سلام. طبق روند معمول كنكور ارشد،در صورتي كه تا 31 شهريور 93 فارغالتحصيل بشيد مي تونيد شركت كنيد. برا معدل هم بايد معدل واحدهاي پاس شده تا 31 شهريور92 را وارد كنيد.
سلام. طبق روند معمول كنكور ارشد،در صورتي كه تا 31 شهريور 93 فارغالتحصيل بشيد مي تونيد شركت كنيد. برا معدل هم بايد معدل واحدهاي پاس شده تا 31 شهريور92 را وارد كنيد.
یعنی من با این شرایط که گفتم می تونم کنکور ثبت نام کنم؟؟ (90 واحد پاس کردم)
31 شهریور 93 فارغ التحصیل نمیشم به احتمال زیاد .... سال بعدش هم می تونم شرکت کنم؟
میتونی شرکت کنی و امتحان بدی مشکلی نداره فقط بعد که نتیجه اومد اگه تا پایان شهریور 93 فارغ تحصیل میشی میتونی انتخاب رشته کنی ولی اگه فارغ تحصیل نمیشی نباید انتخاب رشته کنی اما دانشگاه آزاد مشکلی نداره اگه قبول بشی ترم اول مرخصی میگیری واحد هایی که مونده رو پاس میکنی اما دولتی حتما حتما باید تا پایان شهریور 93 فاغ تحصیل شده باشی.
سلام. کسی هست بتونه راجع به کنکور "مهندسی طراحی محیط زیست" کمک کنه؟
برای کلاس های طراحی کجا برم؟
سلام
منابع و مأخذ آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد
دانشگاه تهران – دانشکده محیط زیست
الف – بیان تصویری :
1- عناصر طراحی بصری در منظر ،ترجمه دکتر محمدرضا مثنوی ، انتشارات دانشگاه تهران .1387
2- اصول و مبانی طراحی ، تالیف فرانسیس د . ک. چینگ ، ترجمه محمد حسن اثباتی ، انتشارات مارلیک 1375
3- معماری فرم ، فضا و نظم ، تالیف فرانسیس د . ک. چینگ ، ترجمه زهره قراگوزلو ، انتشارات دانشگاه تهران 1370
4- پرسپکتیو ، تالیف گوین وایت ، ترجمه هرمز معزز ، انتشارات نوبهار 1350
5- تکنیک های گرافیک ، مترجم منصور حسامی ، جهاد دانشگاهی هنر 1376-
6- تکنیک های گرافیک ، ابزار و روشها ، مترجم اردشیر کشاورز ، جهاد دانشگاهی هنر 1376
7- SITE ANALYSIS, JAMESA,CANADA,2001
8- ARCHITECTURAL DRAWING, PAUL . LASEAU,DESIGN PRESS,1991.
9- GRAPHIC THINKING FOR ARCHTECTS AND DESIGNERS, PAUL, LASEAU, VAN NOSTRAND REIN HPLD COMPANY , NEW YORK . 1980
10-ILLUSTRATION GUIDE, LARY EVANS, VAN NOSTRAND HOLD COMPANY , NEW YORK,1982
11- LANDSCAPE GRAPICS GRANT W. REID , BUTTER WORTH ARCHITECTUR/U.SS,1987.
12- PLAN GRAPICS.T.D. WALKER PDA PUL PUBLISHERS,1975.
13 – ARCHITECTURAL RENDERING ULLUSRA TIN,VOL 1.1.1992,MEISEI PUBLICATION,JAPAN.
14- GRAPHIV FOR ARCHITECTURE,FORSETH, KEVIN,VAN NOSTRAND REINHOLD COMPANY, U.S.A.1980
15- FROM CONCEPT TO FORM, GRANT,E. VAN NOSTRAND REINHOLD COMPANY, U.S.A.1992.
ب- اطلاعات عمومی محیط زیست:
1- منظر : الگو ،ادراک و فرآیند- ترجمه بهناز امین زاده ، انتشارات دانشگاه تهران ، 1382
2- زبان منظر ، ترجمه سید حسی بحرینی 0 بهناز امین زاده ، انتشارات دانشگاه تهران ، 1384 .
3- برنامه ریزی محیطی برای توسعه زمین ، ترجمه سید حسی بحرینی-کیوان کریمی ، انتشارات دانشگاه تهران ،1381
4- مبانی و اصول محیط زیست ، تالیف کنت وات ، ترجمه وهاب زاده انتشارات اترک
5- شهر همچون چشم انداز ، ترجمه فرشاد نوریان ، شهرداری تهران و1376.
6- مقدمه ای بر شناخت محیط زیست ، تالیف کامبیز بهرام سلطانی ، حفاظت محیط زیست ،1365
7- مجلات محیط شناسی ، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران ، مقالات مربوط به طراحی محیط .
8- باغ ایرانی ، خوانساری ، مقتدر ، سازمان میراث فرهنگی ، 1383.
ج - فضای سبز شهری ، تاریخ و معماری آن :
1-درختان و محیط زیست ، هنریک مجنونیان ، سازمان حفاظت محیط زیست 1369.
2- گیاهان پوششی ، سازمان پارکها و فضای سبز تهران ،1372
3- مباحثی پیرامون پارکها و فضای سبز و تفرجگاهها ، تالیف هنریک مجنونیان ، سازمان پارکها و فضای سبز تهران
4- باغ های ایران و کوشک های آن تالیف دونالد وبلبر ، ترجمه مهین دخت صبا ، بنگاه ترجمه و نشر کتاب
5- گونه های گیاهی سازگار با شرایط آب و هوایی تهران ، سازمان پارکها و فضای سبز تهران.1371.
6- فضاهای شهری – طراحی ، اجرا مدیریت ، ترجمه حسین رضایی و همکاران ، شهرداری تهران .1373.
7- مجلات فضای سبز - سازمان پارکها و فضای سبز تهران.
8- GARDEN TREES. THE ROYAL,HORTICUTURAL,SOCTRRTY, LONDON,1996.
TREE SIN URBAN DESIGN , H NEY F. ARMOLD, VAN NOSTRAND RFTNHOLD COMPANY, NEW YORK 1986.- 9
LANDSCAPE DESIGN WITH PLANTS. BRAN CLOUSTNT LANDSCAPE IMOTITUTE,1999 - 10-.
د- زبان تخصصی :
1- کلیه کتابها و مجلات مربوط به طراحی محیط ، معماری و طراحی منظر به زبان انگلیسی به طور
مثال کتاب :LANDSCAE AND SUSTAINABLITY , JOHN BENSON (EB, SPON PRESS.)
مجلات :
LANDSCAPE DESIGN-
LANDSCAPE ARCHITECTURE-
LANDSCAPE AND URBAN PLANNING -
قابل ذکر است که منابع ارائه شده تنها به منظور راهنمایی و آشنایی با رشته مهندسی طراحی محیط معرفی شده اند و توصیه می شود داوطلبین منابع موضوعات مشابه را نیز مطالعه نمایند.
لینک دانلود سوالات کنکور ارشد سال 90 ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنماییتون. ولی من بیشتر مشکلم با بخش عملیه. و اینکه برای کلاسهای اسکیس جایی رو توصیه می کنید؟
خیلی ممنون از راهنماییتون. ولی من بیشتر مشکلم با بخش عملیه. و اینکه برای کلاسهای اسکیس جایی رو توصیه می کنید؟
اگه در گوگل سرچ کنید کلاس هایی رو پیدا میکنید
ولی من اصلا توصیه نمیکنم
آقا من تمام واحدهام رو تموم کردم، چند ترم معطل پایان نامه موندم و هنوز تموم نشده. اگر این ترم دیگه با درخواست افرایش سنوات موافقت نشه چی میشه ؟
اگر مدرک ندند به جاش مدرک معادل یا گواهی پایان دوره ای چیزی نمیدند ؟
آزاد تهران مرکزم.
سلام دوستان من کارشناسی نرم افزار دارم
الان بخوام با کمترین و هزینه و اسانترین راه واسه گرفتن ارشد این رشته چیه؟فراگیر پیام نور یا خود پیام نور کی دانشجو میگیره و از چه طریق؟ دوستان کسی اطلاع داره ترمی چند واسه ارشد رشته کامپیوتر در میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)