تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 1004 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اولويت اول پينگ هستش، اگه پينگ مكس مناسب باشه ميشه تا حدود زيادي بقيه كاستي ها رو تحمل كرد، در مورد دانلود هم بايد بگم فكر دانلود بالاي 130 رو در آ.غ از سرتون بيرون كنيد همين كه بتونيم با 100 دانلود كنيم بايد كلي خوشحال باشيم، ميمونه حجم كه اونم ظاهرا درست شده. پس ميشه گفت مكس دزد تا حدودي گزينه مناسبي شده البته اگه واقعا بخاطر مابه التفاوت سرعت بيان حجم اضافي بدن و بامبول ديگه اي پشت اين قضيه نباشه!!!

راستي دژفرد همون پسره تپل و عينكي نيستش؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اولويت اول پينگ هستش، اگه پينگ مكس مناسب باشه ميشه تا حدود زيادي بقيه كاستي ها رو تحمل كرد، در مورد دانلود هم بايد بگم فكر دانلود بالاي 130 رو در آ.غ از سرتون بيرون كنيد همين كه بتونيم با 100 دانلود كنيم بايد كلي خوشحال باشيم، ميمونه حجم كه اونم ظاهرا درست شده. پس ميشه گفت مكس دزد تا حدودي گزينه مناسبي شده البته اگه واقعا بخاطر مابه التفاوت سرعت بيان حجم اضافي بدن و بامبول ديگه اي پشت اين قضيه نباشه!!!

بله همون شخص هست. البته از پسر بودنش گذشته عیال وار هست
    باهاش صحبت کردم گفتم که چرا سرعتها نسبت به تبریز کمه گفت مشکل با مخابرات شما داریم. گفتم که پس چرا سرویسها باهم اختلاف دارن گفت که اینجا با تبریز فرق میکنه و...
    که گفتم که نه اینطور نمیشه خیلی از کاربرا از سرعت که راضی نیستن این مورد هم بهش اضافه شده و از اختلاف داشتن حجمها گله مندن. که گفت محدودیتی خاصی در ارائه حجم اضافی نداره و هرکسی ناراضی بود مشکل رو حلش میکنیم. اینجاست که میگن حق دادنی نیست بلکه گرفتنیه
    بعد یه چیزیو بگم اینها چون اعتراضی نمیشه به خاطر همین زیاد سعی نمیکنن کیفیت رو بالا ببرن. دیدین دیگه من یه چند کلام صحبت کردم و به قولی راضیم کردن

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

منم همین سرویس رو دارم ایوان عزیز . ولی 5 گیگ گرفتم . راستی برای سرعت چی گفت ؟

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

پینگ هم زیاد چنگی به دل نمیزنه . من شبها بازی آنلاین میکنم . از ساعت 2 به بعد که دانلود شروع میشه برای مشترکای مکس پینگ میخوره به سقف . در حالی که طبیعی نیست . من بقیه کاربرا رو میبینم از شهر ها و آی اس پی های دیگه که اصلا این مشکل رو ندارن !!! بحث بر روی این هست که استان ما پهنای باند اضافه نمیکنه !!! حالا چرا شو من نمیدونم.

ولی یک لحظه دیگه هم این مکس رو تحمل نمیکنم ! شرط این نیست که مشتری داد و هوار کرد حقشو بدی (اونم نصف و نیمه) . مدیرای مکس ذاتا دزد صفت هستن و تا فرصت باشه مطمئنان به کاربر رحم نمیکنن !

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم همین سرویس رو دارم ایوان عزیز . ولی 5 گیگ گرفتم . راستی برای سرعت چی گفت ؟

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

پینگ هم زیاد چنگی به دل نمیزنه . من شبها بازی آنلاین میکنم . از ساعت 2 به بعد که دانلود شروع میشه برای مشترکای مکس پینگ میخوره به سقف . در حالی که طبیعی نیست . من بقیه کاربرا رو میبینم از شهر ها و آی اس پی های دیگه که اصلا این مشکل رو ندارن !!! بحث بر روی این هست که استان ما پهنای باند اضافه نمیکنه !!! حالا چرا شو من نمیدونم.

ولی یک لحظه دیگه هم این مکس رو تحمل نمیکنم ! شرط این نیست که مشتری داد و هوار کرد حقشو بدی (اونم نصف و نیمه) . مدیرای مکس ذاتا دزد صفت هستن و تا فرصت باشه مطمئنان به کاربر رحم نمیکنن !
    سرعت رو گفتم که فرمودن با مخابرات مشکل دارن والا خودشون از این لحاظ محدودیتی ندارن و اگه مخابرات امکاناتش رو بده اینجا هم مثل تبریز میشه
    شما مثل یه پسر خوب رفتی و سرویس رو گرفتی و چیزی نگفتی! در مورد داد زدن نه اصلا همچین چیزی نبود. من اصولا آدم خونسردی هستم و همیشه سعی میکنم با سیاست رفتار کنم. تا حالا مراجع قانونی رفتین؟ کسی که داد و هوار کنه خیلی راحت پرتش میکنن بیرون اصلا به حرفش گوش نمیدن؛ باید راحت و با ادله صحبت کنی تا مشکل حل بشه
    منم بین اینجا و تبریز رو قیاس کردم و ... سیستم کاری اونها هم که مشتری مداریه دیگه باید مشتری رو راضی نگه دارن و قبول کردن. مطمئنا اگه چند تا از این پسر خوبا! اعتراض میکردن (البته بدون داد و هوار ) که چرا اینقدر تبعیض هست مسئولای ماکس نت کمی بهتر عمل میکردن
    خلاصه تا ببینیم چی پیش میاد

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه منظور من شما نبودی . شرمنده

من میگم مکس نت شرکت کوچیکه و پهنای باندشو از آسیاتک میگیره . من بارها زنگ زدم و با خوشرویی علت رو جویا شدم و اونا به صورت آشکار و درنهایت پررویی میگن این طبیعیه و شما همین قدر سرعت داری. شما اینو در نظر بگیر که تو تبریز چندتا آی اس پی هست ؟ اگه مکس نت پهنای باند ما و تبریزو برابر کنه مشتری های تبریز میپرن و میرن شرکتای دیگه میگیرن !!! خلاصه وقتی اینجا رقابت نیست مکس نت هم چشم و ابروی مارو دوست نداره بیاد بهمون پهنای باند بیشتر بده !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واسه نامحدود خيلي خوبه كه سرعتش به 50 برسه در صورتي هيچ isp سرويس 128 نامحدودش همچين سرعتي نميده، البته بطور متوسط فكر كنم سرعت 128 نامحدود مكس حدود 35-30 KB باشه كه باز هم خيلي خوبه.
    جناب ارومچي ليست قيمت نامحدود رو داريد ؟
    و مثلا 512 نامحدود دانلودش حدودا چند ميشه ؟
    من كه از آنا اينترنت گرفتم سرعت دانلودش معمولا پايين تر از 50 هست و قيمتش هم 95000 تومن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این دو تا با هم چه فرقی میکنن

1m محدود 5 گیگابایت 3 ماهه-69000 تومان

1024 توربو 5گیگابایت 3 ماهه-49500 تومان

آیا سرعتشون تو آذربایجان غربی فرق میکنه یانه من هم از 1مگ استفاده کردم هم از 1024 که تو سرعتشون فرقی ندیم بین 100 تا 120 کیلوبایت بودن
    حالا الان میشه بگین سرعت کدوم خوبه و چه فرقی میکنن با هم
    با تشکر

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بله همون شخص هست. البته از پسر بودنش گذشته عیال وار هست
    باهاش صحبت کردم گفتم که چرا سرعتها نسبت به تبریز کمه گفت مشکل با مخابرات شما داریم. گفتم که پس چرا سرویسها باهم اختلاف دارن گفت که اینجا با تبریز فرق میکنه و...
    که گفتم که نه اینطور نمیشه خیلی از کاربرا از سرعت که راضی نیستن این مورد هم بهش اضافه شده و از اختلاف داشتن حجمها گله مندن. که گفت محدودیتی خاصی در ارائه حجم اضافی نداره و هرکسی ناراضی بود مشکل رو حلش میکنیم. اینجاست که میگن حق دادنی نیست بلکه گرفتنیه
    بعد یه چیزیو بگم اینها چون اعتراضی نمیشه به خاطر همین زیاد سعی نمیکنن کیفیت رو بالا ببرن. دیدین دیگه من یه چند کلام صحبت کردم و به قولی راضیم کردن
    پس معلومه كه حسابي با دژفرد صميمي شدي (قضيه عيالوار بودنش رو ميگم)
    كلا آدم با مزه ايه، چند بار كه رفتم دفتر فروش نميدونم چرا ولي هر دفعه واسم يه ليوان آب مياورد تا بخورم!!! راستش اين كارش خيلي هم خوبه ولي يه جورايي بوي ريا و تزوير از اين كارش ميومد!

