تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 209 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از دو 3 تا مغازه پرسیدم.
    ممنون میشم قیمت بگیری. چون کویر اینجا ارزونتر بود!
    این پیشرو سفیدش خیلی قشنگه. رنگای دیگش زیاد چنگی به دل نمیزنه. نظر شما چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دو 3 تا مغازه پرسیدم.
    ممنون میشم قیمت بگیری. چون کویر اینجا ارزونتر بود!
    این پیشرو سفیدش خیلی قشنگه. رنگای دیگش زیاد چنگی به دل نمیزنه. نظر شما چیه ؟
    قیمت چند بود؟
    والا قشنگتر که چه عرض کنم دیدم این رنگ یه جورایی همه گیر نشده مثل آبی و قرمز و ... واسه همین این رنگی برداشتم

داره خودمونی میشه herfei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشید من کلا زیاد در زمینه موتور اطلاعاتم زیاد نیست . میشه بگید فرق CG با Cdi چیه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید من کلا زیاد در زمینه موتور اطلاعاتم زیاد نیست . میشه بگید فرق CG با Cdi چیه؟
    فکر کنم تفاوتشون در مورد سیستم جرقه زنی هستش.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قیمت چند بود؟
    والا قشنگتر که چه عرض کنم دیدم این رنگ یه جورایی همه گیر نشده مثل آبی و قرمز و ... واسه همین این رنگی برداشتم
    حدود 850 فکر کنم. حالا اگه فرصت کردی یه قیمت بگیری ممنون میشم.
    کویر غیر رادیسون و رکورد مدل دیگه ای هم داره (طرح کاب)؟ شاید مدل دیگه ای بوده!

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرقشون اینکه اولی نام ثبت شده یک نسل بعد از هوندا CB هست و دومی خلاصه ی سیستم جرقه زنیه دشارژر خازن هست
    cdi یک کیک متشکل از میکروپروسسور هست که بنا به دستوراعمال بین بار تخلیه می تونه تاخیر بندازه و روی موتورسیکلت honda cg 125 از سال 1998 نصب شد .
    سی.جی های نسل اول (1976) 6 ولت بودند که با ورود به انگلستان به 12 ولت ارتقا یافتند و در همین کشور تبدیل به سی.دی.آی شدند و سیستم قدیمیشون برداشته شد . نام موتورهای سی.جی دارای سی.دی.آی cg 125 W هست که البته این نسل هم تا 2008 چندین بار تغییر یافت و نهایتا از رده خارج شد .
    سیستم جرقه زنیه cdi هم روی موتورسیکلت ، اتومبیل و هوپیماهای خاص وجود داره . هر چند در اتومبیلهای پیشرفته از دو تا همزمان یا با واسطه ی یک کیت دیجیتال استفاده می شند . مثلا در موتورسیکلت هایی که سیستم سوخت رسانیشون دیجیتالیست این کیت هم وابسته به همون کیت سوخت رسانیه

8. 6 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام قیمت گرفتم
    موتور افزایش قیمت داشته حالا علت میتونه فصل باشه که استقبال زیاد میشه میتونه تورم باشه میتونه شایعات در مورد بنزین باشه
    کویر 130 سیسی رادیسون 960.000
    پیشرو رینگ اسپوک 860.000 رینگ اسپورت 880.000
    احسان 125 آر دی 850.000 رینگ اسپورت البته سری جدید احسان قیافش منگل هست
    بنظرم کویر بردار
    صلاح دولت خویش خسروان دانند
    Last edited by majid.shiraz; 16-08-2010 at 20:05. دليل: غلط املایی

10. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14

سلام . از بس این بحث برام مهم بود عضو سایت شدم .

باجاج یه موتور جدید زده که پولسار 135 اسمشه. چند روزه خیلی رفتم تو نخش. میخواستم فردا برم یکی بخرم که اومدم تو اینترنت تحقیق کنم و سر از اینجا در آوردم.(( فکر کنم قیمتش حدود 1500000 تومنه))

تو یه تالار دیگه اینقدر از پولسار بد گفته بودند که اصلا نا امید شدم از زندگی و گند زده شد به تصمیمم.

درباره ی سرعتش خیلی کنجکاوم . طبق گفته ی بعضی دوستان 200سی سیش 120 تا زوری میره. یعنی سی دی ای 125 خودمون میگیرتش. من بیش از اینا ازش انتظار داشتم.

حالا 1 سوال فنی ::

با این حرفا چرا هنوز مردم میرند پالس و پولسار و.. میخرند؟؟ تازه با این قیمت بالا ؟؟

ممنون میشم کمکم کنید. با این اوصاف من بخرمش یا نه ؟

((خواهشا تعصب ممنوع))

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وسط میدون موتورم خاموش کرد . زدم کنار دیدم شیر بنزینو بستن و از باک حدود چند لیتر کمه . دیگه نمی دونم چه خبره تو این کشور و عجب مردمی پیدا می شند . این بار دومیه که شیلنگ بنزین رو یکی در آورده و از باک بنزین بردن .

یه سری LED تو گمرک هست که بصورت یک نوار باریک می فروشند . یه نوار باریک مثلا 3 میلیمتر در 10 سانتیمتر که روش چندتا دیود هست . اینا رو شما دیدید . زیاد هستند قیمتشونم کمه . بگمانم کمتر از 2 هزار تومان . می خوام بدونم چقدر مصرف دارند .

تنکیو

13. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وسط میدون موتورم خاموش کرد . زدم کنار دیدم شیر بنزینو بستن و از باک حدود چند لیتر کمه . دیگه نمی دونم چه خبره تو این کشور و عجب مردمی پیدا می شند . این بار دومیه که شیلنگ بنزین رو یکی در آورده و از باک بنزین بردن .

یه سری LED تو گمرک هست که بصورت یک نوار باریک می فروشند . یه نوار باریک مثلا 3 میلیمتر در 10 سانتیمتر که روش چندتا دیود هست . اینا رو شما دیدید . زیاد هستند قیمتشونم کمه . بگمانم کمتر از 2 هزار تومان . می خوام بدونم چقدر مصرف دارند .

تنکیو
    یعنی میخوای بگی مردم اینقدر فقیر شدن که واسه چند لیتر بنزین هم دست به دزدی میزنن؟! این حرف و نزن که خیلی ناراحت میشم
    مگه دزد گیر نگذاشتی واسه موتورت!؟
    بنظرم باید فکر یه باک سیار باشیم!
    موتورو قفل و زنجیر کنیم باک رو هم برداریم همراهمون ببریم!
    یه نفر تعریف میکرد که دوستش داشته از یه خیابون خلوت با موتور میرفته که یه پیر مرد واسش دست تکون میده که نگه دار منو هم تا آخر خیابون برسون، پسره وامیسه یهو یه نفر با چاقو میپره جلو موتورو میگیرن و 2 نفری با پیرمرده فرار!!
    موتورشم رفت که رفت
    پیرمردا هم خطری هستنا
    جدی خیلی باید مواظب بود دوست من ماه مضون 2 سال پیش یه سی دی آی داشت جلوشو میگیرن که باید موتورتو بفروشی به ما پولمونم نقد هست و از این حرفا رفیق ما هم میگه نه و خلاصه وقت افطار که همه گرم خوردن بودن یواش اومدن تو حیاط و موتورو بردن
    کاش همه دزدیا چند لیتر بنزین بود
    موفق باشی پیرمرد

15. 2 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •