ایا برای 5310 جاوا این نرم افزار کار میکنه یا نه کسی نرم افزاری برای این گوشی معرفی می کنید
ایا برای 5310 جاوا این نرم افزار کار میکنه یا نه کسی نرم افزاری برای این گوشی معرفی می کنید
دوست عزیز این برنامه تحت سیمبین هستش ، در ثانی برای گوشیهایی هست که قابلیت GPS رو دارن ...ایا برای 5310 جاوا این نرم افزار کار میکنه یا نه کسی نرم افزاری برای این گوشی معرفی می کنید
شما برای جاوا میتونید از نقشه های شهرها که به صورت جاوا هست استفاده کنید
دوست من 5310 قابلیت gps نداره ....
شما میتونید از نقشه هایی که بصورت جاوا هستند استفاده کنید مثل رهیاب تهران ...
هر کسی تو موبایلستان نقشه زنجان رو کالیبره کرده و بچه ها تو اینجا آپ کردن ، بدونن :
1 - ورژن 1 این نقشه اصلا دقیق نیست : به طور مثال جایی که من بودم ، با جایی که نقشه نشون داد 200 متر فاصله داشت و اصلا محله ما دیگه حساب نمیشد........
2 - ورژن 2 این نقشه هم که اصلا تو حالت آنلاین لود نمیشه .....
هر کسی تو موبایلستان عضوه ، اگه تونست این دو مورد رو بگه ، ممنون میشم..............
سلام , خسته نباشید .
میخواستم به اطلاع شما برسونم که نقشه تقریبا جامع و کامل بابل قراره با اولین UPDATE نقشه های گوگل در Google Maps قرار بگیره . که خودم اونو در گوگل مپ میکر ساختم .
اگه امکانش هست و میشه لطفا 2, 3 هفته دیگه که نقشه ها Update شدن اونو برای Garmin یا Smartcom آماده کنین تا نیازی به ارتباط با سرور گوگل و هزینه ی GPRS برای دیدن و استفاده ار اونا نباشه .
برای اطلاعات بیشتر :با تشکر : محمد رضاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام کسی نقشه برازجان را نداره برای اسمارت کام .
لطف کنین یکی نقشه برازجان را برام بزاره
سلام.نقشه فولادشهر رو كسي نداره؟
مرسي
چند نقشه ايران در اين صفحه وجود دارد . اين نقشه ها چه فرقي با هم دارند ؟
salam agha mojtaba ,ba tashakor az zahmati ke baraye etlaresani mikeshid man mobtadi hastam ,man SmartComGPS_v 1.55_Unsigned-english.zip (386.2 کيلو بايت, مشاهده : 4955)
Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 - Farsi.zip (235.5 کيلو بايت, مشاهده : 4323)
GPS.pdf (204.3 کيلو بايت, مشاهده : 4539)down load kardam bad az un zip kardansh chekar bayad boknam agar e momkene mano rahnamayee befarmayeed ba tashakor
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)