جناب ارومچي ليست قيمت نامحدود رو داريد ؟
    و مثلا 512 نامحدود دانلودش حدودا چند ميشه ؟
    من كه از آنا اينترنت گرفتم سرعت دانلودش معمولا پايين تر از 50 هست و قيمتش هم 95000 تومن.
    دوست عزيز سلام

من از مكس سرويس ندارم ولي در مورد سرعتهاي سرويسهاي محدود يه چيزايي ميدونم ولي راجع به 512 نامحدود اطلاعات ندارم

در ضمن اگه شما 512 نامحدود گرفتي و سرعت دانلودت زير 50 هست بايد بري با معذرت از همه دوستان شلوارشون رو در بياري چون دارن زير سرعت قانوني بهت سرعت ميدن، قانونا بايد با 64 كيلو دانلود كني كه با توجه به نويز و فاصله از isp نبايد كمتر از 60 كيلو بشه.

آنا اينترنت كه نزديكه 1 سالِ كه دورانش به سر اومده و وقتشه تا منقرض بشه و بره قبرستون با اون سرويسهاي مزخرفش! ول كنيد اين آنا رو بريد از يه جاي ديگه اكانت بگيريد. واسه چي اينهمه پول ميديد بابت سرويسي كه نه پينگ درست و حسابي داره نه سرعت دانلود به درد بخور

دوستان این دو تا با هم چه فرقی میکنن

1m محدود 5 گیگابایت 3 ماهه-69000 تومان

1024 توربو 5گیگابایت 3 ماهه-49500 تومان

آیا سرعتشون تو آذربایجان غربی فرق میکنه یانه من هم از 1مگ استفاده کردم هم از 1024 که تو سرعتشون فرقی ندیم بین 100 تا 120 کیلوبایت بودن
    حالا الان میشه بگین سرعت کدوم خوبه و چه فرقی میکنن با هم
    با تشکر
    سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه ممكنه نوسان كنه يعني ممكنه يه روز 128 بده يه روز 70 يه روز 90 و...(اين از شانس خوب شماست كه زير 120 نمياد)

سرويس 1 مگ شب و روز فيكس رو 128 قرار داره و قانونا نبايد سرعتش از اين پايين تر بياد

ديشب مخابرات اساسي بهم حال داد، تونستم 3130مگ دانلود كنم
    Last edited by urumchi; 27-08-2011 at 13:24.

9. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آنا اينترنت كه نزديكه 1 سالِ كه دورانش به سر اومده و وقتشه تا منقرض بشه و بره قبرستون با اون سرويسهاي مزخرفش! ول كنيد اين آنا رو بريد از يه جاي ديگه اكانت بگيريد. واسه چي اينهمه پول ميديد بابت سرويسي كه نه پينگ درست و حسابي داره نه سرعت دانلود به درد بخور
    دستت درد نکنه یکم دیگه از این آنا بگو تا هر کی خدای نکرده میخواد ازشون بخره پشیمون بشه تا به امید خدا ورشکست بشن چقدر از اینا دل پری دارم فقط دو هفته طول کشید خط منو تخلیه کنن خانومه دل پری ازم داشت دو هفته تموم منو سر کار گذاشته بود که آخر سر هم کار به شکایت و دعوا کشید مثلا من سه سال ازشون اکانت داشتم ها ولی این بود احترامشون . در مورد مکس نت تبریز بگم دیروز رفته بودم تبریز خونه یکی از فامیل ها 128 نامحدود از مکس نت دارن عین خودم تا 100 kb/sec هم دانلود میکرد ! تازه دیروز سرعت اینترنت خیلی محدود شده بود ولی مال من نهایت تا 50 دانلود میکنه و متوسط بین 30 الی 35 هست

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

1

کسی در 10 سال گذشته مدیر فنی آنا اینترنت رو دیده؟ یا تلفنی باهاش صحبت کرده؟
    یک هفته تمام هست که دارم دنبالش میگردم شاید پیداش کنم و دردمو بهش بگم ولی...!!!
    شرکتی که مدیر فنیش تو شرکت نشه پیداش کرد، معلومه چه وضعی داره دیگه، همه کارهارو دادن دست دو سه نفر که معلوم نیست تخصصی در این مورد دارند یا فقط بدلیل آشنا بودن استخدام شدند! (البته چند باری که باهاشون صحبت کردم، بنظرم احتمال مورد دوم خیلی خیلی بیشتر هست!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •