزادند که نظر بدن. لطفا اینطوری در مقابل هم جبهه نگیرید. و به بحث های تخصصی بازی بپردازید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •