نمیشه اصلا
مگه میشه 230نفر مهر برن کلاس اونوقت 5 نفر بهمن برن؟!!!
نه بابا
بعید میدونم شبانه رو بهمنی کنن
نمیشه اصلا
مگه میشه 230نفر مهر برن کلاس اونوقت 5 نفر بهمن برن؟!!!
نه بابا
بعید میدونم شبانه رو بهمنی کنن
سلام
من شیرازم
من دانشکده غیر انتفاعی زند شیراز قبول شدم ( وسط شهره و از خونمو تا اونجا فقط 15 دقیقس )
از طرفی هم دانشگاه آزاد داریون داره دانشجو بدون کنکور میگیره ( نیم ساعت اونطرف شیرازه که سرویس رفت و برگشت هم در اختیارمون گذاشته ++ فقط هم شیف عصر داره که این خوبه )
دانشکده های غیر انتفاعی شیفت عصر هم دارن ؟
به نظرتون کدومو برم ؟
هر دو مهلت ثبت نامشون تا 5 شنبه همین هفتس
تو دوراهی گیر کردم کدومو برم
لطفا راهنمایی کنید
این عکسو توی گوگل پیدا کردم برا داریون
ابن باغ ارم روبرو غیر انتفاعی زند
![]()
بچه ها سازمان سنجش زده ثبت نام چهارشنبه و پنج شنبه ، ما زنگ زدیم برا دوستم دانشکده گفتن چیزی بهشون گفته نشده و الان فقط ثبت نام کارشناسی صورت میگیره !!! اطلاعاتی چیزی ندارید ...
وقتی سنجش میگه 6 و 7 مهر یعنی همون دو روز
یعنی دانشکده چرت میگه ؟مریضین مگه !؟
Last edited by milad_gta; 26-09-2011 at 14:35.
دانشگاه ما که سهمیه بندی کرده الف تا ش چهار شنبه ش تا ی هم پنج شنبه
یه سر به سایتشون بزن
سایتشون هم فقط درباره کارشناسی نوشته ...
كليه پذيرفته شدگان رشتههاي مختلف تحصيليمتمركز ضرورت دارد با رعايت موارد ذيل منحصراً در يكي از روزهاي چهارشنبه مورخ 6/7/90 و يا پنجشنبه مورخ 7/7/90 با دردست داشتن مدارك لازم، به شرح مندرج در بند«ج» اين اطلاعيه براي ثبت نام به محل قبولي خود مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه در زمان مقرر به منزله انصراف از تحصيل تلقي خواهد شد
مدارك لازم براي ثبت نام از پذيرفتهشدگان
1- اصلمدرك ديپلم متوسطه نظامجديد يا گواهي موقت پايان تحصيلات متوسطه نظام جديد دريكي از شاخههاي كاردانش يافني و حرفهاي صادره از محلتحصيل مبني برگذراندن كليه واحدهاي درسي در دوره سهساله، كارورزي و كارآموزي حداكثر تاپايان شهريورماه 1390.
2- اصل مدرك ديپلم متوسطه نظامقديم آموزش متوسطه يا گواهي موقت پايان تحصيلات نظام قديم ( هنرستان ) مبني بر گذراندن كليه دروسچهارساله.
3- اصل شناسنامه و دوبرگ فتوكپي ازتمام صفحات آن .
4- 6 قطعه عكس 4×3 تمام رخ تهيه شده درسالجاري .
5- فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي .
6- داوطلبان مرد لازم است مدركي راكه وضعيت نظام وظيفه آنان را با توجه به بند 3-2 مندرج در صفحات 2 تا 3 دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي كارداني نظامجديد (آموزشكدههاي فنيو حرفهاي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي) سال 1390مشخص كند، ارائه نمايند.
7- داوطلباني كه با استفاده از سهميههاي بنياد شهيد و امور ايثارگران پذيرفته شدهاند نيازي به ارائه تأئيديه سهميه محل قبولي ذيربط ندارند و همان عنوان سهميه درج شده در ليستهاي ارسالي به مراكز قبولي، ملاك تأئيد ميباشد.
8- داوطلباني كه با سهميه رزمندگان ستاد مشترك سپاه پاسداران(سازمان بسيج) و وزارت جهاد كشاورزي پذيرفته شدهاند تأئيديه آنان براي ترم دوم از طريق ارگان ذيربط به مؤسسه محل قبولي ارسال ميگردد.
بند 6 یعنی چی ؟ لطفا دربارش توضیح بدید.
یعنی یا باید کارت معافیت یا پایان دوره سربازی داشته باشین یا اینکه اون برگه سبز که نظام وظیفه براتون ارسال کرده و تاریخ اعزامتون توش هست رو ببرین برای ثبت نام.(در صورتیکه دفترچه اعزام ارسال کرده باشین این برگه رو دارین)
اگه هم تازه دیپلم رو گرفتین که فکر نکنم نیازی به مدرک خاصی داشته باشین.(این مورد رو دقیق نمیدونم چطوریه)
آقا این
دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي كارداني نظامجديد (آموزشكدههاي فنيو حرفهاي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي) سال 1390
کسی PDF رو داره؟
چون مثل اینکه این شهریه ها هم تو اون نوشته
من داشتم گم کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)