تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 141 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1406

نام تاپيک: سوالات و حل مشکلات در مورد فایل‏های تصویری و فیلمهای دانلودی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چه زمانی نیاز به نصب DirectX است؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چه زمانی نیاز به نصب DirectX است؟
    در تعریف ساده DirectX وظیفه ارتباط دادن و تفسیرگر مابین بازیها و برنامه های مولتی مدیا(پلیر و...) با سخت افزارهای مربوطه(و شبیه سازها) رو برعهده داره...
    نسخه ای از دایرکت اکس با ویندوزتون نصب میشه(از موارد پایه ای این سیستم عامل محسوب میشه) و نصب ورژنهای جدیدترش هم کار درست و لازمی است.
    پس در نتیجه پاسختون میشه: همیشه...

3. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در تعریف ساده DirectX وظیفه ارتباط دادن و تفسیرگر مابین بازیها و برنامه های مولتی مدیا(پلیر و...) با سخت افزارهای مربوطه(و شبیه سازها) رو برعهده داره...
    نسخه ای از دایرکت اکس با ویندوزتون نصب میشه(از موارد پایه ای این سیستم عامل محسوب میشه) و نصب ورژنهای جدیدترش هم کار درست و لازمی است.
    پس در نتیجه پاسختون میشه: همیشه...
    مرسی از پاسختون. فقط دو تا سوال واسم پیش اومده
    1- یعنی الان که سیستم عامل لپتاپ من ویندوز هشت 64 بیتی هستش و تمامی درایورهاشم شناخته، خود ویندوز، دایرکت ایکس رو نصب کرده و نیازی نیست که من نصب کنم، درسته؟
    آخه بعد از نصب ویندوز سه تا درایور مورد نیاز که برای bluetuth و card reader و Powr management بودندو نصب کردم تا device manager همه سخت افزارها رو بشناسه. البته با اینکه دیگه تو device manager مشکلی نداشتم ولی از خود سایت اصلی سازنده، درایور کارت گرافیک و صدا رو هم نصب کردم.
    2- چرا با اینکه سیستم عامل، سخت افزارهای sound و graphic Ati رو شناخته ولی بازم تو سایت اصلی سازنده با انتخاب مدل لپتاپ و همون سیستم عامل، بازم درایور گرافیک و صدا معرفی کرده؟
    Last edited by sara.radan; 07-07-2013 at 10:22.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مرسی از پاسختون. فقط دو تا سوال واسم پیش اومده
    1- یعنی الان که سیستم عامل لپتاپ من ویندوز هشت 64 بیتی هستش و تمامی درایورهاشم شناخته، خود ویندوز، دایرکت ایکس رو نصب کرده و نیازی نیست که من نصب کنم، درسته؟
    آخه بعد از نصب ویندوز سه تا درایور مورد نیاز که برای bluetuth و card reader و Powr management بودندو نصب کردم تا device manager همه سخت افزارها رو بشناسه. البته با اینکه دیگه تو device manager مشکلی نداشتم ولی از خود سایت اصلی سازنده، درایور کارت گرافیک و صدا رو هم نصب کردم.
    2- چرا با اینکه سیستم عامل، سخت افزارهای sound و graphic Ati رو شناخته ولی بازم تو سایت اصلی سازنده با انتخاب مدل لپتاپ و همون سیستم عامل، بازم درایور گرافیک و صدا معرفی کرده؟
    سلام
    این بحث شما مبحثش به سخت افزار برمیگرده و نه بخش فیلم
    در مورد بازی ها خیلی به زبون ساده بگم چون براساس تکنولوژی و گرافیک روز هستند شما باید کارت گرافیک یا صدای خود ( در 99% موارد نیازی نیست ! ) را آپدیت کنی و دایرکت ایکس مورد نظر (بالاترین نسخه ) را نصب کنی تا بازی به خوبی در سیستم شما رندر و اجرا بشه
    اون مواردی هم که عرض کردید هیچ ربطی به این مقوله ندارند نصب درایور ها برای کار کردن سیستم شما و قطعات موردنظر آن هست ولی در مورد بازی مقوله متفاوت است در بعضی موارد صد درصد که باید قطعه مورد نظر ( کارت گرافیک و صدا ) نصب باشند و سخت افزار شما توانایی اجرای بازی را داشته باشند هیج، باید به روز هم باشند

6. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان .چه جوری میشه به فیلم با فرمتmkvزیرنویس با فرمتsrtچسباند؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان .چه جوری میشه به فیلم با فرمتmkvزیرنویس با فرمتsrtچسباند؟
    بصورت هارد ساب(رندر مجدد فیلم با چسباندن ساب):
    برنامه های این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جدیدتر برنامه این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بصورت سافت کد(قرار دادن ساب در کانتینر MKV):
    با برنامه MKV toolnix

برای سه علت مختلف یا مجموعه ای از این علتها:
    1-نسخه ای که در سایت هست جدیدتر از نسخه ویندوزتونه.
    2-نسخه در سایت کاملتره و بیشتر از ویژگیهای بیسیک یک درایور روشه + برنامه های مدیریت درایور هم با اون نصب میشه.
    3-نسخه سایت برای زمانی که اشکالی پیش بیاد و به اصطلاح درایور شما بپره گذاشته شده تا بتونید اونرو از یک منبع دانلود و مجدد نصب کنید.

9. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[QUOTE=Arash4484;7734887]بصورت هارد ساب(رندر مجدد فیلم با چسباندن ساب):
    برنامه های این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جدیدتر برنامه این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بصورت سافت کد(قرار دادن ساب در کانتینر MKV):
    با برنامه MKV toolnix

باmkvtoolnixکارکردم اما زیرنویس را خرچنگ قورباغه یا بصورت نقطه......پخش میکنه؟؟؟چکارکنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اموزش کارکردن با mkvtoolixمیگذارین؟تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باmkvtoolnixکارکردم اما زیرنویس را خرچنگ قورباغه یا بصورت نقطه......پخش میکنه؟؟؟چکارکنم؟
    اموزش کارکردن با mkvtoolixمیگذارین؟تشکر
    باید مشکل از انکدینگ زیرنویستون باشه ، با نت پد تغییرش بدهید و در حالتANSI امتحانش کنید، در برنامه تنظیمات روی دیفالت باشه...
    اگر حل نشد، در برنامه روی ساب اضافه شده کلیک کنید، در بخش پایین برنامه، تب General track options روی per قرار بدید

در تب بعد (Format specific options) گزینه MS-ARAB رو انتخاب کنید

و ماکس کنید...

13. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[QUOTE=Arash4484;7737286]باید مشکل از انکدینگ زیرنویستون باشه ، با نت پد تغییرش بدهید و در حالتANSI امتحانش کنید، در برنامه تنظیمات روی دیفالت باشه...
    اگر حل نشد، در برنامه روی ساب اضافه شده کلیک کنید، در بخش پایین برنامه، تب General track options روی per قرار بدید

در تب بعد (Format specific options) گزینه MS-ARAB رو انتخاب کنید

و ماکس کنید...[/Q
    باتشکر از شما.اما بازم نشد .بعضی فیلم هارو راتولب تابم نشان میده بازیرنویس درست اما وقتی میزنم به گیرنده دیجیتال زیرفیلم فقط نقطه نقطه نشان میده.چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •