واقعا چه بازی چرتیه ! حدود 5 6 درصدش رو بازی کردم یکنواخت بود ! تقلیدی از جی تی آ
واقعا چه بازی چرتیه ! حدود 5 6 درصدش رو بازی کردم یکنواخت بود ! تقلیدی از جی تی آ
دوست عزیز این بنده خدا درست گفت برات.
شما یه نگاه به نقشت بنداز اینایی رو که گفتن رو می بینی.
باید بری سمت همون قسمتی که علامت نقشه ی آفریقا با علامت تعجب داره.
حالا دوستان واقعا این بازی از کرایسیس باحالتره اگه باشه چرا خیلیا نا امید هستن از بازی ای بابا!!!
شما خودت باید ببینی. نگا کن اینجا هرکی یه نظری داره سلیقه ها جورواجور است.
سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
خودت ببینی بهتره. ولی ارزش چند ساعت بازی کردنو از نظر من داره تا بفهمی چیه.
آقا شما می گید که من حوصله ی بازی کردن ندارم.من سلطان بازی های نقش آفرینی هستم. بازی هایی که همش حوصله می خواهد.گاهی اوقات سر بعضی ماموریت ها چهار پنج روز می ماندم ولی بازی رو ول نمی کردم.اگه قبول ندارید از سلطان مسعود که طرفدار شدید فار کرای است بپرسید.اگه می خواهید حوصله را امتحان کنید بازی هایی مثل witcher. fallout 3.oblivion و از این قبیل رو بصورت کامل کامل بروید.البته من می دانم که در ایران به بازی های نقش آفرینی بها داده نمی شه.حتی در این فروم تاپیک fall outسریع به صفحات بعد رفت
Last edited by soltanarash; 26-06-2009 at 23:25.
عزیز Mshock به من فحش داد :دي
برای خودش همینجوری 1 چیزی گفت. شما کاری باهاش نداشته باش. فکر کن اصلا پست نمیده :دي قاط داره طفلک :دي
1 کم بیشتر توضیح میدی مهدی جان؟؟؟سبکش با کرایسیس از بعضی لحاظ متفوته عزیز جان.
کجا ها شبیه هم هستن و کجاها نیستن؟؟؟
شما درست می فرمایید.1 کم بیشتر توضیح میدی مهدی جان؟؟؟
کجا ها شبیه هم هستن و کجاها نیستن؟؟؟
در ضمن خودتنو ناراحت نکنین. برای هورمون رشدتون مضر هست.![]()
بله سلطان بازیهای نقش آفرینی soltanarash هست که بسیار حوصلهی زیادی به خرج میده.
فار کرای که از کرایسیز به من بیشتر حال داد حالا من نه به امتیاز gamespot کار دارم و نه به حرف دیگران.
MSHOCK هم درست کفتن باید حوصله داشته باشید مگه اول بازیه assassins creed یادتون نیست یه کمی از بازیو که میرفتی تازه میفهمیدی که بازی چه شاهکاری هست.
Last edited by masoud93; 27-06-2009 at 13:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)