سلام بر قوهای سفید...
خیلی حیف شد دیشب اصلا حواسم نبود تا از یونی اومدم بیهوش افتادم...
الان خر کیفم بد........
ببینم مگه فردوسی گزارش میکرد؟ پس سوخت حسابی ها... ایول ایول...
دمه همتون گرم که این تاپیکو بالا نگه میدارین![]()
سلام بر قوهای سفید...
خیلی حیف شد دیشب اصلا حواسم نبود تا از یونی اومدم بیهوش افتادم...
الان خر کیفم بد........
ببینم مگه فردوسی گزارش میکرد؟ پس سوخت حسابی ها... ایول ایول...
دمه همتون گرم که این تاپیکو بالا نگه میدارین![]()
سلام سامي جونم
بابا كجا بودي ديشب
ديشب تركونديم![]()
ممد من می خواهم بازی رو ببینم پس تو ترتیبش رو بده ...
گزارش زنده گزارشگر ممد
میگم واس گزارش زنده و لحظه به لحظه ولف جان خوبه ها قدرت تایپ بالای داره دیشب که من تا میومدم بنویسم تبریک اون یه 200 -300 باری نوشته بودن فقط روبنهو واس اینه که میگم اون قدرت خوبی داره تو این زمینه
هرچی نشستم که این نامردا خبرهای ساعت 9 و ساعت 10 و 10.30 نشون بده گلهای رئال رو نشون نداد که نداد![]()
این خبرو من که شنیدم حال کردم........شما رو نمیدونم.
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از سایت رسمی باشگاه پس از بازی رائول در بازی دیشب برابر رکرتیوو توانست از سانتیانا نیز سبقت بگیرد و اکنون فقط 65 بازی با مانوئل سانچیس رکرورد دار تمام ادوار فاصله دارد .
نام بازیکن مسابقه بازی
رائول لالیگا 472
سانتیانا لالیگا 461
رائول لیگ اروپا 117
سانتیانا جام پادشاهی 84
رائول جام پادشاهی 34
سانتیانا لیگ کاپ 12
رائول جام بین قاره ای 3
سانتیانا سوپر کاپ اسپانیا 1
رائول سوپر کاپ اسپانیا 10
سانتیانا سوپر کاپ اروپایی 44
رائول سوپر کاپ اروپایی 3
سانتیانا جام برندها 13
رائول جام باشگاه های جهان 4
سانتیانا جام یوفا 28
مجموع:
رائول:643
سانتیانا:643
Last edited by charlize; 03-03-2008 at 00:29.
سه خبر:یکی از رقیب-یکی درباره بازی دیشب-یکی فاجعه!!!
1-به نقل از سایت گلگل فرانچسکو توتی پس از پیروزی 4 بر صفر برابر پارما آنها می توانند رئال مادرید را نیز شکست دهند .
وی گفت : بازی برابر رئال مادرید ؟ اگر بتوانیم مانند امروز روی بازی تمرکز کنیم می توانیم به انجا برویم و حرفهایمان را در زمین مسابقه بزنیم .
خیلی دوسش دارم اما هیچ غلطی نمی کنید.........
2-خولیو باپتیستا که بعد از پیروزی رئال و دوباره قرار گرفتن این تیم در راه قهرمانی خیلی خوشحال بود؛گفت:این بازی مهمی بود و بار دیگر ارامش را به ما برگرداند و امشب ما ۳ امتیاز شیرین گرفتیم که باعث شد دوباره اختلاف ما با بارسا به ۵ امتیاز برسد.اگر می خواهیم قهرمان شویم باید در بازی های اینده بجنگیم
3-به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل سرخیو راموس مدافع رئال مادرید که دیشب با دریافت کارد زرد دوم از زمین اخراج شد در انتظار محرومیت است.
داور بازی ادواردو مارتین گفت : در دقیقه 55 من راموس را اخراج کردم و او به من گفت : تو ... شما ... آنها ... اما توسط هم تیمیهایش مهار شد .
راموس باید بعد از این صحبتها منتظر واکنش سران اسپانیا باشند . اگر داور این گزارش را به فدراسیون اسپانیا بدهد محرومیت بین 3 و 5 بازی در انتظار اوست .
راموس که بازی قبل (مقابل رم) اخطار گرفت و یادمه زیر نویس کرد که بازی برگشت از دست داد.
به نظرتون رئال - راموس،روبن،نیستلروی میتونه به رم گل بزنه و البته گل هم نخوره؟
ااا
چرا دروغ میگی؟
من و رائول اونور وایساده بودیم ولی تو رو ندیدیم.
بچه دم همتون گرم چه کردید یه روزه 20 , 30 تا به صفحه ها اضافه شد
ولی بهتر نیست کاری به کار بازیکنها و تیمهای دیگه (خصوصا بارسا) نداشته باشید و وقتی رئال گل میخره بهش بد و بیراه نگین.
تا وقتی که
رو داریم,غمتون نباشه...
بابا ما اصلا برد نخواستيم، كاپ نخواستيم، يعني نميشه تو يه بازي مصدوم نداشته باشيم؟ )):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)