ممنون از شما با 100 تومن درست شد
عجب نمایندگی دزدیه
معروفه به این کار باورم شد
ممنون از شما با 100 تومن درست شد
عجب نمایندگی دزدیه
معروفه به این کار باورم شد
سلام.
روآ سال دوگانه سوز دارم
دیروز بعد از یکی دو هفته گاز زدم
همون موقع وقتی میذاشتم روی گاز، یه صدای بوقی از پشت ماشین شنیده میشد
که وقتی گاز میدادم قطع میشد
پام رو از روی گاز برمیداشتم باز میومد.
امروز باز گذاشتم روی گاز این جریان نبود.
مشکل از چی میتونه باشه؟
آیا اصلا مشکلی هست؟
سلام
چند روزه که ماشینم موقع حرکت صدای عجیبی میده
وقتی که راه میفته یه صدای لرزش از سمت راننده شنیده میشه ، فکر کنم از طرف کمک فنرا باشه
به تعمیر کار نشون دادم گفت مشکلی نیست ، البته تعمیرکارای شهر ما زیاد حرفه ای نیستن ، معمولا برای مشکلات اساسی باید بریم شهرای دیگه
ماشین 405 ـه
سلام شما شیر کپسولتونو چک کنید و در صورت لزوم باز و بسته کنید شاید حل شه اگه بوی گاز حس می کنید سریع مراجعه کنید
ممنون
سلام یه پراید دوگانه 86 دارم دور موتورش تو چند وقتی هست بالا رفته سیمگاز و استپرشو هم عوض کردم درست نشده مشکل از کجاش میتونه باشه ؟
سلام پراید74 دارم که هر از مدت 30 ثانیه دل میزنه شمعها و وایرها نو کردم اثر نداشت لطفا کمک نمایید تشکر
اگه با تعویض استپر و تنظیم کامل درست نشد و مطمئیند که دیاگ ایروری نشون نمیده سنسور rpm رو چک کنید ممکنه مشکل حل شه البته نگفتید که روی گاز ایجوریه یا بنزین و یا هردو؟
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
چون پراید شما کاربراتوریه صافی و پمپ بنزین و کاربراتور رو چک کنید مخصوصا پمپ بنزین اگه کثیف یا ضعیف شه ایجوریه
سلام من بطور دستی برای اینکه شتاب ماشین پراید کاربراتوری بهتر بشه پیچ دلکو را شل کردم تا دور موتور متعادل شد و دلکو را کمی چرخاندم و هنگام شتاب گیری موتور غرغر نمیکرد تا بهتر شد ولی مطمئن نیستم درست تنظیم شده راهنمایی نمایید چطور بدون چراغ آنرا تنظیم نمایم
اساتید راهنمایی می کنند فقط تنظیم اوانس و ریتارد به این نکته توجه کنید که موقع خاموش کردن موتور دیر خاموش نشه و میگن که باید وقتی خاموش می کنید یه کم موتور به عقب بر گرده ولی دقیقشو فراموش کردم مواظب باشید که با زیاد شل و سفت کردن دلکو نشکنه
سلام دوستان از وقتی که مجبور شدم پرشیا رو به نمایندگی افتضاح فلان ببرم برای مشکل سیم کشی فن نمیدونم چرا ماشین اونجوری که باید جون نداره و بعضی وقتا هم توک بد جوری می خوره آیا باز کردن و بستن ecu تنظیمشو به هم میزنه چکار کنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)