فکر نکنم اونقدر حماقت کنن چون در این صورت دیگه باید تعطیل کنن هیچ کی اندیشه رو با سرعت 200 نمی زاره بره پارس سرعت 30 تا 40 رو بگیره حداقل من یکی که حتما می رم اندیشه هیچ نعصبی هم ندارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم اونقدر حماقت کنن چون در این صورت دیگه باید تعطیل کنن هیچ کی اندیشه رو با سرعت 200 نمی زاره بره پارس سرعت 30 تا 40 رو بگیره حداقل من یکی که حتما می رم اندیشه هیچ نعصبی هم ندارم
خوب خودشونم مثل اینکه فهمیدن
بعد یه روز سرعتم دوباره خوب شد
حتی بیشتر از قبل
الان سرع دانلودم رفته بالای 200 !!!
امیدوارم 2 تا6 صبح که رایگانه هم همین سرعت رو داشته باشه
اندیشه 1 تا 6 رایگانه...
کسی از دوستان با اشتراک 128 نامحدود اندیشه هم سرعتهای دانلود بالاتر از 40-30 رو تجربه کرده ؟ یا همونطور که یکی از بچه ها گفتن سرعت اشتراک نامحدود بین همون 128 الی 300 هست ؟ معمولا چه ساعت هایی سرعتتون بیشتر میشه ؟ فقط شبها ؟
اگه کسی اهل دانلود فیلم و چیزای حجیم نباشه اما بخواد متوسط هر روز 3 الی 4 ساعت با وب کم کار کنه به نظر شما اشتراک 8 گیگ جوابگو هست ؟
Last edited by birak; 28-10-2009 at 15:23.
اين شركت Guilanet تو ADSL قيمت هاي خوبي مي ده
كسي ازش استفاده مي كنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارس آنلاین امروز سرعتش افتضاحه به طوری که سرعت دانلودم روی 15 تا 50 نوسان داره اونم به طرز فجیعی و یک فایل 5 مگی رو ممکنه 15 دقیقه طول بکشه
Last edited by Gilopa; 28-10-2009 at 19:11.
من رودسر هستم سرویسم 256 هست.اما همش سرعت 36کیلو در ثانیه هست.نمیدونم شما چطور میگید با سرویس 128 میتونید بالای 100تا در ثانیه دانلود کنید
چون رشته عزیزم .نه رودسر .البته دوست دارم اونجا هم سرعت بالا باشه ولی دیگه بعد از چند سال ورود adsl تو رشت تازه یکم سرعت خوب شده چه برسه به رودسر که تازه adsl اورده
سلام دوستان عزیز ، من سه شنبه مورخ 4-8-88 رفتم ثبت نام و 256 8 گیگ رو گرفتم.مودم Tp-Link Adsl2+ Router رو بهم دادن.
چون یادم رفت ازشون سوال کنم دارم میپرسم :
- از طرف اندیشه کسی برای نصب مودم و .... میاد؟و باید زنگ بزنم یا خودشون اعلام میکنن؟
- آیا با این مودم میتوان همزمان با 2 سیستم از Adsl استفاده کرد؟
ممنون میشم پاسخگو باشید ، بلاخره ما تازه وارد هستیم.
تمام کسانی که پارس وی سرویس دارند دارن جمع اوری میکنند برند اندیشه
کیفیت اندیشه خیلی بالا رفته
![]()
Last edited by hashem_wolf; 29-10-2009 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)