تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 196 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سوال من از شما طرفداران متعصب اينه كه چه جوري ميشه كه Kaspersky و Norton با داشتن هزارجور سيستم امنيتي مثل Sonar نتيجه ضعيفتري از يك آْنتي ويروس رايگان مثل Avast داشتن ؟
    سلام.
    امروزه آنتی ویروسها از تکنولوژی های مختلف برای شناسایی ویروسها استفاده میکنن.
    به همین خاطر تستهای On-Demand و Proactive نمیتونن همه قابلیتها رو پوشش بدن.
    در نتیجه اخیرا تستهای Real World هم به صورت دوره ای انجام میشه و در اون تمام تکنولوژی های به کار رفته در یک محصول امنیتی مورد آزمایش قرار میگیرن.
    تستهای On-Demand هم قابل توجه هستن ولی فقط گوشه ای از توانایی یک آنتی ویروس رو نشون میده.
    یه تکنولوژی رفتار شناس و البته هوشمند مثل SONAR تو این تست اصلا نقشی نداشته و محک نخورده.
    همچنین تو این تست از نسخه Beta آنتی ویروس نورتون استفاده شده.هر چند خیلی مهم نیست اما باید قید میکردن.
    نکته جالبی که تو این تست دیدم آمار اشتباهات کسپرسکی بود.تا بحال ندیده بودم انقدر اشتباه داشته باشه!

Behavior Blocker ی که در Norton Internet Security به اسم Sonar وجود داره در اصل باید بهش گفته بشه Cloud Behavior Blocker یعنی اینکه این BB در NIS فقط در صورت اتصال کامپیوتر به اینترنت میتونه خودش را نشون بده چون تمام اطلاعات فایل های مشکوک را از طریق اینترنت دریافت میکنه پس اگر اینترنتی در کار نباشه Sonar هم کار نخواهد کرد.
    سلام.
    با تشکر از توضیحات شما.
    اجازه بدید در مورد
    Sonar من رجوع کنم به صحبتهای یکی از توسعه دهندگان نورتون:

Sonar یک موتور رفتار شناسی در زمان اجرا هست و از این رو زمانی فعال میشه که شما قصد اجرای یک تهدید (فایل مشکوک) را دارید.

بنابراین SONAR یک رفتار شناس هوشمنده.
    Sonar از کلاس بندی های مختلفی استفاده میکنه و تو هر نسخه با توجه به ظهور ویروسهای مختلف این کلاسها افزایش پیدا میکنن.پردازشهای ابری نظیر Community Watch ، Network Insight،Download Intelligence،Reputation Scan،Application Rating در واقع منابعی برای SONAR و بهبود امنیت هستند.
    درنهایت حاصل پردازشهای آنلاین به صورت کلاس بندی شده به SONAR اضافه میشه.
    مثلا یکی از ویژگیهای SONAR3 شناسایی بهتر برنامه های گمراه کننده یا Misleading Apps هستش که الگوریتمهای شناسایی این گروه
    از مخربها به SONAR اضافه شده و یکی از منابعش میتونه نتایج همین پردازشهای ابری باشه.
    در نتیجه
    SONAR از ابزارهای Cloud Processing به عنوان مکمل استفاده میکنه ولی لزوما بصورت آنلاین عمل نمیکنه.

2. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

اقا اگه ما انتی ویروس رایگان نخواهیم باید کی را ببینیم که هی پست در پست که انتی ویروس رایگان خوبه.بابا لاکر دار دیوانه ام کردید.من انتی ویروس رایگان نمی خوام. عشق است شرکت های کاسپرسکی.نورتون.ترندماکرو. ویرا.بیتدفندر.کومودو.ای وی جی.جی دی تا.نود32.
    Last edited by Karkas20; 25-09-2010 at 16:47.

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اقا اگه ما انتی ویروس رایگان نخواهیم باید کی را ببینیم که هی پست در پست که انتی ویروس رایگان خوبه.بابا لاکر دار دیوانه ام کردید.من انتی ویروس رایگان نمی خوام. عشق است شرکت های کاسپرسکی.نورتون.ترندماکرو. ویرا.بیتدفندر.کومودو.ای وی جی.جی دی تا.نود32.
    اينكه آنتي ويروس رايگان باشه يه مزيت به حساب ميشه ، چون ديگه لازم نيست دنبال كرك و Key بگرديد.

