تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 183 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

متاسفانه خیلی ها با دیدن یک دموی قابل بازی همه چیز رو از یاد میبرند و فقط تو دو صفحه این تاپیک حدود 200 بار با حالت ها متفاوت از این بازی یا ایراد گرفتن یا که حرفهای دیگه زدن.عزیزان باور کنید این یک دمو هست...واقعا جای تعجب داره که میگین امکانات کم هسته به نظر شما ها کم هسته؟یک مقایسه از یک بازی هم سبک ولی متفاوت از این بازی... شما ها که میگید این بازی در حد جی تی ای IV نیست یا میگین که ایا مثل اون میشه یا نه!
    از لحاظ امکانات یه مقایسه بکنید ایا شما به یخچال دسترسی داشتید که هر چیزی بخورید و یا به طور واقعی از تعدادشون کم بشه؟وقتی که یه چیز از تو یخچال بردارید و با دقت نگاه کنید متوجه این داستان میشوید.

این یک نمونه بود بقیه رو هم خودتون بهتر میدونید.البته این مقایسه بدترین مقایسه ممکن هست این بازی رو باید با هم ردیف خودش مقایسه کردش مثل God Father که اینجور بازی ها ساختنش عرضه و سرمایه میخواد و یک ایده هایی که هر شرکتی نداره حالا اون شرکت میخواد راک استار یا هر شرکت دیگه ای باشه.یه مثال خوب براتون میزنم...عقاب با گنجشک هر دو پرنده اند ولی ایا این دو در یک ردیف قرار دارند؟امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

داستان زیبای بازی که جای خود داره که سناریو بازی بیش از 800 صفحه هسته خودش دیگه داره میگه با چه جور داستانی طرف هستیم.اگر دمو های مربوط به بازی رو قبلا دیده بودید همچین حرف هایی رو نمیزدید تغییر فصل تو بازی یکی از زیبایی های بازی هسته و شب های شهر Empire city رو باید ببینید و بعد قضاوت کنید به خصوص در هوای برفی که این زیبایی رو دو چندان میکنه در شهر ازاد نیستید تا ببینید که چقدر فوقالعاده هسته.

من نمیدونم به چی این بازی باید گیر داد که شما میگید البته در مواردی حق میدم و قبول هم دارم ولی دیگه در اون حد نیست تازه این هم در دموی قابل بازی که محدودیت های فراوان داره ایا میدونستید که شما تو این دمو فقط به 10 درصد امکانات بازی دسترسی دارید؟پس حالا منتظر 90 درصد بقیه باشید و ببینید که کمبودی تو بازی نیست.

2. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

متاسفانه خیلی ها با دیدن یک دموی قابل بازی همه چیز رو از یاد میبرند و فقط تو دو صفحه این تاپیک حدود 200 بار با حالت ها متفاوت از این بازی یا ایراد گرفتن یا که حرفهای دیگه زدن.عزیزان باور کنید این یک دمو هست...واقعا جای تعجب داره که میگین امکانات کم هسته به نظر شما ها کم هسته؟یک مقایسه از یک بازی هم سبک ولی متفاوت از این بازی... شما ها که میگید این بازی در حد جی تی ای IV نیست یا میگین که ایا مثل اون میشه یا نه!
    از لحاظ امکانات یه مقایسه بکنید ایا شما به یخچال دسترسی داشتید که هر چیزی بخورید و یا به طور واقعی از تعدادشون کم بشه؟وقتی که یه چیز از تو یخچال بردارید و با دقت نگاه کنید متوجه این داستان میشوید.

این یک نمونه بود بقیه رو هم خودتون بهتر میدونید.البته این مقایسه بدترین مقایسه ممکن هست این بازی رو باید با هم ردیف خودش مقایسه کردش مثل God Father که اینجور بازی ها ساختنش عرضه و سرمایه میخواد و یک ایده هایی که هر شرکتی نداره حالا اون شرکت میخواد راک استار یا هر شرکت دیگه ای باشه.یه مثال خوب براتون میزنم...عقاب با گنجشک هر دو پرنده اند ولی ایا این دو در یک ردیف قرار دارند؟امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

داستان زیبای بازی که جای خود داره که سناریو بازی بیش از 800 صفحه هسته خودش دیگه داره میگه با چه جور داستانی طرف هستیم.اگر دمو های مربوط به بازی رو قبلا دیده بودید همچین حرف هایی رو نمیزدید تغییر فصل تو بازی یکی از زیبایی های بازی هسته و شب های شهر Empire city رو باید ببینید و بعد قضاوت کنید به خصوص در هوای برفی که این زیبایی رو دو چندان میکنه در شهر ازاد نیستید تا ببینید که چقدر فوقالعاده هسته.

من نمیدونم به چی این بازی باید گیر داد که شما میگید البته در مواردی حق میدم و قبول هم دارم ولی دیگه در اون حد نیست تازه این هم در دموی قابل بازی که محدودیت های فراوان داره ایا میدونستید که شما تو این دمو فقط به 10 درصد امکانات بازی دسترسی دارید؟پس حالا منتظر 90 درصد بقیه باشید و ببینید که کمبودی تو بازی نیست.
    kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری نداره
    اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم

ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
    مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
    یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
    یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
    بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
    من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
    و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد

4. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگی ...
    تریلر جدید جوابهای جیمز کوزانسکی به سوالات گیم اسپات در مورد ویژگیهای بازی :

کیفیت بالا (51 مگ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت متوسط (39 مگ)
    کد:
    کیفیت پایین (10 مگ)
    کد:

6. 7 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
    شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.

در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.

یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.

امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه.
    دوست عزیزم ! اینکه بازی از نظر گرافیک خیلی بالا تر از gta هست که کاملا مشخص ! با اون همه فیزیک شما وقتی بازی فول

دستت برسه (خیلی ببخشیدا) اما کف میکنی ! این همه تریلر دیدیم بابا ! بعدشم دمو یک وسیله تبلیغاتی 15 دقیقه ای بود نه یه

هفته ای اگه میخواستن شما و امسال شما 1 هفته با دمو باز یکنین حتما قابلیت هاشو بهتر میکردن ! بله عزیزم ! من طرفداری

میکنم چون ارزششو داره ! واقعا حیف ! نکات مثبت بازی سر به فلک میکشه بعد شما دارین سر یه دموی 15 دقیقه ای بحث

میکنید ؟! بله ! من 15 دقیقه بازی کردم و در حد همون 15 دقیقه عالی بود ! اصلا بهترین بازی دنیا بود ! دیگه هم سراغش نرفتم

چون ارزشش رو نداره انقدر پدر دمو رو در بیارید ، با کلی پچ و ترینر فریز تایم کنید بازی کنید ! عزیزم حدف اصلی نشان دادن یک

ماموریت جانبی که باید fat man رو بکشیم بوده نه اینکه 2 روز تو کله شهر بریم هر مشکلی که بود رو کلید کنیم واسه همینم مافیا 2

بدرد نمیخوره ! نویسنده داستان بازی از پایان مافیا 1 داره روی این داستان کار میکنه ! دیگه خودت حساب کن بازی در چه سطحی خواهد بود ... !

در ضمن من خودم عاشق red dead redemption و grand theft auto هستم و مطمئنم نسخه های بعدی بازی خیلی خیلی بهتر از مافیا 2 و شماره قبلشون میشه !

حالا هی بگو دمو برای نشان دادن قدرت بازیست ! اینو که همه میدونن ! به نظر من که عالی بود ، مشکلاتی هم که داشت (مثل باگ های جی تی ای ) قابل جبران هستند با یه پچ !

در هر صورت خیلی ببخشید که من لحنم زیاد خوب نبود ولی سعی کنیم از این به بعد انقدر کار گروهی سازنده ها که روش زحمت کشیدن رو زیر سوال نبریم ! بهتر تا نسخه فول بازی صبر کنیم.

kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری نداره
    اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم

ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
    مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
    یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
    یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
    بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
    من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
    و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد
    50% جذابیت یک بازی رو داستانش تشکیل میده ! چون اگه بی هدف باشی چه فایده ای داره !؟ عزیزم اگه بازی داستانش خوب

نباشه یعنی آشغاله ! مثل Saints row 2 (که گرافیک بدی هم داشت) ولی قابلیت گروگان گیری داشت ! جذاب بود !؟ نه خیر !

بسیار مذخرف بود ! خود Gta iv هم چنین امکاناتی نداره ! شما دلت میخواد Assassin's creed و gta و SR 2 رو با هم قاطی شه !

! این نمیشه هر بازی قابلیت مخصوص به خودشو داره ! شما نمیتونی همچین چیزی رو به عنوان مشکل تلقی کنی ! اینطوری

باشه چون تو gta iv نمیشد گروگان گیری کرد این بازی اصلا خوب نبود ! این اصلا منتقی هست !؟ یا چون نمیشه تو gta iv رو

صندلی های پارک بشینیم بازی سال نشد (پس چرا این همه نمرات خوب کسب کرده !؟)
    Last edited by Khashayar King; 18-08-2010 at 11:16.

8. 4 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم به نظر شما این بازی دوبله فارسیش هم میاد بیرون ؟ چون فارسیش یه حال دیگه داره ؟ مثل مافیا 1؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Iron-Skull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان مافیایی کسی یادش هست نسخه اول بازی رو چه شرکتی ساخت آخه با این صحبتهایی که دوستان کردن مثل اینکه نسبت به نسخه قبل پسرفت کرده
    تو شماره یکش که میشد از داخل ماشین تیراندازی کرد حتی این قابلیت از GTA III که اون زمان اومده بود بهتر کار شده بود. (توی جی تی ای فقط میتونستی سمت چپ و راستت رو تیراندازی کنی با دو دکمه Q و E بدون نشونه گیری با موس درصورتی که مافیا 1 میتونستی نشونه گیری کنی) اما الان بعد از 8 سال . . . نمیتونی!

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

سلام به دوستان مافیایی کسی یادش هست نسخه اول بازی رو چه شرکتی ساخت آخه با این صحبتهایی که دوستان کردن مثل اینکه نسبت به نسخه قبل پسرفت کرده
    تو شماره یکش که میشد از داخل ماشین تیراندازی کرد حتی این قابلیت از GTA III که اون زمان اومده بود بهتر کار شده بود. (توی جی تی ای فقط میتونستی سمت چپ و راستت رو تیراندازی کنی با دو دکمه Q و E بدون نشونه گیری با موس درصورتی که مافیا 1 میتونستی نشونه گیری کنی) اما الان بعد از 8 سال . . . نمیتونی!
    شاید می خواستن به تقلید از gta تیر اندازی از توی ماشین رو به عنوان مهارت بزارن با این فرق که اول کار کلا نمی تونید از توی ماشین تیراندازی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شاید می خواستن به تقلید از gta تیر اندازی از توی ماشین رو به عنوان مهارت بزارن با این فرق که اول کار کلا نمی تونید از توی ماشین تیراندازی کنید.
    کدوم GTA اینطوری بود؟
    من فکر میکنم یادشون رفته بذارن

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

کدوم GTA اینطوری بود؟
    من فکر میکنم یادشون رفته بذارن
    san andreas که وقتی مهارتتون بالا می رفت می تونستید هدف گیری دقیقی داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

san andreas که وقتی مهارتتون بالا می رفت می تونستید هدف گیری دقیقی داشته باشید.
    بعید میدونم چون تو San andreas از همون اولم میشد تیراندازی کرد
    در هر صورت امیدوارم ناامیدمون نکنه چون 8 سال انتظار کم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •