میشه لینکش رو بدین اینجا اینقدر تو در تو هست که این تاپیک هم به زور پیدا کردم
میشه لینکش رو بدین اینجا اینقدر تو در تو هست که این تاپیک هم به زور پیدا کردم
برای این مشکل چند تا راه وجود داره. خودت بهترین راه رو که واست جواب میده رو تست کن و انتخاب بکن :
1. استفاده از برنامه هاماچی :
قسمت مربوط به برنامه هاماچی این پست رو بخون :
2. ولید کردن IP :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. NAT کردن روتر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی صفحه زیر روتر خودت رو انتخاب کن. توی صفحه بعد تبلیغات رو اسکیپ بکن. توی صفحه بعدی بازی مورد نظرت رو (استرانگ هولد کروسیدر) کلیک کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنون از راهنماییت
من می خوام FIFA11 بازی کنم
اولین پیشنهادتون که هیچی سردر نیاوردم سومی هم تو بازیاش FIFA11 نداره می مونه دومی که اگه می تونی توی WIN7 توضیح بدین من هرکاری کردم نشد
ADSL من D-LINK مدلشم DSL-2640U هست
بازم از راهنماییاتون ممنون
با gprs ایرانسل (سرعت دانلود 28 کسی تونسته بازی کنه ؟)
پینگ مهم تره
مهم پهنای باند نیست
سلام
من کرک ، پچ و برنامه رو با هر سختی بود دان کردم و همه مراحل رو رد کردم ، یعنی بازی رو پچ وکرک کردم و بعد اکانتم رو ساختم وفعالش کردم و...
حالا باید چیکار کنم
من اولین بارمه دارم انلاین بازی می کنم وهیچ چی نمی دونم ، وقتی برنامه رو باز می کنم و مراحل رو طی می کنم یه پنجره باز میشه که توش my game رو انتخواب می کنم وبعدش یه لیست میاد که نمی دونم باید چیکار کنم.
خواهش می کنم ساده توضیح بدید.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون متوجه میشی همه چیز رو.
ممنون از راهنماییتون
اون پست رو خوندم ولی حالا نمی دونم وقتی وارد بازی میشه باید چیکار کنم ، یعنی بعد از اینکه کار ها رو انجام دادم بازی قلعه رو خودش بالا میاره و بعدش نمی دونم چیکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
وقتی رفتی توی یه روم و هاست بازی رو استارت کرد خودش خودکار میره تو بخش بازی چند نفره و اونجا یه سری تنظیمات هست مثل پول دو طرف ، مدت زمان No rush یعنی حمله نکردن و ... آخرش هم یه تیک سبز رنگ رو میزنی به نشونه اعلام آمادگی و میری تو بازی
سلام.
روشي هست كه بشه با استفاده از بلوتوث 2 كامپيوترو براي بازي آنلاين بهم وصل كرد؟
توضيح بديد لطفا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)