البته مساله اينجاست كه فعلا آنتي ويروس رايگان Avast داراي عملكرد بالاتري در ويروس يابي هستش نسبت به آنتي ويروسهاي پولي.

در تست آخري كه انجام شد ، Avast از هر نظر از Kaspersky بهتر عمل كرده.

اگر با ديدن اين نتايج و برتري هاي Avast هنوز دوست داريد از Kaspersky استفاده كنيد ، اون ميشه يه علاقه شخصي و البته كمي هم تعصب.

====
    اينكه من در تمام اين انجمن سعي كردم avast رو تبليغ كنم ، فقط به خطر اينه كه كاربراي ايراني اصلا شناخت خوبي از اين آنتي ويروس ندارن.

اين آنتي ويروس در 90 درصد از تستها نتايج بسيار عالي رو از خودش به جا گذاشته ، به اضافه اينكه كاملا رايگان بوده.

شما نگاه كن چقدر از وقت بچه ها توي تاپيكهاي كسپر و نورتون داره حروم ميشه فقط واسه بديت آوردن لايسنس و كرك.

خب وقتي يه آنتي ويروس خوب با اين همه نتايج قدرتمند هستش ، و كاملا رايگان هم هستش ، چرا بايد اينقدر خودمونو اذيت كنيم و دنبال لايسنس و كرك باشيم.

هدف من از اينهمه پست فقط اطلاع رسانيه و هيچ تعصبي به avast ندارم . اگر فردا آنتي ويروسي ببينم كه مزيت هاش بالاتر از Avast باشه سريعا ميرم اونو نصب ميكنم.

ولي فعلا Avast رتبه و مزيتهاي بالايي داره كه نميشه ازش چشم پوشي كرد.

5. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزيز

من از كلمه فلاني و يكنفر استفاده نكردم و دقيقا اسم شما رو آوردم.

تا چند وقت ديگه نسخه 5.1 مياد و ويژگي بسيار عالي Boot Time Scan براي شما هم فعال ميشه.

دقيقا 2 روز پيش يه لپ تاپ آلوده رو با اين سيستم احيا كردم. تا به حال هر وقت متوسل به اين سيستم شدم ، جواب گرفتم

در مورد Disinfect كردن حرف شما كاملا اشتباهه و Avast هم اين قدرت رو داره. البته شايد اين قدرت Disinfect نسبت به آنتي ويرسهاي ديگه بالاتر يا پايين تر باشه ، ولي اين حرف شما كه ميگي Avast از Disinfect محرومه ، كاملا رده.

اما در مورد ويروس ساليتي وبلاگ Avast مطلب كاملي نوشته. ترجمه اش خيلي وقت ميبره. اميدوارم بخونيد و متوجه بشيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جالبه كه تمام شركتهاي آنتي ويروس در تستها و سمينارهاي VB100 و يا AV-Comparatives شركت ميكنن و داشتن گواهينامه از اين سايتها براشون خيلي مهمه ، اونوقت براي شما اصلا مهم نيست !!!

شما كه اينقدر Host Protection و آناليز رفتارهاي مشكوك براتون مهمه ، واقعا بعيده كه به Kaspersky و Norton دل بسته باشيد.

نتايج سايت Matousec كه معتبرترين تستهاي Proactive رو انجام ميده ، نشون دهنده اينه كه Kaspersky و Norton از نتايج عالي برخوردار نيستن.
    کد:
    من خودم در تمامي پستهام 'گفتم كه از آنتي ويروس Avast رو در كنار فايروال Comodo يا Outpost استفاده كنن.

Avast بهترين ويروس يابي رو بر اساس ديتابيس و هوش مصنوعي داره.

Comodo و Outpost هم بهترين حفاظت Proactive رو دارن.

