هر دوشون عالین فقط چون یه مدت(نزدیک 2 هفته) کم شده قیمت رفته بالا
هر دوشون عالین فقط چون یه مدت(نزدیک 2 هفته) کم شده قیمت رفته بالا
خودت بدتر حرف زدیها
یکجا میگی که تبلیغات سایت فروش آنلاین نکنید بعد خوت میای میگی که از کی بخره شما خودت عند تبلیغاتی البته ناراحت نشی ها .
راستی مگه سواری ماشینی که با چیزی میخای برخورد کنی مواظب باش تصادف نکنی. شوخی میکنم . باشه از این به بعد تبلیغات سایت خارجی رو میکنیم. ممد نکنه فکر کردی اینجا خارجه. شوخی میکنم .
Last edited by mayabia; 23-06-2008 at 20:20.
آقا چرا این جوری میکنید بابا شلوغ نکن اگه شما هم جای REGISTERED USER بودید روز 100 بار یه سوال تکراری جواب میداید کلافه میشدید .
جو دوستانه رو لطفا خراب نکنید لطفا................................
سلام دوستان .......
من حداکثر 2 تومن میتونم پول بدم . و دنبال لپتابی از توشیبا می گردم که در کارهای گرافیکی قوی باشه و Dx10 رو پشتیبانی کنه .
لطفا منو راهنمایی کنید .
حسين آقا سلام
بالاترين كانفيگ 1520 اينسپايرون چيه و آيا 1525 نيز مثل 1520 توصيه مي كنيد يا نه
گرافيك 8600 gforce تا داريكت ايكس چند را ساپورت مي كنه؟
من حسين نيستم ولي جوابت رو ميدم...
دل 1525 هم توصيه ميشه اما كارت گرافيك نداره... (فقط داري گرافيك شير هست)
جيفورس 8600 هم دايركت ايكس 10 رو ساپورت ميكنه...
جو اينجا هم خراب شده..... پيش پا افتاده ترين سوالا (تازه خيلي ها هم تكراريه) رو چند بار مي پرسيد...
حق دارن عصباني شن خب
maghsodlo با شما نبودم...
آقای REGISTERED USER
نظر شما درباره HP Pavilion HDX چیه آیا تو ایران پیدا میشه ؟
يه كم هم سرچ كنيد بد نيست..
البته اينمال پارساله
لپ تاپ 20 اینچی HP مدل Pavilion HDX مخصوص بازی های کامپیوتری
شرکت اچ پی به زودی لپ تاپ ویژه اجرای بازی های کامپیوتری به بازار عرضه خواهد کرد این کامپیوتر همراه که HP Pavilion HDX نام دارد با وزن 5 کیلو و 400 گرم دارای LCD 20 اینچی است. اندازه بزرگ این لپ تاپ این امکان را میدهد که دارای یک کیبرد بزرگ مناسب برای بازی های کامپیوتری باشد. این کامپیوتر به کارت گرافیک Nvidia مدل Geforce Go 8000 مجهز است و خروجی HDMI و درایو HD DVD است. درون این کامپیوتر یک کنترل از راه دور سیستم Windows Media نیز تعبیه شده است
Last edited by persia007; 23-06-2008 at 21:22.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)