خودم فکر کنم مال انتی ویروسم هست !!
کاسپر 2010 هست ..
خودم فکر کنم مال انتی ویروسم هست !!
کاسپر 2010 هست ..
بله مطمئنم ماله کاسپر هست !!!!! چنین چیزی من ندیده بودم . کاسپر را غیر فعال کردم idm باز شد و ارور نداد !!!!!!!!!!
باید چیکار کنم دوستان ؟؟؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
دوستان خسته نباشن.
من یه مشکل اساسی پیدا کردم...
با دانلود منیجرم.
Internet Download Accelerator
من اکانته رپید شیر دارم.
تا اینکه دیروز یه طوری شد و همش یه پیغامی رو به من میده و تا اون رو گزینه yes رو روش انتخاب نکنم شروع به دانلود کردن نمی کنه سالم بودا یهو این طوری شد تر و خدا کسی میدونه دردش چی هستش؟
.
اینم عکس پیغامی که داده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(این عکسه چشه؟یه دقیقه درسته یه دقیقه خراب)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک معمولی عکس که کسی نتونستن بزرگش و ببینه)
تر و خدا یکی یه راه حلی چیزی بده این چه مرگش شده!
شما نرم افزار رو باید در قسمت Truest Zone به Kaspersky معرفی کنیدش که دیگه این مشکل بوجود نیاد
اطلاعات تکمیلی در این زمینه رو میتونید در تاپیک زیر پیگیر بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان من رفتم توی تنضیمات idm حالا نمیدونم چیکارش کردم که سرعت دانلودم آمده پایین شما نمیدونین که چیکارش کنم؟کسی میدونه کمکم کنه.دوباره هم نصب کردم مشکل حل نشد
با سللام
من مخوام دانلود منيجرم رو غير فعال كنم چگونه اين كارو انجام بدم
سلام
بهتر بود میگفتید دانلود منیجرتون چیه!!!
از منوی دانلود منیجرتون (IDM) برید به Option و تیک مرورگرهایی که نمی خواید تو اونها دانلود منیجرتون فعال باشه رو بردارید و ok کنید.
ما که نمیدونیم شما کجای نرم افزار رو دستکاری کردید ولی به هر حال با پاک کردن و نصب مجدد این نرم افزار تنظیمات رو میتونید مثل قبل برگردونید
سلام و خسته نباشيد
مدتيه كه دانلود منيجر براي دانلود فلش ويدئو از يوتيوب براي من از كار افتاده !
چند ماه قبل درست بود، اما تازگيا با ورژنهاي مختلفش هم كه تست كردم، دانلود نميكنه
همين Internet Download Manager تنظيمات خاصي داره براي دانلودش !؟
كسي ميدونه با چه نرم افزاري با سرعت و راحت ميشه از يوتيوب دانلود كرد
از منوی Download و سپس Option و از سربرگ File Types به اون قسمتی که فرمت فایل ها رو نوشته شما باید این فرمت FLV رو اضافه کنید
برای این کار دورون کادر مربوطه بعد از اخرین فرمت موجود یک Space بزنید و سپی FLV رو تایپ کنید و روی OK کلیک کنید و ترجیحا سیستم رو ریستارت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)