این ریتادر هست یعنی ترمز موتور که خیلی سریعتر از ترمز ماشینو نگه میداره
این ریتادر هست یعنی ترمز موتور که خیلی سریعتر از ترمز ماشینو نگه میداره
سلام از سفر اومدم با دست پر
آخر این گرگ فراری رو تو یه استراحتگاه ترکیه ای ها گیر انداختم
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 21-11-2011 at 14:15.
actros 1841 mp3--scania 124L--axor1840
volvo f12
actros 1843--scania 124L
![]()
سلام و خسته نباشيد
ميخواستم بدونم كاميونت ايسوزو بهتره يا كاويان( 5 تن)
قيمت اين دو تا كاميونت ميخواستم با سايت رسميشون
به نظر شما يخچال خوبه يا چيزاي ديگه باشه!
اين كار در آمد داره يا نه !ممنون ميشم پاسخ بديد.
برای داخل شهر میخوایید یا جاده؟؟
اگه برای داخل شه میخواییید 100% مطمئن باشید ایسوزو از کاویان بهتر هستش.ولی برای جاده چون کاویان جای بیشتر داره جای خواب داره بهتره ولی ایسوزو جای خواب ندارن باید نشسته چرت بزنی.ولی کاویان ها قطعات خوبی نداره اکثر قطعات اش چینی هست.اگه از نظر مالی مشکل ندارید بهتره ایسوزو بگیرید بهتره شاید الان پول زیادی هزینه کنید ولی تا چند سال دیگه ماشین هیچ خرجی نداره.جدیدا هم انگار ایسوزو ها abs دار شدن که ضعف ترمزیش نسبت به کاویان رفع میشه..
قیمت ایسوزو 35 هست قیمت کاویانرو ندارم حتما ارزونتر هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسخت
تا حالا كسي با اين ماشينا كار نكرده!
اين كار درآمد داره يا نه
سلام آقا توضیحات که زیاد پدر من هم متاسفانه باری کار نکرده وگرنه ازش میپرسیدم اینجارو بخون همه چی هست
افرادی هستن که باری دارن و کار میکنن اینجا از تجربیات شون نوشتن حتی از خاور ایسوزو و کاویان بادسان هم نوشتن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:توی این سفر که با پدرم رفته بودم واقعا فهمیدم چه شغ سختی و پر خطری دارن.ایشالا خدا هر چی راننده هست تو جاده ها دارن کار میکنن حفظ کنه.
توی جاده شب بود مه خیلی خیلی غلیظی بود طوری که سرعت ماشین به 30 رسیده بود بازم هیچی معلوم نبود باورتون میشه تو اون یک ساعت مه من بالای 50 بار جاده رو گم کردم یه جا بود که دیگه واقعا من قفل کردم هیچی معلوم نبود کنار جاده هم هیچ گاردی نبود اگه از جاده خارج میشد خدایی نکرده ماشن چپ میکردمیخواستم داد بزنم.اصلا تحمل نگاه کردن به جاده رو نداشتم انقدر استرس داشت.
چند روز پیش خونه یکی از دوست های بابام که ارمنی هم هستن رفتیم زن اش ازم پرسید که تا حالا با بابا رفتی ارمنستان.منم گفتم نه!!بهم گفت بهتر که نرفتی.منم تو دلم گفتم حتما داره به خاطر وضع شهر ارمنستان میگهپرسیدم چرا گفت اگه جاده ای رو که بابات میرره رو ببینی دیگه نمیزاری بره.
واقعا خدا راننده هارو تو این شرایط حفظ میکنه ایشالا که همشون سالم برن و برگردن پیش خانواده هاشون.
ببخشید زیاد حرف زدم![]()
اخی ترسیدی شیرین
آره مه خدایی باحاله . اوج هیجان رانندگی . منم میرفتم سرویس این شرایط رو تجربه کردم . آخرشه خدایی
ارمنستان و کلا جاده منتهی به مرز و بعد اون رو ببینید واقعا خوف میکنید
من چند بار تا نور دوز رفتم
وقتی میریسی گمرک رسما فکر میکنی جاده بعد گمرک وجود نداره کوههای خیلی بلند که از کنار رود ارس سر کشیدن وحشتناکه
خود جاده کردستان ایران که میره طرف مرز عراق هم یه شرایطی اینطوری داره .
خداییش چند تا جاده خطرناک ولی حساس تو ایران هست که بیشتر هم نزدیک مبادی خروجی و وردی هستن
مثلا یکی هم تنگ زال تو جاده بندر
Last edited by rami_hemi; 27-11-2011 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)