تا جايي كه ميدونم شما هم از Comodo Internet Security استفاده ميكني كه بالاترين حفاظت Proactive رو داره. پس خود شما هم به صورت ضمني داري تاييد ميكني كه Proactive در كسپر و نورتون مناسب نيستن.

فكر كنم حداقل تو اين زمينه باهم همفكر باشيم.
    دوست عزیز شما انگار پست ها رو خوب نمیخونی و من هم حوصله ندارم هر دفعه بیام تمام اینها رو براتون توضیح بدم. لطفا این دفعه دقیق بخونید و اگر فارسیتون خوب نیست بگید تا به زبانهای کردی, آذری, ترکی استانبولی, سوئدی و یا انگلیسی براتون توضیح بدم.

دوست عزیز در مورد قابلیت Disinfect کردن در Avast من به شما یک نمونه واقعی را معرفی کردم. دانلود کردن و آزمایش کردنش با Avast ده دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. این نمونه رو آزمایش کنید و نتیجه آن را همراه با عکس در این تاپیک قرار بدید تا برای امثالی مثل من که ادعا میکنند Avast نمیتونه Disinfect کنه ثابت بشه. آیا فهمیدن این موضوع خیلی سخته که شما هر دفعه بحث رو با آوردن مطالبی از سایت Avast عوض میکنید؟

در مورد دولی که شما رو دعوت کردم که فقط از Avast با آخرین آپیت در مقابل KIS بدون آنتی ویروس انجام بدیم انگاری منتفیه چون باز هم بحث رو عوض کردید و کشوندید به فایروال های Outpost و Comodo.

بله من از Comodo استفاده میکنم اما آیا من حرفی از COMODO در دولی که شما رو دعوت کردم زدم؟ خیر ... پس چه ربطی به KIS و Avast داره؟ لطفا روشن کن.

اگر باز هم بحث را به بیراهه بکشید من دیگه به پست های شما جواب نخواهم دادم. با عرض پوزش

7. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام.
    با تشکر از توضیحات شما.
    اجازه بدید در مورد
    Sonar من رجوع کنم به صحبتهای یکی از توسعه دهندگان نورتون:

Sonar یک موتور رفتار شناسی در زمان اجرا هست و از این رو زمانی فعال میشه که شما قصد اجرای یک تهدید (فایل مشکوک) را دارید.

بنابراین SONAR یک رفتار شناس هوشمنده.
    Sonar از کلاس بندی های مختلفی استفاده میکنه و تو هر نسخه با توجه به ظهور ویروسهای مختلف این کلاسها افزایش پیدا میکنن.پردازشهای ابری نظیر Community Watch ، Network Insight،Download Intelligence،Reputation Scan،Application Rating در واقع منابعی برای SONAR و بهبود امنیت هستند.
    درنهایت حاصل پردازشهای آنلاین به صورت کلاس بندی شده به SONAR اضافه میشه.
    مثلا یکی از ویژگیهای SONAR3 شناسایی بهتر برنامه های گمراه کننده یا Misleading Apps هستش که الگوریتمهای شناسایی این گروه
    از مخربها به SONAR اضافه شده و یکی از منابعش میتونه نتایج همین پردازشهای ابری باشه.
    در نتیجه
    SONAR از ابزارهای Cloud Processing به عنوان مکمل استفاده میکنه ولی لزوما بصورت آنلاین عمل نمیکنه.
    Batman جان, ممنون از توضیحات شما. من تکنولوژی Sonar و کارکردنش رو کاملا باهاش آشنا هستم و به همین دلیل این حرف رو زدم. من فیلم هایی را در اختیار دارم که در این فیلم ها تست هایی از آخرین نسخه Norton Internet Security یعنی نسخۀ 2011 گرفته شده. در این تست ها که بدون اتصال اینترنت بر روی ویروسهای ناشناخته صورت گرفته بوضوح نشون میده که بدون اتصال اینترنت Sonar هیچ کاری رو نمیکنه.

آیا حاضرید من این فیلم ها را براتون آپلود کنم تا ببینید و بعدا به ادامه بحث بپردازیم؟

9. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز در مورد قابلیت Disinfect کردن در Avast من به شما یک نمونه واقعی را معرفی کردم. دانلود کردن و آزمایش کردنش با Avast ده دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره. این نمونه رو آزمایش کنید و نتیجه آن را همراه با عکس در این تاپیک قرار بدید تا برای امثالی مثل من که ادعا میکنند Avast نمیتونه Disinfect کنه ثابت بشه. آیا فهمیدن این موضوع خیلی سخته که شما هر دفعه بحث رو با آوردن مطالبی از سایت Avast عوض میکنید؟
    من ادعاي شما رو نقض كردم . شما گفتي كه Avast به هيچ وجه قدرت Disinfect نداره.

اما اگر شما توضيحات نويسنده وبلاگ avast رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد كه داستان چيه.

ترجمه يه قسمتهايي از اون مطلب رو هم گذاشتم. ولي مثل اينكه شما پستهاي منو نميخونيد.

مورد بعدي كه گفتيد فايلي گذاشتيد كه Avast نميتونه Disinfect كنه ، اصلا هيچ چيزي رو ثابت نميكنه. بسياري از ويروسها هستن كه يه آنتي ويروس خوب تميز ميكندش و يه آنتي ويروس بد.

شما به پستهاي مختلف بچه ها در انجمن هاي Avira يا Nod مراجعه كن و ميبيني كه هر كدوم از كاربران در پاك كردن يك نوع ويروس عاجز موندن كه در يه آنتي ويروس ديگه به راحتي پاك ميشه.

====

در مورد Host Protection من نه تنها Kaspersky و Norton رو قبول ندارم ، حتي Avast رو هم در اين زمينه قبول ندارم و به جاش از Proactive در Outpost استفاده ميكنم.

11. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

اينكه آنتي ويروس رايگان باشه يه مزيت به حساب ميشه ، چون ديگه لازم نيست دنبال كرك و Key بگرديد.

البته مساله اينجاست كه فعلا آنتي ويروس رايگان Avast داراي عملكرد بالاتري در ويروس يابي هستش نسبت به آنتي ويروسهاي پولي.

در تست آخري كه انجام شد ، Avast از هر نظر از Kaspersky بهتر عمل كرده.

اگر با ديدن اين نتايج و برتري هاي Avast هنوز دوست داريد از Kaspersky استفاده كنيد ، اون ميشه يه علاقه شخصي و البته كمي هم تعصب.

====
    اينكه من در تمام اين انجمن سعي كردم avast رو تبليغ كنم ، فقط به خطر اينه كه كاربراي ايراني اصلا شناخت خوبي از اين آنتي ويروس ندارن.

اين آنتي ويروس در 90 درصد از تستها نتايج بسيار عالي رو از خودش به جا گذاشته ، به اضافه اينكه كاملا رايگان بوده.

شما نگاه كن چقدر از وقت بچه ها توي تاپيكهاي كسپر و نورتون داره حروم ميشه فقط واسه بديت آوردن لايسنس و كرك.

خب وقتي يه آنتي ويروس خوب با اين همه نتايج قدرتمند هستش ، و كاملا رايگان هم هستش ، چرا بايد اينقدر خودمونو اذيت كنيم و دنبال لايسنس و كرك باشيم.

هدف من از اينهمه پست فقط اطلاع رسانيه و هيچ تعصبي به avast ندارم . اگر فردا آنتي ويروسي ببينم كه مزيت هاش بالاتر از Avast باشه سريعا ميرم اونو نصب ميكنم.

ولي فعلا Avast رتبه و مزيتهاي بالايي داره كه نميشه ازش چشم پوشي كرد.

شما غصه ما را نخور.من کی پیدا میکنم واسه کاسپرسکی. کی هم که تو اینترنت فت و فراوان است.اقا من avastرا نمی خوام مشکلی هست.چاکرتم رفیق دوست داشتنی

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

Batman جان, ممنون از توضیحات شما. من تکنولوژی Sonar و کارکردنش رو کاملا باهاش آشنا هستم و به همین دلیل این حرف رو زدم. من فیلم هایی را در اختیار دارم که در این فیلم ها تست هایی از آخرین نسخه Norton Internet Security یعنی نسخۀ 2011 گرفته شده. در این تست ها که بدون اتصال اینترنت بر روی ویروسهای ناشناخته صورت گرفته بوضوح نشون میده که بدون اتصال اینترنت Sonar هیچ کاری رو نمیکنه.

آیا حاضرید من این فیلم ها را براتون آپلود کنم تا ببینید و بعدا به ادامه بحث بپردازیم؟

مهران جان شاید جواب سوال من که اینجا کردم و بی جواب موند همین دلیل بوده:

کد:
    و دلیل تفاوت این 2 پست :

کد:
    کد:

14. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان شاید جواب سوال من که اینجا کردم و بی جواب موند همین دلیل بوده:

کد:
    و دلیل تفاوت این 2 پست :

کد:
    کد:

دقیقا عزیز, به خوب نمونه هایی اشاره کردی. NIS 2010 و یا 2011 در صورت قطع بودن اینترنت فقط از روی هوش مصنوعی و signatures میتونه نمونه ها رو شناسایی کنه و اگر نمونه ای که هنوز در دیتابیس Norton ثبت نشده بدون اتصال به اینترنت اجرا بشه Sonar و Behavior Blocker کار نمیکنه و در در نتیجه نمونۀ جدید و ناشناس از Sonar عبور میکنه و اجرا میشه. اما اگر اینترنت وصل باشه تقریبا میتونم بگم Sonar میتونه حدود 95 درصد و در بعضی مواقع تا 97 درصدشون رو بدون داشتن دیتابیسی از نمونه شناسایی کنه.

من در حال حاضر در حال آپلود فیلم ها بر روی سرور های مختلف هستم و کمی طول میکشه. چون Batman عزیز هم از من خواستند که فیلم ها رو آپلود کنم در نتیجه بزودی این فیلم ها رو که یک تست واقعی از نمونه های واقعی هستند همراه با توضیحات در همین تاپیک قرار میدم.

16. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تست اجرای ویروسها و تروجانهای ناشناخته بر روی Norton Internet Security و Comodo Internet Security نسخه های 2011

خب این هم تستی که قولش رو داده بودم. فقط سعی کنید اگر امکانش را دارید کیفیت 720p را دانلود کنید تا همۀ جزئیات را بخوبی بتونید ببینید. کیفیت های دیگه فقط به درد این میخوره که طرف بفهمه چه اتفاقی افتاد اما زیاد جزئیات را نمیتونید ببینید.

این تست توسط languy99 که قبلا یکی از کاربران فعال Wilderssecurity در بخش امنیت بود و الان یکی از مدیران انجمن Comodo است و همچنین از طرفی هم یکی از همکاران رسمی Youtube است انجام شده. تمام توضیحاتی را که در زیر مینویسم مربوط به تستی است که توسط ایشون انجام گرفته و نکته نظرات خودم را قاطی توضیحات نخواهم کرد.

دلیل تست: دلیل این تست ثابت شدن برتری هیچ نرم افزاری نسبت به دیگری نیست, بلکه تنها دلیل این تست روشن شدن واقعیتی است که روزانه ممکنه هزاران و یا ملیون ها کاربر در سرتاسر جهان با اون روبرو بشند. این تست بر روی نمونۀ ویروسها و تروجانهای ناشناخته انجام شده چون هیچ آنتی ویروسی وجود نداره که با نمونه های شناخته شده مشکلی داشته باشه و اونها رو قبل از رایت شدن بر روی هارد شناسایی میکنه. پس یکی از دلایل اصلی این تست مقدار محافظتی و دفاعی است که یک بستۀ امنیتی میتونه در مقابل نمونه های ناشناخته داشته باشه. منظور از نمونه های ناشناخته, نمونه هایی است که هنوز در دیتابیس هیچ کدام ثبت نشده اند و از روی اسکن این نمونه ها شناسایی نمیشوند.

دلیل دیگر این تست نشان دادن وجود اینترنت و تاثیر گذاری آن بر روی لایه های محافظتی این دو بستۀ امنیتی است. به طور مثال شما ممکنه در موقعیتی باشید که نمیتونید به اینترنت وصل بشید و از طرفی هم مجبورید که برنامه هایی را نصب کنید, کرک و کیجن هایی را که ممکنه حاوی ویروس و یا تروجان باشند اجرا کنید و یا حتی فلش مموری دوستانتون را استفاده کنید. اگر داخل این فلش مموری کرم Autorun وجود داشته باشه و بر روی سیستمی که محافظت آن دست این 2 نرم افزار امنیتی است اجرا بشه چه اتفاقی خواهد افتاد.

روش تست:

هر دو بسته امنیتی یعنی Norton Internet Security 2011 و Comodo Internet Security 2011 بر روی ویندوز 7 با تنظیمات پیش فرضی که هنگام نصب دارند نصب شده اند. دلیل اینکه تنظیمات را در این 2 بستۀ امنیتی تغییر نداده این است که کاربران اینترنتی که اکثرا کاربران معمولی هستند و نه حرفه ای اکثرا نرم افزار های امنیتی را با تنظیماتی که دارند نصب و استفاده میکنند و از تنظیمات Advanced که برای هر نرم افزار امنیتی که ممکنه وجود داشته باشند یا خبر ندارند و یا اگر هم خبر داشته باشند از ترس اینکه خرابکاری نکنند به آنها دست نمیزنند.

هر دو بسته امنیتی قبل از انجام تست کاملا بروز رسانی و آپدیت شده اند و بعد از مطمئن شدن از اینکه آپدیتی برای هیچ کدام وجود نداره اینترنت را قطع میکند تا دیگر نتونند به اینترنت وصل بشند.

قبل از انجام تست 47 نمونۀ ناشناخته داخل یک فولدر زیپ شده قرار گرفته اند. این شخص 47 نمونۀ ناشناخته را بعد از آپدیت کردن بسته های امنیتی NIS و CIS از حالت فشرده خارج میکند تا تعداد نمونه هایی را که این دو بسته امنیتی میتونند از روی دیتابیس یا هوش مصنوعی تشخیص بدند را پیدا کنند و آنها را پاک کنند. هر چند تایی که بعد از خارج کردن نمونه ها از zip باقی موند اجرا میکند تا واکنش هر کدام از بسته های امنیتی را در مقابل این ویروسها و تروجانهای واقعی نشان بده.

اگر سیستم بعد از اجرای همۀ نمونه ها طاقت آورد و بلایی سرش نیومد اونوقت توسط برنامه های MalwareBytes AntiMalware, Hitman Pro و یا GMER کل سیستم اسکن خواهد شد تا متوجه بشید که آیا سیستمی که محافظتش بدست یکی از این 2 بستۀ امنیتی بوده آلوده شده یا خیر. و اگر آلوده شده این آلودگی توسط کدام ویروس یا تروجان و یا روتکیت صورت گرفته و در چه حدی بوده.

من به نتیجۀ این تست هیچ اشاره ای نمیکنم تا خودتون برید ببینید و هر وقت همۀ قسمت های آنرا بدقت نگاه کردید اونوقت نتیجه گیری نهایی را خودتون انجام بدید. اگر هم قسمتی از این تست را بعد از دیدن تست متوجه نشدید میتونید به دقیقۀ آن اشاره بکنید تا براتون توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده.

نکته: بعد از اجرای نمونه ها شما شاهد پیغامهایی از طرف آنتی ویروس مایکروسافت و یا آنتی ویروسهای دیگه خواهید بود اما در اصل این پیغامها واقعی نبوده و از طرف آنتی ویروسهای تقلبی و تروجانها نشان داده میشه تا کاربران معمولی با دیدن این پیغامها در صدد خرید آنها باشند. پس اگر پیغامی را که مربوط به Norton یا Comodo هست در این تست ندیدید بدونید که همه مربوط به تروجانها, ویروسها و روتکیت هایی هستند که بر روی سیستم اجرا و فعال شده اند.

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:

18. 14 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •