مشکل این برنامه چیه الان ؟
میگه arning C4700: local variable 'b' used without having been initializedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Linking...
f.exe - 0 error(s), 1 warning(s)
مشکل این برنامه چیه الان ؟
میگه arning C4700: local variable 'b' used without having been initializedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Linking...
f.exe - 0 error(s), 1 warning(s)
برنامهاي بنويسيد كه دو عدد صحيح خوانده و آنها را به روش جمع با هم ضرب كنید
اینم بی زحمت بذارید
اصلا به روش جمع ضرب کردن یعنی جی /
حدمتتت#include<iostream.h>
int main ()
{
int a,b;
int sum=0;
cin>>a>>b;
for (int i=1;i<=b;i++)
sum+=a;
cout<<sum;
return 0;
}
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
#include<stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
char b;
b=getche();
switch(b)
{
case '1':
case '2':
case '3':
printf("beyne 1-3");
break;
case'4':
printf("adad4");
break;
default:
printf("balaye5");
}
}
Last edited by Life24; 20-12-2011 at 19:38.
یه دونه باشی![]()
![]()
این دومی رو خودم یه برنامه کشکی طرح کردم گفتم اگه کاراکتر یک و دو و سه بزنم چاپ کنه بین 1-3 اگه 4 بزنم بگه dd4
اگه غیر این بود بزنه بالای 5![]()
در واقع سوال اصلی این بود برنامه ای بنویسید که یک عدد را گرفته و مشخص کند کدامین روز هفته هست ؟
اینو استاد جوابش نوشته بود منم اومدم بزنم همین اروری که بالا گذاشته بود زد عوض کردم بازم همون زد
switch'b' هم زدم باز نشد وارنینگ میده ارور نمیده ولی به محض اجرا اخرین پیام میزنه بدون اینکه چیزی بشه تایپ کرد بعد میگه پرس اند کی
#include<stdio.h>
#include <conio.h>
void main()
{
char b;
b=getche();
switch(b)
{
case '1':
case '2':
case '3':
printf("beyne 1-3");
break;
case'4':
printf("adad4");
break;
default:
printf("balaye5");
}
}
درست شد اینو باید میزدم :
b=getche();
استاد ما رو تو رو خدا همه رو اشتباه میگه بهمون بعد امتحان میریم اشتباه مینویسیم میگه همه رو کامل گفتم نخوندن : دی
دوستانی که ويندوز سون 32 بيتی دارند از چه کامپايلری استفاده ميکنيد ؟ ميتونيد لينک دانلود يه کامپايلر ساده واسه ويندوز سون 32 بيتی بهم بديد
این برنامه برای تعیین عدد اول بودن یا نبودنه یک عدد هست .میخوام ببینم شرط اول while از کجا اومده .چرا n/2 .چرا n/3 نه یا یه چیز دیگه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه طور میتونم در تعریف یکی از توابع یک کلاس، یک شی از خود همون کلاس بسازم؟
سلام چجوري ميشه بدون استفاده از رشته يه برنامه با زبان C نوشت كه يك متن رو بخونه و برعكسش رو چاپ كنه البته گفته كه با استفاده از تابع بازگشتي
مثال:
AERT رو به TREA تبديل كنه
Last edited by SuperSt@r; 21-12-2011 at 12:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)