شانس نداریم ما!adsl داریم ولی هر وقت میخوایم تو gamespy وارد بشیم ارور میده اما وقتی با dial up وصل میشم درست میشه!به نظرتون مشکلش چیه؟
حالا تو این لیست از بین این همه مال شما رو چه جوری پیدا کنم؟
شانس نداریم ما!adsl داریم ولی هر وقت میخوایم تو gamespy وارد بشیم ارور میده اما وقتی با dial up وصل میشم درست میشه!به نظرتون مشکلش چیه؟
حالا تو این لیست از بین این همه مال شما رو چه جوری پیدا کنم؟
سلام راست مي گي ايران اير توي ليست خودش 767 نداره ولي مي شه شما هنگام پرواز از 767 استفاده كنيدچون كلا پرواز شركت ايران اير آنلاين نيست در ضمن ديشب هم نتونستيم پرواز كنيم
موفق باشيد...
دوستانی که انلاین پرواز میکنن بگن از کدوم سایت و سرور پرواز میکنن!
من هم همین مشکل رو دارم
راستی جریان فعال کردن دایرکت ایکس 10 چجوریه؟!
مگه خودش فعال نیست توی ویستا؟!
سلامکاپیتان های عزیز من چند تا سوال داشتم که شاید سوال خیلی ها باشه. البته از اینور اونور دستوپا شکسته یه مطالبی خوندم اما واقعا توضیحش گنگ بود.اول اینکه من اگر مثلا از امام خمینی می خوام برم مهرآباد باید از چه طریق بفهمم فاصله ام تا مهرآباد چقدر است یا چقدر مونده که برسم. اگه از طریق GPS است این گزینه کجاش قرار داره؟ یا حالا هرجای دیگه. بعد اینکه این گزینه حالا هر جایی که وجود داره مشکلی با مسیر تعیین شده نداره؟ یعنی اینکه خوب همه میدونن که برج مارو یه دور دورانی میچرخونه تا ازونور برسیم به مهراباد و آیا این فاصله ی هواپیما از فرودگاه مقصد رو نشون میده ؟و اینکه وقتی مثلا در فاصله ی 7 یا 8 مایلی یا نمیدونم بیشتر در ارتفاع مثلا 11000FT قرار داریم من از کجا بدونم که فرودگاه مهراباد در چه سطحی از دریا قرار داره؟و دیگه اینکه من این سیر نزولی رو با چه فرمولی به دست بیارم که اول باند فرود بیام؟ مثل میزان کاهش ارتفاع از طریق ارتفاع فعلی و ارتفاع فرودگاه مقصد از سطح دریا و ست کردن سرعت در آن حالت. چون یه جا یه فرمولی بود که میگفت در مثلا یک دقیقه 1000FT سیرنزولی داشته باشی. این مقدار با نتظیم کردن Vertical speed به دست میاد. و خوب مسلما غیر از تجربه حتما یه فرمولی چیزی داره یه چطور تو یک دقیقه این مقدار کاهش ارتفاع داشته باشیم این مهمه...البته با FSpassenger هم در حین پرواز یه گزینه هایی برای انجام اینجور فرمولا داره اما یکم گنگه...از دوستانی که وارد هسنتد خواهشن اگه میشه پایین دکترا صحبت کنند که ما هم بفهمیم. مرسیاووووه ه ه حالا کیه که جواب بده؟؟؟
درسته . پس امشب پروازه؟
kiuna جان
با gamespy كار ميكنم تو قسمت multiplayer تو fs اونجا ميبينيش براي وارد شدن هم به يك اكانت نياز داري كه از همونجا ميتوني اقدام كني.
اینو و فهمیدم!
ولی سوال بالا رو جوابش رو نگرفتم!!!
سلام.
خوش به حالتون. D: .
شاید من امشب نباشم. ولی اگه بودم حتما به جمعتون می پیوندم...
فقط مسیر پرواز رو بگید...
ممنون.
پرواز ایران ایر کلا آفلاین نیست،آنلاین هم داره که باحال تره!سلام راست مي گي ايران اير توي ليست خودش 767 نداره ولي مي شه شما هنگام پرواز از 767 استفاده كنيدچون كلا پرواز شركت ايران اير آنلاين نيست در ضمن ديشب هم نتونستيم پرواز كنيم
موفق باشيد...
امیدوارم امشب سرور ساخته بشه.کی زحمتشو میکشه؟درسته . پس امشب پروازه؟
از دیدنت خوشحال میشم،مسیر از شیراز به رشت هست.شاید من امشب نباشم. ولی اگه بودم حتما به جمعتون می پیوندم...
فقط مسیر پرواز رو بگید...
ادیت:والا یادم نیست،شایدم از نیشابور به رشت!!
Last edited by grand theft auto; 26-09-2009 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)