تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 413 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

برای بازی با گیخون؛ پپ بازيکنان را زير فشار قرار داد.

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، پپ گواردیولا، سرمربی بارسا در تمرینات امروز تیم، با جدیت تمام به بازیکنانش هشدار داد، که برنامه های کارشده در تمرینات به هیچ عنوان در چند مسابقه اخیر به اجراء در نیامده و این وضعیت ناامید کننده است.

این طور که خبرنگاران از جلسه تمرینی امروز تیم گزارش می رسانند، پپ به بازیکنان گفته است: «شما همه من را ناامید کردید. ما برنامه ها و تاکتیک ها و دستور های زیادی را در تمرینات آماده اجراء نمودیم، اما حالا من می بینم، که هواداران در همه بازی ها از من بد می گویند، مرا مسخره می کنند و من طاقت این وضعیت را ندارم، که هیچ یک از دستوراتم، در میدان به اجراء در نیایند.»

برخی از رسانه ها معتقدند، پپ با این حرف ها قصد داشته است، تا بازیکنان را برای بازی با گیخون زیر تیغ قرار دهد!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

كاهش قيمت كارت تلويزيون يا اعتراض به سياست‌هاي لاپورتا؟
    تعداد تماشاگران در نيوكمپ بارسلونا كاهش يافت
    خبرگزاري فارس: بارسلونا در 2 بازي برابر تيم هاي راسينگ سانتاندر و اسپورتينگ ليسبون كمترين تعداد تماشاگر را در نيوكمپ داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، اين در حالي است كه بليت هاي تمام فصل از سوي هواداران به نشانه علاقه قلبي به باشگاه خريداري شده است.
    كارشناساني كه به نفع بارسلونا اين مسئله را تحليل مي كنند معتقدند كه پوشش تصويري مطلوب و كاهش قيمت كارت تلويزيون بارسا در كاهش تعداد هواداران در نوكمپ تاثير داشته است؛ اما حقيقت آن است كه هواداران همچنان به خاطر سياست هاي لاپورتا در به رسميت نشناختن راي مردم و تلاش براي استفاده ابزاري از بارسلونا ناراضي هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در آستانه بازي در هفته سوم
    ژاوي: به دنبال توپ طلا نيستم
    خبرگزاري فارس: هافبك بازي ساز بارسلونا در نشست خبري خود تاكيد كرد كه مهمترين مسئله برايش بارسلونا است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ژاوي ارناندس كه به مغز متفكر بارسلونا شهرت دارد، روز گذشته از تلاش برخي خبرنگاران براي انتشار واكنش او در مورد توپ طلا امسال انتقاد كرد و گفت: هرگز دنبال توپ طلا نيستم. من خود را بازيكن ساده اي در بارسلونا مي دانم و اگر قرار بود به دنبال اين چيزها باشم خيلي زود تر از اين ها به هدف خود مي رسيدم.
    وي تاكيد كرد: لذت اصلي من از فوتبال تنها زماني است كه خبري از شهرت در آن نباشد.
    هافبك بارسلونا افزود: اگر از من بخواهند به بازيكني راي بدهم كاسياس را انتخاب مي كنم و اميدوارم به آن چه كه استحقاقش را دارد برسد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

يحيي توره آشکار ساخت که آرسن ونگر و برادرش کولو توره، سعي بر اصرار به وي جهت پیوستن به آرسنال را داشتند، اما وي حاضر به ترک بارسلونا نبود. هافبک 25 ساله بارسلونا در مورد یک موضوع جالب در مورد انتقال خودش در این تابستان به رسانه ها گزارش داد.

بعد از گذراندن یک فصل در نیوکمپ، توره نمی خواهد بارسا را ترک کند و یه ونگر و کولو برادرش گفت که نمی خواهد به ورزشکاه امارات لندن بیاید. او به رادیو ریس 1 گفت: «هم ونگر و هم برادرم از من خواستند تا در این تابستان به آرسنال بیایم، ولی من قبول نکردم و به آنها گفتم که من در بارسلونا راضی و خوشحال هستم.»

او در بازی های اول فصل بارسلونا، شانسش برای بازی محدود شده بود ولی او می داند که بهتر است که صبور باشد و در مسابقات و رقابت های باشگاه، به مراحل بالاتری می رسد. او توضیح داد: «ما نمی توانیم با 12 بازیکن در زمین بازی کنیم. من از نظر فیزیکی در شرایط عالی و کاملی هستم، اما مهم ترین تصمیم، انتخاب خود مربی است. من حرفه ای هستم و اگر در ترکیب بازی نمی کنم، باید صبر بیشتری برای بهتر شدن تیم بکنم.»

«وقتی شما پیراهن بارسا را بر تن می کنید، این به شما نشان می دهد که شما عضو یکی از بهترین باشگاه دنیا هستید و شما مجبورید که همه بازی های خود را ببرید. رقابت در تیم خیلی خوب است. ما دو بازیکن خیلی عالی در این پست داریم. این خیلی سخت است که برای بهترین تیم دنیا بازی می کنی. حالا ما باید با بهترین روحیه و شرایط بازی کنیم .تمام بازیکنان آگاه و هوشیار هستند که در این فصل باید یک جام را حداقل ببریم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

رافائل ماركز پذیرفت كه از گلزنی برابر اسپورتینگ در روز سه شنبه خوشحال بود, اما پذیرفت كه برد تیمی برای او مهم ترین بود.
    ملی پوش مكزیكی اولین گل آبی و اناری ها را در پیروزی 3-1 برابر میهمان پرتغالی با ضربه سر به ثمر رساند.
    او پس از تمرین در صبح چهارشنبه به گزارشگران گفت: «هم اكنون, بردن برای ما حیاتی بود. ما به امتیاز و بازی خوب نیاز داشتیم. تا جایی كه این که چه طور بازی کردیم، به اندازه این که بردیم، مهم نیست. اسپورتینگ تنها در دو مورد از دفاع ما رد شد و در كل فكر می كنم در عقب خوب كار كردیم.»

اشتیاق برای برد

دومین پیروزی رسمی فصل جدید بارسا می تواند قاطع باشد؛ ماركز معتقد است: «ما خودمان را تحت فشار می گذاریم و باور داریم كه یك پیروزی تنها هدفمان بود. در حال حاضر نگران نیستیم كه چقدر برای دیدن بازی می آید، چون می دانیم هنگامی كه در بهترین مان هستیم همه خواهند خواست كه بیایند و تیم را دوباره ببینند. »

ضربات ایستگاهی

این مدافع در مورد گلش برابر اسپورتینگ توضیح داد: «ما آن حركت را در صبح سه شنبه تمرین كردیم. اكنون برروی جزئیات بیشتر كار می كنیم و تنها شمار معینی حركت برای ضربات آزاد و كرنرها نداریم؛ گوناگونی بیشتری است؛ بیشتر از این كه همه جلو بروند. ولی می دانم كه نیاز به پیشرفت در ضربات ایستگاهی هنگام دفاع داریم.»

موقعیت های برابر

فرآیند گزینش تیم پپ گواردیولا گذاشتن ماركز بود و او فكر می كند همه شانس بازی كردن دارند. «كار مربی یكسان حساب كردن همه، به یك میزان در تمرینات و و رختكن، است و او آن را روز به روز به ما نشان می دهد. ما همگی احساس مهم بودن می كنیم و احساس می كنیم كه شانسی داریم. همگی رابطه عالی دارند؛ چه بازیكن باشند چه در كادر فنی. »

ایجاد موقعیت

ماركز سپس عنوان كرد كه باور دارد بارسا به شكل تندی مورد انتقاد قرار گرفته است.« فكر می كنم دشوار است؛ به ویژه كه میزان شانس هایی كه ما ایجاد می كنیم را با شمار موقعیت هایی كه تیم ها برابر ما ایجاد می كنند، مقایسه بكنید. این می تواند بدگمانی ایجاد كند. اگر ما 20 موقعیت ایجاد كنیم و برای گلزنی به زحمت بیافتیم همه رنج می برند. برابر اسپورتینگ آغاز به تغییر وضعیتی كه پس از بازی در كراكو و سوریا و برابر ریسینگ پیش آمدند كردیم. »

والدس تمرین را از دست داد.

ویكتور والدس تنها عوض تیم اصلی بود كه از نفرات بارسلونا كه در چهارشنبه صبح تمرین كردند غایب بود. این دروازبان كسالت اندكی دارد و اجازه یافت در جلسه سرد كردن شركت نكند. تمرین بعدی جمعه ساعت 10.30 صبح برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

منبع: سایت رسمی باشگاه

در مصاحبه ای با Barca TV و سایت رسمی باشگاه، کاپیتان کارلس پویول آن چیزی که به نظرش رمز موفقیت هست را اینطور اعلام کرد: شما باید از کاری که انجام می دهید لذت ببرید، اینگونه هر روز صبح احساس می کنید که می خواهید تمرین کنید.

پس از انجام 400 بازی رسمی برای اف سی بارسلونا، کاپیتان این تیم در مصاحبه ای تاریخچه خود در باشگاه را بررسی کرد و راز خود برای موفق ماندن در این سطح بالا از توقعات را فاش کرد:

"شما باید از کاری که انجام می دهید لذت ببرید. مانند هر کار دیگر، شما باید از فوتبالیست بودن لذت ببرید و هر روز صبح باید بخواهید که تمرین کنید. سپس شما کمی شانس لازم دارید و اینکه مصدوم نشوید، اما مهمترین چیز، شور و هیجان است. باید بدانید که بازی کردن برای یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا یک امتیاز مهم است."

بهترین خاطره، لیگ قهرمانان

در روز دوم اکتبر، 9 سال از زمانی که پویول اولین بازیش برای تیم اصلی را انجام داد می گذرد و بهترین خاطره اش قهرمانی اروپا در پاریس است. "یکی از لحظاتی بود که هیچ کلماتی نمی تواند ان را وصف کند. باید ان را تجربه کنید. اما در آن لحظه همه آن را حس نمی کنید. من لذت واقعی را بعدا، زمانی فیلم بازی را دیدم درک کردم. وقتی شما آنجا هستید، زمان به سرعت می گذرد."

"من همواره یک بارسایی خواهم بود."

کارلس پوویل یکی از 11 بازیکن تیم است که از آکادمی بارسا بالا آمده است و به همین دلیل معتقد است که اهمیت پیراهن تیم را بیشتر درک می کند: "من عمیقا اعتقاد دارم بازیکنهای بومی اهمیت این لباس و رنگها را بیشتر درک می کنند اما این موضوع کاملا طبیعی است. من اگر روزی به تیم دیگری بروم، با تمام توان برایشان بازی می کنم، کاری که ما از بازیکنانی که می آیند انتظار داریم انجام دهند، اما همواره یک بارسایی باقی خواهم ماند."

برد مهم

پس از عدم موفقیت در کسب پیروزی در دو بازی اول لیگ، برد مقابل اسپورتینگ لیسبون برای روحیه تیم حیاتی بود. پویول در این مورد گفت: "برد بسیار مهمی بود. پس از دو سال بدون هیچ عنوانی، و شروعی نه چندان جالب، ما به نتیجه ای مانند این نیاز داشتیم. اکنون سه یا چهار برد پشت هم نیاز داریم تا جایگاه خوبی به دست بیاوریم و به دنبال القاب باشیم."

کمبود گل، نگران کننده نیست

در بازی مقابل اسپورتینگ لیسبون، بارسا سه گل زده تا رکورد بد 1 گل در سه بازی را بکشند. پویول در مورد کم بودن گلها چندان نگران نیست: "مردم در مورد خیلی چیزها صحبت می کنند. اما اگر فرصتی خلق نمی کردیم، باید خیلی بیشتر نگران می شدیم. ما بازیکنان سطح بالایی داریم و گلها به دست خواهند امد."

قهرمانی در یورو چیزی را تغییر نداد

قهرمانی اسپانیا در یورو، باعث نشده که این مدافع کاتالان تغییر زیادی حس کند. "قهرمانی در اروپا هیچ چیز را برای من عوض نکرده است. این عنوان بسیار مهمی است اما من همواره در بارسا احساس باارزش بودن کرده ام." او همچنین گفت که ژاوی به طور کامل لیاقت عنوان بهترین بازیکن جام را داشت چون "او یکی از بهترین بازیکنهای دنیاست."

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از QUE، ستاره فرانسوی بارسلونا، تیری آنری، وضعیت تشویق هواداران را کمی نگران کننده و تاسف بار دانست و به خبرنگاران گفت: «من بسیار تجربه دارم و با 31 سال سن، خوب می دانم که با سبکی که ارائه می دهم، دل هواداران را به دست آورم.»
    آنری در ادامه توضیح داد: «بازی با لیزبون را مثال می زنم؛ هنگامی که فقط برای تیم، بازیکنان و هواداران از جناحین حمله می کردم تا توپی را روی گل ارسال کنم، صدای هوی هواداران را می شنیدم و این مسئله بسیار تاسف باراست. من از هواداران انتظار چنین برخوردی را نداشتم.»
    وی در پایان عنوان کرد: «بارسلونای نوین بی نظیر است، به همان شکل که آنری حاضر در این تیم نیز بی نظیر بوده و به فرم ایده آل برگشته است، پس با این حساب، می توان انتظار حمایت بیشتری داشت.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

انتخاب جديد گوارديولا؛ پپ کالو را از چلسی می خواهد.

به گزارش بارسابست، به نقل از Daily Mirror، باشگاه بارسلونا به فکر افتاده است تا در نقل و انتقالات زمستانی، سالومن کالو، مهاجم ناراحت چلسی را به سرعت به چنگ آورد. این روزنامه اعلام کرده است قرار داد این مهاجم ساحل عاجی با بارسلونا می تواند در حدود ۷.۵ میلیون یورو باشد.
    این بازیکن ۲۳ ساله چندی پیش اعلام کرده بود که آماده است تا استمفورد بریج را به خاطر اینکه نتوانسته جایی در ترکیب اصلی اسکولاری پیدا کند، ترک گوید.

باشگاه آرسنال آمادگی خود را برای جذب این مهاجم اعلام کرده است و اکنون به نظر می رسد بارسلونا نیز از نزدیک پیگیر انتقال کالو می باشد.
    پس از خروج رونالدینیو از بارسا، باشگاه دیگر نتوانست یک هافبک نفوذی چپ را جایگزین وی کند. همچنین در خرید آرشاوین و سیلوا نیز ناکام ماند. اما کالو که فصل گذشته را در این پسنتبازی کرده است و آمار خوبی بر جای گذاشته است، با وجود چنین قیمتی، می تواند بهترین گزینه برای پپ باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

حمايت بي قيد و شرط از سرمربي
    لاپورتا: هيچ ترديدي در موفقيت گوارديولا ندارم
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا بر حمايت بي‌قيد و شرط خود از سرمربي تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا اظهار داشت: پيروزي برابر اسپورتينگ ليسبون براي ما بسيار با ارزش بود چرا كه روحيه بازيكنان تقويت شد و ناكامي هاي گذشته را فراموش كرديم.
    وي افزود: ترديدي در موفقيت گوارديولا ندارم. مي دانم بارسلونا با او قهرمان لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
    لاپورتا خاطر نشان ساخت: تعادل در تيم ما ايجاد شده و كار گروهي در بهترين حالت خود شكل گرفته است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسلونا 6 - اسپورتینگ گیخون 1

تبریک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •