دوستاني كه مشكل FOLDER OPTION دارند اين فايلم امتحان كنند شايد جواب بده. فقط بعد از اجرا فايل سيستم و رست كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاني كه مشكل FOLDER OPTION دارند اين فايلم امتحان كنند شايد جواب بده. فقط بعد از اجرا فايل سيستم و رست كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه ویروسی گرفتم که task manager و kaspersky رو غیر فعال کرده.الان با کمک پست اول task manager رو فعال کردم اما کسپر ام جرا نمیشه هنوز.دوباره هم نصب نمیشه
چی کار کنم؟
کاسپر رو پاک کنید.برنامه Malwarebytes Anti-Malware رو نصب و آپدیت کنید و سیتم رو باهاش کامل اسکن کنید تا ویروس ها رو از بین ببره بعد کاسپر رو نصب کنید.
ممنون
نمیشه وقتی کسپر هست نصبش کنم؟
میشه. فقط گفتم چون ممکنه قاطی کرده باشه یک بار پاک بشه و دوباره نصب بشه.
سلام
سیستم من به ویروسی آلوده شده که پوشه برنامه هایی که محتوی فایل EXE هستند و در هارد usb می باشند زمانی که نشانگر ماوس روی آنها است folder is empty را نشان می دهد و در هنگام کلیک کردن پیغام.is not accessible......... access is denied
را می دهد و فایل را نمی توان بازو یا کپی کرد و اگر در برنامه نرو باز کنیم شکل فایل exe تغییر کرده و اجرا نمی شود
::::::: مشکل باز شدن پوشه را می توان حل کرد ولی همچنان شکل فایل exe بصورت dos می باشد و اجرا نمی شود:::::::::
با تشکر فراوارن
Last edited by frbmjb; 22-04-2009 at 00:59.
کسی جواب ما رو نمیده؟!!! ( آخرین کامنت در صفحه ی قبل. )
سیستمم یه ویروس جدید گرفته آنتی ویروسمم که نود 32 هست میشناستش توی فلاشم آنتی ویروس پاکش میکنه اما پشت سر هم میسازه دوبار
نام فولدرش هست Driver توی فولدرشم یه شکل سطل زبالس اسمشو یادم نیست اما اسم ویروسی که نود توی اسن فولدر پیدا میکنه Zex البته اگه اشتباه نکنم
کسی میدونه مشکلم چه جوری حل میشه ؟
همیشه احتماله گرفتن ویروس وجود داره1- آیا بعد از این کار باز هم احتمال داره که این ویروس روی سیستمم قرار بگیره؟پس شما از یه Internet Security توپ استفاده کن.
پیشناهاد میدم فرمت نکنی.الان میخوام هاردم رو فرمت کنم.
مگه نمیتونی آنتی بنصبی؟
عزیز رو هاردت کپیش کن بعد با آنتی جستجوش کن بعد دیگه هر کار دوست داری.- من کل دیتایی که رو سیستمم بود رو ریختم روی دی وی دی. که متاسفانه بعد از رایت کردن
دیدم فایل هایی با نام اتوران و یا thumbs روی دی وی دی ها قرار گرفته. آیا بعد از اینکه
مثلا بخوام فایلی رو از روی دی وی دی بردارم اون ویروس ها به سیستمم وارد میشن؟
موفق باشید.
نام ويروس Zerx هستش
كسي نميدونه چجوري ميشه كامل از بين بردش ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)