دوستان که میگن هنوز نسخه pc نیومده..!؟
بعد شما چجوری این بازی به دستت رسیده؟
دوستان که میگن هنوز نسخه pc نیومده..!؟
بعد شما چجوری این بازی به دستت رسیده؟
100 درصد گیم اسپات الکی نزده . میاد !
اگه هم بیاد که سیستم زیاد خفنی فکر نکنم بخواد چون اسکرین شاتها که گرافیک زیاد بالایی رو نشون نمیده .
رزیدنت 4 هم گرافیک خفنی توی زمان خودش داشت ولی باسیستمهای خیلی ضعیف هم خوب اجرا میشد . مثل :
رم : 256
گرافیک : 64 جیفورس 5500
سی پی یو : 2.8
کلا کپکام یه جوری میسازه سیستم بازیها زیاد بالا نیست( مثل DEvIl May Cry 4 )
بابا منظورش این بود که نخسه 360 رو خریده بقیش جواب من بود که گفتم 4 -5 تا دی وی دی میشه برا پی سی
سلام،دوستان زیاد نگرانی برای اومدن بازی روی pc نداشته باشین چ.ن بالاخره بازی خواهد آمد. اما یه چیز جالب که امروز من بهش برخوردم این بود که فکر نمی کنم جیل مرده باشه چون سایت residentevil.wikia.com دیدم که کارکتر جیل در بازی RE5 دارای صدا پیشه هست،که اسم صدا پیشه خانم Patricia Ja Lee میباشه اینم عکسشه.![]()
بازی در ژاپن اومده اون تاریخ 13 مارچ برای اروپا و امریکاست.
به نظر من بيان رو داستانش بيشتر كار كنن بهتره!
كسي از داستانش چيزي مي دونه بگه!
مثلا چهارش ظاهرا لئون ماموريت داشت تا دختر رئيس جمهورو آزاد كنه ولي داستان چيز ديگه اي بود ... مخصوصا كسي اگه به مكالمات بيشتر توجه كنه مسلما لذت بيشتري خواهد داشت! ما كه اين جور بود!
ما منتظر پي سي هستيم!
عزیز من توی 360 بازی میکنم!!!!
رزیدنت اوی 4 2 هفته طول کشید چون که اون زمان من کوچیک تر از الان بودم خیلی میترسیدم![]()
دارم به این نتیجه می رسم که واقعا تمام خبر ها در مورد PC شایعه بود، الانم بازی در سایت های مختلف مثل Amazon پیش فروش میشه ولی خبری از نسخه PC نیست حقیقتا فقط PS3 و Xbox360 اینجوری احتمالش تقریبا صفره که 13 مارچ نسخه PC عرضه بشه چون باید حتما قبلش پیش فروش داشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني اونوقت چند سالت بوده؟رزیدنت اوی 4 2 هفته طول کشید چون که اون زمان من کوچیک تر از الان بودم خیلی میترسیدم
من بازي رو سال اول دوم دانشگاه بود بازي ميردم ... همش هم شبا بازي مي كردم... خيلي مي ترسيدم!(مرد گنده!) مخصوصا از اون موميايي هاي آخر بازي! لامصبا نمي مردن!![]()
آره بابا.همش کشکه.به هیچ وجه حالا حالا ها رو پی سی نمیاد.بهتره pc دارها برن ایکس باکس یا پی اس3 بخرن که بهترشونه.ما که والدینمونو راضی کردیم بخرن.انشالله به زودی زود میخرم(البته گفتن تابستون ولی من راضیشون میکنم الان بخرن)
شما تو پست قبلی گفته بودی بازی 13march تو اروپا و آمریکا میاد.و منظور این نبود که بازی همه جا 13 میاد.درسته حرف شما.ولی باید توجه داشته باشید.شما گفتید بازی تو ژاپن اومده.پس ایرانیا از کجا اوردن بازی رو؟حتما به صورت قاچاقی دیگهامان از دست ایران.جزو 10 کشور خلاف جهانه
(شوخی)ولی من تو یه سایت معتبر خوندم که بازی که تو ایرانه قاچاقیه
پس تقریبا مطمئنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)