من الان ۲.۲.۱ هستم.
برا ۲.۲ که عربرایزر مفتی هست و یا ای فارسی پولی.
عرب تالر جزو قویترین یرنامه هاس که هسته ی خیلی خطری داره و کرک نشدنیه. متاسفانه.
خریدم.
من الان ۲.۲.۱ هستم.
برا ۲.۲ که عربرایزر مفتی هست و یا ای فارسی پولی.
عرب تالر جزو قویترین یرنامه هاس که هسته ی خیلی خطری داره و کرک نشدنیه. متاسفانه.
خریدم.
کمپانی AT&T این روزها علاوه بر فعالیت در زمینه ارتاء شبکه فعلی 3G، سعی دارد گوشیهای آیفون 3G که از قبل باقی ماندهاند را با قیمت ارزان بفروشد.
این کمپانی هم اکنون گوشیهای آیفون 3G تعمیر شده را به صورت آنلاین و با قیمت 150 دلار به همراه قراردادی 2 ساله به فروش گذاشته است. بعلاوه آیفون جدید نیز تابستان 2009 به بازار خواهد آمد.
منبع: GSM.ir
اره همه چیز نشان از ایفون جدید داره.
حتی اخود اپ استور در امریکا ایفون انلاک را به قیمت ۵۰۰ دلار دا ره اب میکنن.
که رو دستشون نممونه.
در ضمن دوستان هیچ وقت از جی اس ام دات ای ار خب نذارین
مزخرف ترین سایت موبایل همین هست و ۵۰ درصد خبراش چرتو پرته.
امشب به مرز ۱ میلیارد دانلود برنامه های اپ استور میرسیم.
جشن بزرگی بر پا کرده اپل و جایزه های زیادی داره.
پیشنهاد میکنم شمام یه برنامه ی فری دانلود کنید .چه دید شاید برنده ی ۱۰۰۰۰ دلار اکانت ایتونز شدید.!!!!!
![]()
iFile
یک فایل منیجر بسیار قوی که قابلیت پخش بسیاری از فرمت ها رو داره و همه کاری میتونید باهاش انجام بدید.
علاوه بر پخش بسیار یاز فرمتهای صوتی وتصویری قابلت خواندن pdf ورد پاور پوینت و ... رو داره.
در ۴ جهت هم روتیت میشه.
برایه نصبش کافی به سیدیا بریدو ifile رو سرچ کنید.
اخرین نسخه تا امروز :0.9.6
![]()
![]()
lockdown
یک برنامه ی کاربردی دیگه .به وسیله ی این برنامه میتونید رویه تمامه برنامه ها یا بازی ها یا ... قفل بذاری و دسترسی بهشون رو محدود به خودتون کنید.
اخرین ورژن : 5.5
برایه دانلود در سیدیا سرچ بزنید.
![]()
Last edited by ELVIS PRESLEY; 22-04-2009 at 17:58.
Pi cubed
یکی از کاملترین برنامه ها در ضمینه ی ریاضی و فیزیک و شیمی.
مهمترین مزیتش محاسبه ی لگاریتم هست.که حتی پایش هم میتونید خودتون بدید.انواع سینوس ها و ....
توان ها -فاکتوریل تا ۷۵ را هم محاسبه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!
محاسبات رو در کوتاه ترین زمان اوکی میکنه و تا ۳۳ رقم اعشار رو میره.
فرمولهای کاربردی هم از شیمی و فیزیک داره.
و تنها کار شما دانلود فایل زیر و سینک با ایتونز هست.
کار دیگه بردنش سر امتحانه.
![]()
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
backgrounder
اگه شما هم از نداشتن قابلیت مولتی تسکینگ ایفون یا همون نرفتن برنامه ها به بکگراند نا راضی هستید این برنامه تا حد زیادی رفع حاجت میکنه.
کافیه هر برنامه ای رو که میخواد بره به بکگراند دکمه ی هوم رو نگه دارید تا پیغامی مبنی بر تسک شدن برنامه ظاهر بشه.
حتی میتونید از تو برنامه یک سری برنامه ی مورد نظرتون رو رو ورشن کنید تا به صورت پیش فرض برن به بک گراند.
خوراکه برنامه های چت هست.
البته نباید با این رم کم انتظار زیادی داشتهباشید.
من حداکثر تونستم برنامه های زیر رو با هم باز نگه دارم. سافاری/ایپاد/میل/یاهو مسنجر/ام ایکس تیوب
تو سیدیا سرچ کنید.
![]()
![]()
سلام دوستان گل
به نظرتون 2G Iphone 4gig نسبتا تمیز چند می ارزه ؟ مغازه دار چند بر میداره ؟
اوه اوه. ااین مال زمان گروهبانی هیتلره .اگه ۳۵۰ تومن ببرن. به هیچ وجه گیر نمیاد.
الان ۱۶ گیگشو ۴۵۰ -۵۰۰ میخرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)