درسته
فايل چند مگا بايتي هم سريع رد مي شه
نهايت 30 - 40 ثانيه
يا 1 دقيقه
درسته
فايل چند مگا بايتي هم سريع رد مي شه
نهايت 30 - 40 ثانيه
يا 1 دقيقه
آره. احتمالاً اون فایله خراب بوده. چون بقیه ی فایلارو زود Extract کرد..
ممنون..
یه سؤال دیگه..
من Joomla_1.0.15 رو نصب کردم.. فارسی سازش رو هم فارسی سازی که Mr.K2 زحمت کشیده بودن گذاشته بودن رو نصب کردم. ولی نتونستم اون رو از قسمت مدیریت و تو قسمت زبان Published کنم.. error میداد..
سه تا فایل تو پوشه ی فارسی ساز بود. محتویات درون هرفایل رو از Cpanel رفتم تو پوشه ی Language و کپی کردم تو سه تا فایل انگلیسی.. بعد، مجدد وارد بخش مدیریت سایت شدم، تو قسمت مدیریت آن چنان تغییر زبانی ندیدم. تو قسمت زبان، دیدم که زبان انگلیسی تبدیل به زبان فارسی شده. یعنی فقط زبان فارسی برای انتخاب بود. بعد خود سایتم رو که reload کردم، دیدم بعضی جاهاش فارسی شده بود..
این کاری رو که انجام دادم، درست هست.. اصلاً میشه جزء راه و روش واسه تغییر زبان روش حساب کرد ؟
با این روش، فارسی ساز کامل نصب میشه ؟
واسه من که ظاهراً کامل نصب شده، ولی همه چی فارسی نشده..
شما اگه موقع انتخاب زبان فارسی با ارور مواجه میشی می تونی فایل configuration رو دستی ادیت کنی و زبان رو از english به farsi تغییر بدی شایدم اسم پک زبانت persian باشه....
موفق باشی
ممنون..
ولی من اون کاری رو که تو پست 1353 گفته بودم، انجام دادم و درست شد..
کسی به این سوال ما جوابی نداد
کسی نتونست جواب این دوستمون رو بده ؟
آخه منم دقیقاً با همین مشکل مواجه شدم..
اینم عکسش :
تقریباً 3 روز با جوملا، ورژن 1.0.15 کار کردم. مشکلی نداشت.
دیروز قالب rt_rokwebify_joomfa رو از سایت جومفا گرفتم و نصبش کردم. تا 30 دقیقه پیش هیچ مشکلی نداشت (حدوداً 24 ساعت واسم کار کرد).
ولی الآن برای ورود به بخش مدیریت با این ارور مواجه میشم..
کاش Wisdom میگفت که نهایتاً با این ارور چکار کرده..
Last edited by emad64; 06-08-2008 at 18:54.
دلیلش رو نمیدونم، ولی الآن تونستم بدون اینکه ارور Invalid Session بگیرم، وارد بخش مدیریتم بشم..
یعنی حدوداً 1 ساعت با این ارور مواجه میشدم..
اگه کسی دلیلش رو میدونه لطفاً بگه..
از روی لوکال به هاست ؟؟
من فکر میکنم وقتی که از قسمت مدیریت log out نمیزنیم و یه دفعه صفحه رو میبندیم اینتوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)